Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Bolboroseala circuit apa calda me...

Ghete calduroase de oras?

programel care sa ajute votul in...

Acte persoana din Anglia
 Acumulatori camera de supraveghere

Zgomot de fond boxe laptop

Transcoder !

Old Goods Of Asgard (Poets Of The...
 Eterna și chinuitoarea probl...

Imi poate dona cineva pesti exoti...

Star wars, care e ordinea?

Upgrade stocare! Pot clona SS...
 Oferta de locuinte a scazut in Ro...

amortizoare pentru alt model

Ulei ungere lant /ulei amestec Hu...

Vreau sa incep sa joc tenis de camp
 

Router wireless Belkin F5d7234-4

- - - - -
  • Please log in to reply
71 replies to this topic

#37
DragomirM

DragomirM

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 78
  • Înscris: 05.02.2010
Salutare . Am mai deschis un topic pe tema asta dar nu am primit cine stie ce raspunsuri concrete. Mi-am achizitionat de curand un "Belkin G Wireless Router" Model : F5D72334-4-H V5 , conexiunea la internet o am de la GCN(Global City Net) , ei folosesc un Internet Starter cu user si parola , programul porneste mereu automat la pornirea windows-ului. Pana aici sper sa fi inteles! Tot ce vreau sa fac este o conexiune wireless. Am un desktop + laptop , si vreau sa am wireless pe laptop , gen sa numai stau cu cablu dupa mine , si oricum nu ajunge sa ma plimb cu el prin casa si e incomod. Eu am incercat sa configurez routerul dar probabil am gresit eu undeva ori ma gandeam ca o fi din cauza Internet Starter-ului.
MENTIONEZ! Am luat legatura cu angajatii firmei de net si le-am explicat dar din cate observ sunt neseriosi , nu au ajuns nici acum , dupa 4 zile de asteptari:)
Accept daca e cazul sa intre si cineva la mine in PC cu TeamViwer(scuze de reclama) , sa incerce sa il configureze.

MULTUMESC ANTICIPAT SI SPER SA FIU INTELES SI AJUTAT IN ACELASI TIMP!!!

GG SOFPEDIA!!!

Attached Files


Edited by Ravy, 04 August 2010 - 07:50.


#38
korsar

korsar

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,348
  • Înscris: 26.07.2007
de regula, furnizorii de net au obligatia sa-ti asigure conexiunea la net, nu intra in atributiile lor configurarea routerului, depanarea pc-ului, instalarea windowsului, etc.
incearca sa dai date concrete, altfel greu vei putea primi solutii,putini au auzit de furnizorul tau,banuiesc ca e o retea de cartier.
deci:
- esti sigur ca te lasa cu router? multi providei mici, nu te lasa, sa nu imparti un abonament cu vecinii.
-ai IP fix, sau dinamic?
-te poti conecta si cu pc-ul, si cu laptopul la net, sau trebuie sa clonezi MAC-ul placii de retea?
-in functie de cele de mai sus, baga userul+parola in router, eventual in locul MAC-ului, treci MAC-ul pc-ului, daca ai IP dinamic, lasi sa-si ia singur, daca ai fix, poti sa bagi manual IP,DNS, SUBNET MASK etc...
banuiesc totusi ca ar fi vorba de o conexiune pppoe, deci ar ajunge sa bagi doar userul si parola, restul sa le lasi sa le ia routerul singur.
daca nu merge, vezi unde ar putea fi  buba... intre calculatoare si router, sau dincolo de router.  pt asta, vezi daca poti accesa interfata routerului de pe ambele pc-uri, daca in router, apar ambele conectate, daca ambele au ip, daca ambele rasund la ping-uri...

#39
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,346
  • Înscris: 08.12.2008
@DragomirM

toate topicurile noi pe acelas subiect vor fi inchise.

ai primit un link exact in care ai o posibila solutie. ai incercat-o? functia search de ce nu o folosesti?

http://forum.softped...dpost&p=8273027

#40
DragomirM

DragomirM

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 78
  • Înscris: 05.02.2010
Korsar , am IP Static , providerul de internet permite router , nu-i problema , din moment ce mi-au zis la telefon ca vin ei sa mi-l conigureze:)

#41
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,346
  • Înscris: 08.12.2008
@DragomirM     ptr acest lucru mai demult taxau lumea cu 15Ron/luna. poate in final si-au schimbat si ei politica revenind la normal.  tot nu ne-ai spus daca aii incercat prin metoda  lui  adryan107

#42
relu_rel

relu_rel

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 24.01.2007
Salutare tuturor!
Cum pot accesa routerul Belkin G wireless pentru a putea reconfigura anumiti parametrii?Tin sa mentionez ca nu pot intra nici cu 192.168.2.1 si nici cu 192.168.2.254. Am incercat si wireless si prin cablu(LAN) insa nu-l pot accesa.Belkin G wireless F5D7234-4 v3. Ar trebui sa-l resetez la parametrii din fabrica?Daca da, nu cred ca ar fi normal ca pentru orice modificare de parametrii, intodeauna sa-l resetez la parametrii din fabrica!Multumesc pentru raspuns!

#43
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,608
  • Înscris: 26.11.2001
192.168.1.1 ?

#44
relu_rel

relu_rel

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 24.01.2007

 Courage, on 6th October 2010, 15:45, said:

192.168.1.1 ?
Am incercat si tot nu merge

#45
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,346
  • Înscris: 08.12.2008
In general este ipul care apare la "Default Gateway" si catodata (poate prea des) el apare si la DNS... dar regula este default gateway.

start > run > cmd /k ipconfig /all

#46
valsulnorilor

valsulnorilor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 05.02.2010
Salutare tuturor!
Vreau si eu un ajutor!Am cumparat si eu Routerul Bekin F5d7234,mi-am adunat toata nestiinta si toata neputinta mea si am configurat routerul pe desktop,rezultatele fiind urmatoarele:-nu pot sa ma conectez cu laptopul prin wireless,cu toate ca imi u IEa sillaindica semnal maxim,figureaza"conectat",insa cand accesez mozilla sau IE ,acestea nu se deschid.Deasemeni cand vreau sa conectez ambele sisteme prin LAN,primul se conecteaza insa cand dau sa-l conectez si pe al doilea se deconecteaza si primul.
Am net de la RDS fiberlink 2.
Va rog sa ma ajutati sa rezolv problema.Va multumesc anticipat!Anexez setarile facute de mine la router:

#47
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,346
  • Înscris: 08.12.2008
lipsesc setarile.

ca idee de baza pe router la wan settings alegi connection type pppoe  setezi useru si parola , mtu 1492 si vezi ca campu service name sa fie gol. save apply
tot pe router la lan settings ativezi dhcp server.
pe pc stergi orice connectiune pppoe rds ca nu vei mai avea nevoie de ele si setezi placa de retea sa obtina ip si dns in mod automat

#48
valsulnorilor

valsulnorilor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 05.02.2010
Am setat tot cum mi-ai spus dar tot degeaba.Routerul are mai multe leduri,ledurile de la modem si internet sunt rosii,restul sunt verzi(aprinse).Laptopul vede reteaua wireless ,se conecteaza la ea insa fara a avea acces la internet!

Edited by Ravy, 05 December 2010 - 00:15.


#49
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,346
  • Înscris: 08.12.2008
print screen cu setarile wan  si cu status + log

#50
valsulnorilor

valsulnorilor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 05.02.2010

 carmenclara1, on 13th November 2010, 17:26, said:

print screen cu setarile wan  si cu status + log
  LAN Setup
  LAN Settings

  DHCP Client List

  Internet WAN
  Connection Type
  DNS
  MAC Address
  Wireless
  Channel and SSID
  Security
  Wi-Fi Protected Setup
  Use as an Access Point
  MAC Address Control
  Firewall
  Virtual Servers
  Client IP Filters
  MAC Address Filtering
  DMZ
  DDNS
  WAN Ping Blocking
  Security Log
  Utilities
  Restart Router
  Restore Factory Defaults
  Save/Backup Settings
  Restore Previous Settings
  Firmware Update
  System Settings
  
  

Status    

  
  
You will need to log in before you can change any settings.  
  
  
  Language  
   Current Language  English  
   Available Languages  English  Franēais  Deutsch  Español  Nederlands  Italiano      
  
Version Info  
   LAN Settings  
   Firmware Version  5.00.12 (Sep 10 2009 19:54:12)      LAN/WLAN MAC  94:44:52:56:3B:14  
   Boot Version  1.18      IP Address  192.168.2.1  
   Hardware  F5D7234-4 v5 (01)      Subnet Mask  255.255.255.0  
   Serial No.  12013723401649      DHCP Server  Enabled (1 LAN, 0 WLAN Client)  

    
Internet Settings    Features  
   WAN MAC Address 94:44:52:56:3B:15      Firewall Settings  Enabled  
   Connection Type Dynamic      SSID Belkin_G_Wireless_563B14
   WAN IP 0.0.0.0     Security   Disabled  
   Subnet Mask 0.0.0.0      UPnP Enabled  
   Default Gateway 0.0.0.0      Remote Management Disabled  
   DNS Address 0.0.0.0     WPS Enabled

#51
valsulnorilor

valsulnorilor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 05.02.2010

 valsulnorilor, on 13th November 2010, 20:41, said:

LAN Setup
  LAN Settings

  DHCP Client List

  Internet WAN
  Connection Type
  DNS
  MAC Address
  Wireless
  Channel and SSID
  Security
  Wi-Fi Protected Setup
  Use as an Access Point
  MAC Address Control
  Firewall
  Virtual Servers
  Client IP Filters
  MAC Address Filtering
  DMZ
  DDNS
  WAN Ping Blocking
  Security Log
  Utilities
  Restart Router
  Restore Factory Defaults
  Save/Backup Settings
  Restore Previous Settings
  Firmware Update
  System Settings
  
  

Status    

  
  
You will need to log in before you can change any settings.  
  
  
  Language  
   Current Language  English  
   Available Languages  English  Franēais  Deutsch  Español  Nederlands  Italiano      
  
Version Info  
   LAN Settings  
   Firmware Version  5.00.12 (Sep 10 2009 19:54:12)      LAN/WLAN MAC  94:44:52:56:3B:14  
   Boot Version  1.18      IP Address  192.168.2.1  
   Hardware  F5D7234-4 v5 (01)      Subnet Mask  255.255.255.0  
   Serial No.  12013723401649      DHCP Server  Enabled (1 LAN, 0 WLAN Client)  

    
Internet Settings    Features  
   WAN MAC Address 94:44:52:56:3B:15      Firewall Settings  Enabled  
   Connection Type Dynamic      SSID Belkin_G_Wireless_563B14
   WAN IP 0.0.0.0     Security   Disabled  
   Subnet Mask 0.0.0.0      UPnP Enabled  
   Default Gateway 0.0.0.0      Remote Management Disabled  
   DNS Address 0.0.0.0     WPS Enabled
INCERC DIN NOU POATE REUSESC SA ARAT SETARILE:


Status       




You will need to log in before you can change any settings.






Language
   Current Language English

   Available Languages English  Franēais  Deutsch  Español  Nederlands  Italiano    


Version Info LAN Settings
   Firmware Version 5.00.12 (Sep 10 2009 19:54:12)
   LAN/WLAN MAC 94:44:52:56:3B:14

   Boot Version 1.18
   IP Address
192.168.2.1

   Hardware F5D7234-4 v5 (01)
   Subnet Mask
255.255.255.0

   Serial No. 12013723401649

   DHCP Server
Enabled (1 LAN, 0 WLAN Client)


Internet Settings
Features
   WAN MAC Address
00:90:27:BE:4B:06    Firewall Settings
Enabled

   Connection Type
PPPoE    SSID
STENUGEL Network
   WAN IP
79.119.109.120
   Security  
WPA-Personal ( PSK )
   Subnet Mask
255.0.0.0
   UPnP
Enabled
   Default Gateway
10.0.0.1
   Remote Management
Disabled
   DNS Address
213.154.124.1
   WPS
Enabled


















 valsulnorilor, on 14th November 2010, 15:50, said:

INCERC DIN NOU POATE REUSESC SA ARAT SETARILE:


Status       




You will need to log in before you can change any settings.






Language
   Current Language English

   Available Languages English  Franēais  Deutsch  Español  Nederlands  Italiano    


Version Info LAN Settings
   Firmware Version 5.00.12 (Sep 10 2009 19:54:12)
   LAN/WLAN MAC 94:44:52:56:3B:14

   Boot Version 1.18
   IP Address
192.168.2.1

   Hardware F5D7234-4 v5 (01)
   Subnet Mask
255.255.255.0

   Serial No. 12013723401649

   DHCP Server
Enabled (1 LAN, 0 WLAN Client)


Internet Settings
Features
   WAN MAC Address
00:90:27:BE:4B:06    Firewall Settings
Enabled

   Connection Type
PPPoE    SSID
STENUGEL Network
   WAN IP
79.119.109.120
   Security  
WPA-Personal ( PSK )
   Subnet Mask
255.0.0.0
   UPnP
Enabled
   Default Gateway
10.0.0.1
   Remote Management
Disabled
   DNS Address
213.154.124.1
   WPS
Enabled


reusisem eu ceva de avea toate ledurile verzi pe router,aveam modem si internet verde insa la un moment dat s-au facut rosii cele doua ,restul au ramas verzi.Cand toate erau verzi am incercat sa conectez laptopul la internet prin wireless,s-a conectat intr-un fel insa scria in screen-ul respectiv Limited conection si nu aveam net.AJUTOOOOOR!

Cum se face print screen ca am incercat cu clik dreapta pe imagine cu toate alea dar nu am reusit sub nici o forma.Am trimis informatiile dupa ce le-am salvat pe word insa au iesit in alta ordine nu au iesit asa cum erau salvate in calculator.

Edited by valsulnorilor, 14 November 2010 - 16:09.


#52
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,346
  • Înscris: 08.12.2008
se apasa tasta print screen de pe tastatura > se deschide de exemplu paint > ctrl+v sau paste > save as > nume fisier si extensie jpg

#53
r3ptila

r3ptila

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 07.07.2007
salut
am si eu acest tip de router si am probleme cu deconectarea de la providerul de net (probat si pe UPC (IP dinamic-DHCP) si RDS(IP dinamic-
PPPoE), acelasi rezultat), revizia B1 firmware v2.0.0.5
pur si simplu se deconecteaza (fara ca el sa indice asa ceva) si nu mai pot accesa nimic, doar interfata lui
daca il deconectez si il reconectez la sursa de curent isi revine pentru o perioada scurta, variabila apoi face la fel
stie cineva ce setari sa-i mai fac ?
multam

Edited by r3ptila, 02 December 2010 - 20:03.


#54
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,346
  • Înscris: 08.12.2008
setari nu prea ai ce face. cumpara un router mai decent.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate