Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ce material este recomandat sa fo...

'cscript' is not recogniz...

Mikrotik - models and use cases

La multi ani @Tyby!
 Probleme walk-in shower construit...

Apple Vision Pro

Eroare pompa de combustibil pe te...

Pompa de caldura: TVA 5% sau 19%?
 Spatiu comun mansarda bloc

Boxe de la un sistem philips hts3...

Formatare condiționata Excel

Extragere holzuruburi blocate din...
 OKazii: Comanda minima? (Cosul mi...

Diablo 4

Bird Box Barcelona (2023)

Pana la urma cum se iriga corect ...

Cum este timpul si temperatura apei?

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

radik87

radik87

New Member

• Grup: Members
Din pacate nu imi pot lua concediu acum vara si m-a anuntat seful ca pot pleca doar in decembrie sau ianuarie.
Ce spuneti cum este timpul in aceasta perioada, am auzit ca e un vint puternic :(
Ce spuneti de bronz, poti sta la plaja?

minnie2007

minnie2007

Member

View Postradik87, on 23rd June 2010, 15:31, said:

Din pacate nu imi pot lua concediu acum vara si m-a anuntat seful ca pot pleca doar in decembrie sau ianuarie.
Ce spuneti cum este timpul in aceasta perioada, am auzit ca e un vint puternic :(
Am fost o data de Craciun si Revelion in Egipt si am facut plaja si baie la Hurgada.Temperaturile apei si a aerului erau numai bune.La anu' in ianuarie mi-am propus un sejur pe-acolo, daca m-o lasa criza asta imputita :confuzzled: .

radik87

radik87

New Member

Imi spunea cineva ca e vint puternic si ca e frig,
m-ai linistit :))))))
Apropo este cu mult mai scump ca sa petreci acolo Revelionul, sau mai bine
pina la sau dupa?

minnie2007

minnie2007

Member

Inaine sau dupa e mai ieftin.

pardon

pardon

Junior Member

Puteti verifica live temperatura apei pe www.sea-temperature.com (chiar si la constanta )

Imperator

Imperator

Senior Member

• Grup: Senior Members

View Postradik87, on 23rd June 2010, 15:31, said:

Variaza de la an la an... uneori se poate sta la plaja, alteori e prea frig... In general, depinde exclusiv de voia lui Allah.

18thStreet

18thStreet

Active Member

Pana la urma despre ce doriti sa discutati? Timpul si temperatura apei sau despre ofertele resorturilor?  
Nu are rost sa le amestecati !
Multumesc frumos.

Angelina1986

Angelina1986

Active Member

cum este vremea si temperatura apei la in primele 2 saptamani ale lunii septembrie?

MustGo

MustGo

Junior Member

View PostAngelina1986, on 29th June 2010, 02:15, said:

cum este vremea si temperatura apei la in primele 2 saptamani ale lunii septembrie?

Noi am fost anul trecut la sfarsitul lui Septembrie. Vremea a fost super Ok, chiar daca a mai batut vantul in unele zile. In aer, in general, au fost 36 de grade iar apa marii avea 23-25 grade.

lecomte88

lecomte88

New Member

Puteti sa imi spuneti cum e vremea la sfarsit de iulie ? As vrea sa plec la Sharm peste 24 iulie, si am auzit ca ar fi caldura insuportabila in perioada asta/

Imperator

Imperator

Senior Member

View Postlecomte88, on 15th July 2010, 15:46, said:

Puteti sa imi spuneti cum e vremea la sfarsit de iulie ? As vrea sa plec la Sharm peste 24 iulie, si am auzit ca ar fi caldura insuportabila in perioada asta/
40 - 45 - 50 grade, dar caldura e intrucatva estompata de briza marina. Soare garantat

virtualx

virtualx

Active Member

View Postlecomte88, on 15th July 2010, 15:46, said:

si daca faci si safari , ai garantat 60 grd Celsius :)

entity22

entity22

Active Member

hai ca nu sunt 60 de grade si nu temperatura conteaza cel mai mult ci umiditatea ,hidratarea si ferirea de soare. Cel mai cald in Egipt mi s-a parut in cariera de la Aswan unde-i obeliscul ala neterminat. Eh,acolo fara pic de umbra, am prins si asa pe la 2-3 dupa-masa ,era prin august , nu era pic de adiere si peste tot erau numai pietre incinse la maxim care emanau caldura.......simteam ca-mi arde creierul ,ma ardea cand respiram,acolo erau vreo 50+ C sigur  DAR era aerul foarte uscat si dintre discomfortul produs de umiditate cand nu sunt nici 30C afara(daca-s si peste 30C deja imi vine zbor creierii)si discomfortul resimtit la 50+ C de caldura uscata prefer caldura aia uscata any day. Asta e chestia, daca e caldura uscata si nu stai ore intregi sa te bata soarele-n cap in mod normal nu e mai greu de suportat decat o zi caniculara de vara la noi, de fapt e mult mai usor. A plouat Marti in Bucuresti pe la 4 cat asteptam sa trimit un colet la posta iar cand am iesit,dupa ce se oprise ploaia,era atata umezeala si caldura ca mi s-a facut nitel rau iar in Egipt nu am avut asemenea probleme desi eu nu apreciez caldura absolut deloc. Pe malul marii e si mai bine, oricum stai la umbra daca vrei. Sa va dati cu crema ca te inrosesti aproape instant daca esti sensibil.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate