![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Problema formular tipizat
Last Updated: Jun 30 2010 22:42, Started by
MembruAnonim
, Jun 30 2010 22:04
·
0

Posted 30 June 2010 - 22:04

Salut!
Am si eu o problema. Tatal meu a implinit 90 de zile de medical,doctorul curant,i-a facut referat catre comisie,dar a uitat sa il inregistreze. Comisia mi l-a luat in consideratie,a dispus prelungirea concediului medical,cu inca 30 de zile...iar medicul NU vrea sa imi elibereze acest medical. Eu avand scrisoare de la comisie catre medic cu decizia de mai sus(inca 30 de zile de medical). Ce ramane de facut?Tatal meu de maine fiind descoperit fara medical. Multumesc anticipat! |
Posted 30 June 2010 - 22:42

Salut! Am si eu o problema. Tatal meu a implinit 90 de zile de medical,doctorul curant,i-a facut scrisoarea catre comisie,dar a uitat sa il inregistreze. Comisia mi l-a luat in consideratie,a dispus prelungirea concediului medical,cu inca 30 de zile...iar medicul NU vrea sa imi elibereze acest medical. Eu avand scrisoare de la comisie catre medic cu decizia de mai sus(inca 30 de zile de medical). Ce ramane de facut?Tatal meu de maine fiind descoperit fara medical. Multumesc anticipat! ma scuzati nu a mers sa dau edit la post!Este vorba despre o scrisoare medicala! ![]() nu stiam cum se numeste:) |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users