![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Router Engenius Datacom ESR-1220
Last Updated: Jun 29 2010 09:15, Started by
pytondvd
, Jun 28 2010 06:19
·
0

Posted 28 June 2010 - 06:19

care ma poate ajuta si pe mine...am un router engenius 1220 care il folosesc ca si client prin wireless ( deci primesc net wireless prin el )....toate bune si frumoase dar ma mancat mana sa umblu in meniul lui ciar in momentul in care a cazut pt 1 minut curentul si acuma nu mai merge . l am resetat dar nu mai pot intra in meniul lui. nu se mai resseteaza...intru prin si ip-lui e tot acelasi si dupa ce se reseteaza ...tot acelasi.....care ma ajuta?..pls
|
Posted 29 June 2010 - 09:15

N-am mai auzit de acest model de router dar vezi daca te ajuta datele de pe pagina produsului:
http://www.engeniust...ils.aspx?id=197 Daca nu te descurci revino cu detalii ce-ai incercat din ce scrie in manual si ce nu ai reusit. Bafta! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users