![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
CONTRACTUBEX
Last Updated: Feb 20 2011 13:35, Started by
iepurache2004
, Jul 18 2010 13:54
·
0

Posted 18 July 2010 - 13:54

salut,am avut un accident auto si dupa ce mi-au fost scoase firele am ramas cu o cicatrice urata.Doctorii mi-au spus ca in timp cicatricea se va estompa.Cineva mi-a recomandat sa folosesc CONTRACTUBEX,o crema care cica ar fi f buna.Ce stiti despre acest produs si daca l-a folosit cineva,e bun?Daca exista produse similare?
va multumesc |
Posted 25 July 2010 - 17:44

iepurache2004, on 18th July 2010, 14:54, said: salut,am avut un accident auto si dupa ce mi-au fost scoase firele am ramas cu o cicatrice urata.Doctorii mi-au spus ca in timp cicatricea se va estompa.Cineva mi-a recomandat sa folosesc CONTRACTUBEX,o crema care cica ar fi f buna.Ce stiti despre acest produs si daca l-a folosit cineva,e bun?Daca exista produse similare? va multumesc Am primit referinte bune despre Contractubex, stiu ca ajunge undeva la 50 de lei . Ca produse similare mai exista Zeraderm un produs pe baza de siliconi care refac structura pielii...insa are un pret destul de piperat(170 lei cam asa), Cicaplast- La Roche Posay (nu foarte convingator) , Cicaplast - Ivatherm (idem) . |
Posted 20 February 2011 - 13:35

Buna...eu am folosit acest produs acum vreo 7 ani aproape cand in romania nu il gaseam la nici o farmacie!si mie mi-a fost recomandat in urma unei operatii din care am ramas cu o cicatrice de toata frumusetea!mi-am procurat acest gel..si l-am folosit o buna perioada de timp insa fara nici un efect, sau cel putin la mine nu a avut nici cel mai mic efect!
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users