![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Centura Bucuresti - Iuliu Maniu (Pacii)
Last Updated: Jul 06 2010 13:03, Started by
candlejack
, Jul 04 2010 14:09
·
0

Posted 05 July 2010 - 11:43

Nu stiu cum este pe Alexandriei si Antiaeriana, dar pe Ghencea,Prelungirea Ghencea si mai ales pe Valea Cascadelor intepenesti. Ma indoiesc de cele 28 de minute.
Alta ruta este clar ca nu ai, dar la orele de mers si intors de la servici nu cred ca faci numai 28 minute. Edited by mihai!, 05 July 2010 - 11:45. |
Posted 05 July 2010 - 12:23

Nu stiu cum este pe Alexandriei si Antiaeriana, dar pe Ghencea,Prelungirea Ghencea si mai ales pe Valea Cascadelor intepenesti. Ma indoiesc de cele 28 de minute. Alta ruta este clar ca nu ai, dar la orele de mers si intors de la servici nu cred ca faci numai 28 minute. |
Posted 05 July 2010 - 12:39

Posted 06 July 2010 - 12:49

am gasit o cursa de maxi-taxi (707) care face un traseu interesant..cred ca totusi o sa fac de mai multe ori drumul alegand trasee diferite ca sa imi pot da seama cum e circulatia.
Multumesc tuturor de raspunsuri! Ati fost de un real ajutor! ![]() |
Posted 06 July 2010 - 13:03

Asa e cel mai bine, sa testezi.
Pentru a ajunge pe Iuliu Maniu prin oras, dimineata, mai poti incerca: Antiaeriana-Drumul Sarii- stanga pe Dr. Taberei - primul semafor dreapta- treci de Bd. Timisoara si mergi inainte pe langa AFI Palace, faci stanga in Iuliu Maniu si te toooot duci ![]() Sau mergi la fel, dar faci stanga pe Bd. Timisoara, pe urma dreapta dupa Plaza Romania si iesi in Iuliu Maniu la Lujerului...ar trebui sa fie mai liber asa. Edited by richelieu, 06 July 2010 - 13:04. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users