Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Despre compania de aministrare Sq...

Durere taietura deget dupa 2 luni

Dalți gravare lemn

Didgeridoo
 Motorola Edge 50 Ultra

Gaura perete apartament cu evitar...

Orientare antena prime focus

Problema conectare mail yahoo
 comisioane asociatie proprietari

Primul sistem de televiziune cu p...

Internetul este neutilizabil fara...

Eroare cloud burn icopy face id
 DermaRoller ce este ?

Articole limba Germana

Cum se imparte legal o mostenire ...

Avem sanse sa avem energie electr...
 

Unde e folderul Java la LG U8330?

- - - - -
  • Please log in to reply
352 replies to this topic

#73
raptyle

raptyle

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 234
  • Înscris: 30.08.2005

blowwind, on Oct 5 2005, 22:19, said:

pot sa zic cu mana pe inima ca telefonul a rezista EROIC celor 64 de aplicatzii si jocuri instalate ;))...

toate jocurile si aplicatziile de nokia (6100,6230... ) care sunt cu extensia .jar MERG.... :)

am sa pun cateva zilele astea  :) oricum le gasitzi pe dc++
...
am rezolvat cu wap`ul...si cu mms`ul am rezolvat ;)) dar nu`l activez ca imi schimba planul tarifar si nu vreau :P

<{POST_SNAPBACK}>

ma bucur ca iti merg toate jocurile si restul.pana la urma de ce sa nu reziste celor 64 de jocuri daca atatea suporta?hai sa ne auzim cu bine:))

#74
badmania98

badmania98

    Nenea

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,619
  • Înscris: 28.11.2001

View Postdwarfchris, on Sep 10 2005, 12:32, said:

salutare, am shi eu o mika problema (care e putzin cam mare) si anume cu jocurile de la LG. am un lg 8120, am instalat lg81** uploader, am reushit sa bag jocurile dar nu imi apar la aplicatii, am vazut ca mai au si altzii problema asta dar nu am vazut nici un raspuns (e posibil sa nu fi vazut eu  :cursing: ). asthept cu mare nerabdare un raspuns. thx

Inchide clapeta cind incarci jocul.

#75
TIpu

TIpu

    New Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 13
  • Înscris: 22.10.2005
Salutare natiune! Acum vre-o saptamana am primit si eu un telefon LG U8330, codat pe o anumita retea de italia... L-am folosit vre-o 4-5 zile inainte sa il decodez pt a ma obisnui cu el. Problema[/chestia nasoala] a aparut dupa decodare[astazi] cand am descoperit ca telefonul meu U8330 s-a transformat brusc intr-un U8130 din prostia[lipsa de experienta(inteligentza)] a celor de la service, carora le este greu sa dea un search pe google dupa un amarat de flash pt versiunea U8330. OK, in fine, am reusit sa pun mana pe 2 tipuri de flashuri pentru modelul U8330, cel cu care se naste si o varianta updated. Am auzit si de un program cu care teoretic as putea sa rescriu softul telefonului, si anume LG Workshop by Vygis... OK, am pus mana si pe softu` cutare, dar nu am reusit nicicum sa ma conectez la handset cu ajutorul cablului de date USB ce l-am primit cu telefonul. Selectez portu` fain frumos (COM5 la mine), modelul telefonului(se afla si U8330 printre cele supported  :D ), ii dau connect si-mi spune sa pornesc telefonu`... OK, il opresc il pornesc si tot nimic  :cursing:  ... are cineva experienta cu programul cutare, sau exista alt program pe internet sa-i rescriu softul cu ajutorul cablului de date[USB] primit cu telefonul ?? What am i doing wrong?? Mai bine spus SE POATE RESCRIE SOFTUL CU AJUTORUL CABLULUI DE DATE PRIMIT CU TELEFONUL ???

#76
raptyle

raptyle

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 234
  • Înscris: 30.08.2005

View PostTIpu, on Oct 22 2005, 02:01, said:

Salutare natiune! Acum vre-o saptamana am primit si eu un telefon LG U8330, codat pe o anumita retea de italia... L-am folosit vre-o 4-5 zile inainte sa il decodez pt a ma obisnui cu el. Problema[/chestia nasoala] a aparut dupa decodare[astazi] cand am descoperit ca telefonul meu U8330 s-a transformat brusc intr-un U8130 din prostia[lipsa de experienta(inteligentza)] a celor de la service, carora le este greu sa dea un search pe google dupa un amarat de flash pt versiunea U8330. OK, in fine, am reusit sa pun mana pe 2 tipuri de flashuri pentru modelul U8330, cel cu care se naste si o varianta updated. Am auzit si de un program cu care teoretic as putea sa rescriu softul telefonului, si anume LG Workshop by Vygis... OK, am pus mana si pe softu` cutare, dar nu am reusit nicicum sa ma conectez la handset cu ajutorul cablului de date USB ce l-am primit cu telefonul. Selectez portu` fain frumos (COM5 la mine), modelul telefonului(se afla si U8330 printre cele supported  :D ), ii dau connect si-mi spune sa pornesc telefonu`... OK, il opresc il pornesc si tot nimic  :cursing:  ... are cineva experienta cu programul cutare, sau exista alt program pe internet sa-i rescriu softul cu ajutorul cablului de date[USB] primit cu telefonul ?? What am i doing wrong?? Mai bine spus SE POATE RESCRIE SOFTUL CU AJUTORUL CABLULUI DE DATE PRIMIT CU TELEFONUL ???
din cate stiu eu ca sa iti bagi softul din nou iti trebuie un cablu modificat.dai si tu un search si ai sa vezi

#77
florincosmin

florincosmin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 44
  • Înscris: 03.01.2005
raptyle are dreptate...iti trebuie cablu usb+com sau cablu 4 in 1...costa vreo 15 euro....dar frate...du'te inapoi la acel service si spune'i ori sa'ti bage softul de 8330 sau sa'ti dea banii inapoi....asa ai pierdut calitate la camera,display de 262.000 culori,lumina la display'ul extern cand inchizi clapeta si ai si doua taste inversate....si poti avea si probleme cu bateria....

#78
raptyle

raptyle

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 234
  • Înscris: 30.08.2005

View Postflorincosmin, on Oct 22 2005, 18:14, said:

raptyle are dreptate...iti trebuie cablu usb+com sau cablu 4 in 1...costa vreo 15 euro....dar frate...du'te inapoi la acel service si spune'i ori sa'ti bage softul de 8330 sau sa'ti dea banii inapoi....asa ai pierdut calitate la camera,display de 262.000 culori,lumina la display'ul extern cand inchizi clapeta si ai si doua taste inversate....si poti avea si probleme cu bateria....
eu pe al meu mi lam decodat la un service VOXNET si miau bagat softul de 8138.se pare cam avut norok deoarece nam pierdut nimic la el :worthy:   :worthy:

#79
cristi3

cristi3

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 22.04.2004
Incep prin a saluta utilizatorii acestui forum.
Ieri am intrat in posesia unui telefon LG U8120 si am 2 nelamuriri la care sper ca veti avea raspuns.

Prima dintre ele este activarea serviciului MMS. Am introdus toate setarile trimise pe mail de CONNEX si cu toate acestea, nu pot nici sa primesc, nici sa trimit. Spune "Connection Failed".

A doua este modalitatea de a primi si receptiona fisiere prin IRDA de la alte telefoane. Apare "Connecting" dar mai departe nu se conecteaza.

Va multumesc.

#80
raptyle

raptyle

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 234
  • Înscris: 30.08.2005

View Postcristi3, on Oct 27 2005, 13:06, said:

Incep prin a saluta utilizatorii acestui forum.
Ieri am intrat in posesia unui telefon LG U8120 si am 2 nelamuriri la care sper ca veti avea raspuns.

Prima dintre ele este activarea serviciului MMS. Am introdus toate setarile trimise pe mail de CONNEX si cu toate acestea, nu pot nici sa primesc, nici sa trimit. Spune "Connection Failed".

A doua este modalitatea de a primi si receptiona fisiere prin IRDA de la alte telefoane. Apare "Connecting" dar mai departe nu se conecteaza.

Va multumesc.
din cate stiu MMs-ul pe Connex la aceste modele de telefoane nu merge.iar cu infrarosu se conecteaza numai la calculator din pacate cu alt telefon nu se poate conecta

#81
Rigsgo

Rigsgo

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 21.09.2005
ne interesant

nu va intereseaza

Attached Files



#82
cristi3

cristi3

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 22.04.2004
Cine imi poate spune un soft cu care sa fac back-up la flash-ul din U8120 si cu care sa pot rescrie flash-ul, eventual o versiune mai noua de soft ?

#83
Rigsgo

Rigsgo

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 21.09.2005
naty scapat de mine:P

Attached Files



#84
cristi3

cristi3

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 22.04.2004
O resoftare cu un soft mai nou poate rezolva problema MMS-ului pe CONNEX la U8120 ?
Cu ce program se face backup la flash si resoftare ?

#85
cristi3

cristi3

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 22.04.2004
O resoftare poate rezolva problema MMS-ului pe CONNEX la LG U8120 ?
Cu ce program se poate face back-up la soft si resofta telefonul ?

#86
Starkill

Starkill

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 02.10.2005
am shi yo o probl...am pus jocurile p tel(un lg U8330) in aplicatii imi apare k le am dar cand sa intru in ele imi iese....:(((......nush kare e probl .....se poate sa fie prost decodat tel`u?
:cursing: ..........tre umblat la ceva setari??

#87
cristi3

cristi3

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 22.04.2004

View PostStarkill, on Oct 28 2005, 22:57, said:

am shi yo o probl...am pus jocurile p tel(un lg U8330) in aplicatii imi apare k le am dar cand sa intru in ele imi iese....:(((......nush kare e probl .....se poate sa fie prost decodat tel`u?
:cursing: ..........tre umblat la ceva setari??


Incearca sa pui numai jocuri facute pt 8330.   :D  
Eu de exemplu am incercat sa pun pe 8120 niste jocuri java pe care le aveam pe telefonul vechi (un Siemens M55) si tot la fel pateam - aparea sigla Java si apoi iesea. Cand am pus jocuri pt 8120 au mers toate.

#88
cristi3

cristi3

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 22.04.2004
Stie cineva un tool pentru flashing la LG U8120 ? (back-up soft, update, resoftare)

#89
raptyle

raptyle

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 234
  • Înscris: 30.08.2005

View Postcristi3, on Oct 30 2005, 20:49, said:

Stie cineva un tool pentru flashing la LG U8120 ? (back-up soft, update, resoftare)
pentru ceeea ce vrei tu sa faci iti trebuie un cablu modificat.dupa cum sa mai zis cablul trebuie sa aiba usb+com.iar softul se gaseste pe net.Daca ai acel cablu si programele respective insa nu prea stii ce sai faci risti sa ai un 8120 dar care sa mearga ca o cizma.asa ca iti recomand sa te duci la un service autorizat si sai lasi pe aia sa-si faca treaba :coolspeak:

#90
boschetarul

boschetarul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 415
  • Înscris: 28.07.2005
setarile pt lg 8180 le are cineva? pls
are toate optiunile exact ca la 8330 ,am facut setarile dar nu merge

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate