Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
nota constatare compania municipa...

Inca un fost vechi comunist ajung...

Ce argumente au cei care susț...

Recomandare auto 6k euro
 Vreau sa trimit o bicicleta Timis...

Ceva studenti Academia Fortelor A...

Reflectoare mobile pentru vreme n...

Acord vizionare...?
 Afecteaza in vreun fel piata munc...

Urticarie de contact cu hainele ?

Modificare tocator de crengi

Transfer bani pe trading212
 Autoturism saltat din parcare din...

Portare OROC (Telekom) - Orange

Despre Șemineu electric !

Problema receiver Onkyo 8270 - Th...

Router Engenius Datacom ESR-1220

- - - - -
  • Please log in to reply
1 reply to this topic

pytondvd

pytondvd

New Member

• Grup: Members
care ma poate ajuta si pe mine...am un router engenius 1220 care il folosesc ca si client prin wireless ( deci primesc net wireless prin el )....toate bune si frumoase dar ma mancat mana sa umblu in meniul lui ciar in momentul in care a cazut pt 1 minut curentul si acuma nu mai merge . l am resetat dar  nu mai pot intra in meniul lui. nu se mai resseteaza...intru prin si ip-lui e tot acelasi si dupa ce se reseteaza ...tot acelasi.....care ma ajuta?..pls

Ravy

Ravy

Don't be sad, get MAD!

• Grup: Moderators
N-am mai auzit de acest model de router dar vezi daca te ajuta datele de pe pagina produsului:
http://www.engeniust...ils.aspx?id=197

Daca nu te descurci revino cu detalii ce-ai incercat din ce scrie in manual si ce nu ai reusit.

Bafta!

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate