Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Deschizator electric de conserve?

Poate un om care i-a cumparat unu...

Vacanta in Istria

Suport metalic PNI pentru montaj ...
 Boiler electric nu incalzeste apa...

Soferul pozitiv la 7 substante ps...

Se recomanda radioterapie dupa op...

Ce vreti de la un AUDIO streamer ...
 Accesorii S23 Ultra

Magic Mike's Last Dance (2023)

Samsung S24 - zvonuri

RAM Dual Chanel
 Baterii LiFePO4 cilindrice model ...

Cumparare apartament nou pe numel...

Nelamurire Whatsapp

Recomandare editor
 

am nevoie de o comanda

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
justnemo2

justnemo2

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 31.05.2010
cum pot face ca atunci cand dau click pe un "button" sa deschida cmd si sa acceseze o comanda ?

ms

Edited by justnemo2, 28 June 2010 - 00:44.


#2
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 28,791
  • Înscris: 10.08.2005
ShellExecute
cmd /k command

L.E: De ce nu folosesti un shortcut pentru a deschide cmd-ul cu ce comanda vrei tu?

Edited by MarianG, 28 June 2010 - 00:46.


#3
justnemo2

justnemo2

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 31.05.2010
mersi pentru raspunsul rapid, dar cum o folosesc ? sa zicem ca buttonul meu se numeste buttonx iar comanda mea vreau sa fie net send * sal all

ms

-
pentru ca eu vreau sa iau de ex programul pe stick si sa il folosesc si pe la scoala :) si asa il deschid si bag mai multe comenzi inauntru :)

am incercat comanda ta si cica are errori si nu merge

Edited by justnemo2, 28 June 2010 - 00:48.


#4
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 28,791
  • Înscris: 10.08.2005
ShellExecute -  function -- restul e pe google
BTW -- tot mai simplu e cu un shortcut sau un batch file ....

Quote

am incercat comanda ta si cica are errori si nu merge
Pune si tu o poza, sau codul exact pe care l-ai scris.

Edited by MarianG, 28 June 2010 - 01:04.


#5
justnemo2

justnemo2

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 31.05.2010

View PostMarianG, on 28th June 2010, 02:01, said:

ShellExecute -  function -- restul e pe google
BTW -- tot mai simplu e cu un shortcut sau un batch file ....
Pune si tu o poza, sau codul exact pe care l-ai scris.

am gasit comanda ..
Shell("cmd.exe")
imi deschide un cmd.exe dar eu vreau sa acceseze o comanda .. pe un forum scria ca trebuie sa scriu si
SendKeys.Send()
dar cand scriu de ex "color 70" mi se deschid 3 cmd iar intr-unul scrie "0color 70" si nu se intampla nimic
-
daca nu ii dam de cap, imi poti spune cum fac ca atunci cand apas pe un button desenat sa deschida un alt program din acelasi folder fara sa fie neaparat intr-un anumit loc pe hard :)

Edited by justnemo2, 28 June 2010 - 01:17.


#6
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 28,791
  • Înscris: 10.08.2005
boldeste-te la ce scriu eu cu bold

cmd.exe /k numele comenzii sau
cmd.exe /c numele comenzii

Nici un SendKeys.Send(),

la nume comenzii scrii toata comanda ta ..."net send va pup doamna profesoara"

Edited by MarianG, 28 June 2010 - 01:16.


#7
justnemo2

justnemo2

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 31.05.2010
nu merge :(

am desenat un button, am intrat in el si am scris asa
Shell("cmd.exe")
cmd.exe /c "msg * sal"
am incercat si cu /k , si fara ghilimele, si alte comenzi.. dar tot erroarea asta imi da

[ http://i50.tinypic.com/3163kzq.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#8
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 28,791
  • Înscris: 10.08.2005
incearca
Shell("cmd.exe /k time")

Din cate imi amintesc, in VB 6, ShellExecute ( pe care am mentionat-o) are doua argumente locatie si afisare.

pentru acelasi folder exista proprietatea App.Path
pentru afisare vbNormal.

Edited by MarianG, 28 June 2010 - 01:31.


#9
justnemo2

justnemo2

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 31.05.2010

View PostMarianG, on 28th June 2010, 02:28, said:

incearca
Shell("cmd.exe /k time")

Din cate imi amintesc, in VB 6, ShellExecute ( pe care am mentionat-o) are doua argumente locatie si afisare.

pentru acelasi folder exista proprietatea App.Path
pentru afisare vbNormal.

merge, mersi frumos :)

Edited by justnemo2, 28 June 2010 - 01:32.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate