Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Capac culbutori fisurat

Solutii pentru backup date person...

Difuzor bas Q Acoustic 3050

Bolojan la presedintie?
 Huawei band 8

Statii de benzina DHR

AT Duster 80 asfalt 20 forestier

fisura/crapatura perete exterior ...
 Windows XP Volume License

Noul degresant universal

Imaginea nu poate fi redata - Ero...

"Mafiotii" revin in forta...
 Branșament gaze 2024 sau pom...

Lamurire bec led h7

Preturi momeala ? (dar care e sme...

Realizare tavan fals rigips
 

Firewall free si bun

- - - - -
  • Please log in to reply
84 replies to this topic

#1
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Am deschis acest topic pentru a ajuta userii ce cauta un firewall bun(ce asigura protectie) si gratuit.

Alegeti din oferta de mai jos:

Comodo Firewall

http://www.softpedia...-Firewall.shtml

Online Armor Free

http://www.softpedia...rmor-Free.shtml

PC Tools Firewall Plus

http://www.softpedia...wall-Plus.shtml

Outpost Firewall Free

http://www.softpedia...wall-Free.shtml

Privatefirewall

http://www.softpedia...efirewall.shtml

Edited by crysty2k5, 29 June 2010 - 14:35.


#2
Official

Official

    Forzza ASA!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,327
  • Înscris: 27.03.2009
Zone-Alarm Free

http://www.softpedia...larm-Free.shtml

#3
qudatheo

qudatheo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,830
  • Înscris: 06.12.2004
Auziti fratilor, da' ala de la Microsoft ce are? E tot free.
Eu folosesc Security Essentials de aproape un an pe doua calculatoare cu doua OS-uri diferite si nu am avut nicio pb. cu el pana acum.

#4
nightfever

nightfever

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,884
  • Înscris: 09.01.2007
security essentials n-are firewall
iar ala default din windows e o gluma proasta

#5
pykko

pykko

    I love, therefore I am

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,229
  • Înscris: 10.02.2006

 nightfever, on 29th June 2010, 17:08, said:

security essentials n-are firewall
iar ala default din windows e o gluma proasta
Te dezamagesc, firewall-ul din Windows 7 este bun. Nu stiu criteriile tale de evaluare, insa in nici un caz testele gen matousec.com nu vor fi relevante pentru un firewall (daca te gandeai cumva la ele).

#6
burebista

burebista

    Manic Miner

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,410
  • Înscris: 23.05.2003

 qudatheo, on 29th June 2010, 15:19, said:

Auziti fratilor, da' ala de la Microsoft ce are? E tot free.
N'are nica, e super OK pentru Inbound. Daca vrei sa configurezi manual Outbound-ul (Vista/Seven) cam tre' sa stai cu picioarele in apa rece. :D

#7
rafan

rafan

    Banned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,143
  • Înscris: 04.05.2008
Nod 32 -cu licenta , normal , are firewall integrat. Pana acum nu am avut nici o problema. E bun acel firewall ?

#8
mircea21

mircea21

    Rătăcit între viitor și trecut

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,704
  • Înscris: 19.12.2007

 ursu_florin2002, on 30th June 2010, 12:05, said:

Nod 32 -cu licenta , normal , are firewall integrat. Pana acum nu am avut nici o problema. E bun acel firewall ?
Păi aici vorbim despre chestii "free"...

Revenind, nu știu cum este versiunea 9, dar Zone Alarm Free 8 din câte îmi aduc aminte consuma prea multe resurse, în special procesorul.

Edited by mircea21, 30 June 2010 - 12:29.


#9
duculeana

duculeana

    Erou de sacrificiu

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,889
  • Înscris: 08.10.2006

 mircea21, on 30th June 2010, 12:15, said:

Păi aici vorbim despre chestii "free"...

Revenind, nu știu cu este versiunea 9, dar Zone Alarm Free 8 din câte îmi aduc aminte consuma prea multe resurse, în special procesorul.
Nicidecum! Iar versiunea 8 e veche, iar 9 a aparut anul trecut daca nu ma insel si s-a mai updatat la cateva versiuni, eu o am pe ultima si nu trece de 27Mb RAM.  :coolspeak: Minimizat in tray are doua procese:
zlclient.exe -4.516K
vsmon.exe -23.608K
Comodo cam tot atat consuma, deci mare diferenta nu e, decat daca vrei sa vezi ip-urile la care te conectezi (mess, stream de radio etc.).

#10
mircea21

mircea21

    Rătăcit între viitor și trecut

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,704
  • Înscris: 19.12.2007

 duculeana, on 30th June 2010, 12:47, said:

Nicidecum!
Eu am specificat - versiunea 8 și Free. Dacă au rezolvat problema între timp atunci este foarte bine.

#11
Leo32

Leo32

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 683
  • Înscris: 04.12.2008

 pykko, on 29th June 2010, 17:26, said:

Te dezamagesc, firewall-ul din Windows 7 este bun. Nu stiu criteriile tale de evaluare, insa in nici un caz testele gen matousec.com nu vor fi relevante pentru un firewall (daca te gandeai cumva la ele).

Nu e lafel cu cel din Vista?

#12
duculeana

duculeana

    Erou de sacrificiu

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,889
  • Înscris: 08.10.2006
Veste primita pe mail: Online Armor a fost achizitionat de Emsisoft, incepand cu 1 iulie! Totodata se lanseaza si versiunea 4.0.0.45 pe care o puteti descarca de aici

#13
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Cam tarziu aduci vestile, dar e bine :)

Oricum urmatoare versiune de Online Armor o sa aiba si suport 64bit.

#14
Leo32

Leo32

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 683
  • Înscris: 04.12.2008
Am trecut si eu la Online Armor. Sunt foarte multumit momentan.

#15
mowellz

mowellz

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 114
  • Înscris: 07.06.2010
Baieti, eu am si Windows firewall in pc.E bine sa ruleze amandoua sau Windows firewall nu are nimic?Il las activat? sau cum trebuie sa procedez?

#16
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Un singur firewall activ.

#17
mowellz

mowellz

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 114
  • Înscris: 07.06.2010
Deci, ii dau Turn Off sau cum fac? Ca vreau sa-mi bag Comodo Firewall.

#18
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Da, bagi Comodo Firewall si apoi ii dai turn off la Windows Firewall. :)

Edited by crysty2k5, 27 July 2010 - 12:34.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate