Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Primele supermaketuri, hypermarke...

Combinatie de conturi pentru tran...

Adaptor semnal hi to low

Jocuri Android Multiplayer online...
 Diferenta consum smart meter - Co...

Recomandare demontare+instalare ...

CAIET SERVICE PREDEAL II

Internare spital psihiatrie
 CM de snooker 2024

Scot penele dupa montajul tamplar...

Masina de spalat vase si grasimea

Noua lege de acces in paduri
 Sunt ouale proaspete?

Aplicatie invatare limba Germana

Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul
 

Firewall free si bun

- - - - -
  • Please log in to reply
84 replies to this topic

#1
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Am deschis acest topic pentru a ajuta userii ce cauta un firewall bun(ce asigura protectie) si gratuit.

Alegeti din oferta de mai jos:

Comodo Firewall

http://www.softpedia...-Firewall.shtml

Online Armor Free

http://www.softpedia...rmor-Free.shtml

PC Tools Firewall Plus

http://www.softpedia...wall-Plus.shtml

Outpost Firewall Free

http://www.softpedia...wall-Free.shtml

Privatefirewall

http://www.softpedia...efirewall.shtml

Edited by crysty2k5, 29 June 2010 - 14:35.


#2
Official

Official

    Forzza ASA!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,327
  • Înscris: 27.03.2009
Zone-Alarm Free

http://www.softpedia...larm-Free.shtml

#3
qudatheo

qudatheo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,822
  • Înscris: 06.12.2004
Auziti fratilor, da' ala de la Microsoft ce are? E tot free.
Eu folosesc Security Essentials de aproape un an pe doua calculatoare cu doua OS-uri diferite si nu am avut nicio pb. cu el pana acum.

#4
nightfever

nightfever

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,884
  • Înscris: 09.01.2007
security essentials n-are firewall
iar ala default din windows e o gluma proasta

#5
pykko

pykko

    I love, therefore I am

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,228
  • Înscris: 10.02.2006

 nightfever, on 29th June 2010, 17:08, said:

security essentials n-are firewall
iar ala default din windows e o gluma proasta
Te dezamagesc, firewall-ul din Windows 7 este bun. Nu stiu criteriile tale de evaluare, insa in nici un caz testele gen matousec.com nu vor fi relevante pentru un firewall (daca te gandeai cumva la ele).

#6
burebista

burebista

    Manic Miner

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,346
  • Înscris: 23.05.2003

 qudatheo, on 29th June 2010, 15:19, said:

Auziti fratilor, da' ala de la Microsoft ce are? E tot free.
N'are nica, e super OK pentru Inbound. Daca vrei sa configurezi manual Outbound-ul (Vista/Seven) cam tre' sa stai cu picioarele in apa rece. :D

#7
rafan

rafan

    Banned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,143
  • Înscris: 04.05.2008
Nod 32 -cu licenta , normal , are firewall integrat. Pana acum nu am avut nici o problema. E bun acel firewall ?

#8
mircea21

mircea21

    Rătăcit între viitor și trecut

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,704
  • Înscris: 19.12.2007

 ursu_florin2002, on 30th June 2010, 12:05, said:

Nod 32 -cu licenta , normal , are firewall integrat. Pana acum nu am avut nici o problema. E bun acel firewall ?
Păi aici vorbim despre chestii "free"...

Revenind, nu știu cum este versiunea 9, dar Zone Alarm Free 8 din câte îmi aduc aminte consuma prea multe resurse, în special procesorul.

Edited by mircea21, 30 June 2010 - 12:29.


#9
duculeana

duculeana

    Erou de sacrificiu

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,889
  • Înscris: 08.10.2006

 mircea21, on 30th June 2010, 12:15, said:

Păi aici vorbim despre chestii "free"...

Revenind, nu știu cu este versiunea 9, dar Zone Alarm Free 8 din câte îmi aduc aminte consuma prea multe resurse, în special procesorul.
Nicidecum! Iar versiunea 8 e veche, iar 9 a aparut anul trecut daca nu ma insel si s-a mai updatat la cateva versiuni, eu o am pe ultima si nu trece de 27Mb RAM.  :coolspeak: Minimizat in tray are doua procese:
zlclient.exe -4.516K
vsmon.exe -23.608K
Comodo cam tot atat consuma, deci mare diferenta nu e, decat daca vrei sa vezi ip-urile la care te conectezi (mess, stream de radio etc.).

#10
mircea21

mircea21

    Rătăcit între viitor și trecut

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,704
  • Înscris: 19.12.2007

 duculeana, on 30th June 2010, 12:47, said:

Nicidecum!
Eu am specificat - versiunea 8 și Free. Dacă au rezolvat problema între timp atunci este foarte bine.

#11
Leo32

Leo32

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 683
  • Înscris: 04.12.2008

 pykko, on 29th June 2010, 17:26, said:

Te dezamagesc, firewall-ul din Windows 7 este bun. Nu stiu criteriile tale de evaluare, insa in nici un caz testele gen matousec.com nu vor fi relevante pentru un firewall (daca te gandeai cumva la ele).

Nu e lafel cu cel din Vista?

#12
duculeana

duculeana

    Erou de sacrificiu

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,889
  • Înscris: 08.10.2006
Veste primita pe mail: Online Armor a fost achizitionat de Emsisoft, incepand cu 1 iulie! Totodata se lanseaza si versiunea 4.0.0.45 pe care o puteti descarca de aici

#13
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Cam tarziu aduci vestile, dar e bine :)

Oricum urmatoare versiune de Online Armor o sa aiba si suport 64bit.

#14
Leo32

Leo32

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 683
  • Înscris: 04.12.2008
Am trecut si eu la Online Armor. Sunt foarte multumit momentan.

#15
mowellz

mowellz

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 114
  • Înscris: 07.06.2010
Baieti, eu am si Windows firewall in pc.E bine sa ruleze amandoua sau Windows firewall nu are nimic?Il las activat? sau cum trebuie sa procedez?

#16
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Un singur firewall activ.

#17
mowellz

mowellz

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 114
  • Înscris: 07.06.2010
Deci, ii dau Turn Off sau cum fac? Ca vreau sa-mi bag Comodo Firewall.

#18
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Da, bagi Comodo Firewall si apoi ii dai turn off la Windows Firewall. :)

Edited by crysty2k5, 27 July 2010 - 12:34.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate