![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Pata neagra pe monitor(samsung syncmaster 913v)
Last Updated: Jul 10 2010 12:53, Started by
singuran
, Jul 08 2010 13:07
·
0

Posted 08 July 2010 - 13:07

Buna ziua.
Asa cum spune si titlul subiectului am o pata neagra in partea din dreapta superioara a monitorului. Mentionez ca monitorul este trecut de garantie. As dori daca este posibl sa-mi spuneti care poate fi solutia inlaturarii acestei pete. Va multumesc mult. (am atasat un screenshot) [ http://img42.imageshack.us/img42/7605/08072010157.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 08 July 2010 - 13:56

da ce i-ai facut? l-ai lovit? daca da, nu mai ai ce sa-i faci.
|
Posted 08 July 2010 - 15:55

Pare distrus, din cate stiu eu nu mai ai ce sa ii faci ![]() Daca stii cumva cauza din experientele altor monitoare cu aceasi problema as fi foarte recunascator daca mi-ai spune si mie.
da ce i-ai facut? l-ai lovit? daca da, nu mai ai ce sa-i faci. Nu, nu i-am facut absolut nimic,doar ca sta cateva ore pe zi aprins,urmand sa-l sting de fiecare data.
Gaura neagra ![]() Asa deodata ,ma-m pomenit azi de dimineata cu ea,mi-am zis mai sa fie ce-o mai fi si asta, deaceea am recurs la ajutorul dumneavoatra. Edited by singuran, 08 July 2010 - 15:56. |
Posted 09 July 2010 - 02:08

Posted 10 July 2010 - 12:53

Corect.
Ca simplu fapt demagnetizarea pentru lcd este egala cu 0 (zero). Acea pata este data de cristalele lichide care au emigrat dintre cele 2 placi din sticla in urma unui efort mecanic (lovituri,apasari) sau (mai rar dar posibil) un defect de fabricatie. Este ireversibil. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users