Cum este timpul si temperatura apei?
Last Updated: Jul 16 2010 12:32, Started by
radik87
, Jun 23 2010 14:31
·
0

Posted 23 June 2010 - 14:31

Din pacate nu imi pot lua concediu acum vara si m-a anuntat seful ca pot pleca doar in decembrie sau ianuarie.
Ce spuneti cum este timpul in aceasta perioada, am auzit ca e un vint puternic ![]() Ce spuneti de bronz, poti sta la plaja? |
Posted 23 June 2010 - 14:55

Din pacate nu imi pot lua concediu acum vara si m-a anuntat seful ca pot pleca doar in decembrie sau ianuarie. Ce spuneti cum este timpul in aceasta perioada, am auzit ca e un vint puternic ![]() Ce spuneti de bronz, poti sta la plaja? ![]() |
Posted 23 June 2010 - 15:14

Imi spunea cineva ca e vint puternic si ca e frig,
m-ai linistit ![]() Apropo este cu mult mai scump ca sa petreci acolo Revelionul, sau mai bine pina la sau dupa? |
Posted 23 June 2010 - 18:09

Puteti verifica live temperatura apei pe www.sea-temperature.com (chiar si la constanta )
|
Posted 23 June 2010 - 19:23

Din pacate nu imi pot lua concediu acum vara si m-a anuntat seful ca pot pleca doar in decembrie sau ianuarie. Ce spuneti cum este timpul in aceasta perioada, am auzit ca e un vint puternic ![]() Ce spuneti de bronz, poti sta la plaja? |
Posted 28 June 2010 - 10:31

Pana la urma despre ce doriti sa discutati? Timpul si temperatura apei sau despre ofertele resorturilor?
Nu are rost sa le amestecati ! Multumesc frumos. |
Posted 29 June 2010 - 01:15

cum este vremea si temperatura apei la in primele 2 saptamani ale lunii septembrie?
|
Posted 29 June 2010 - 10:23

cum este vremea si temperatura apei la in primele 2 saptamani ale lunii septembrie? Noi am fost anul trecut la sfarsitul lui Septembrie. Vremea a fost super Ok, chiar daca a mai batut vantul in unele zile. In aer, in general, au fost 36 de grade iar apa marii avea 23-25 grade. |
Posted 15 July 2010 - 14:46

Puteti sa imi spuneti cum e vremea la sfarsit de iulie ? As vrea sa plec la Sharm peste 24 iulie, si am auzit ca ar fi caldura insuportabila in perioada asta/
|
Posted 15 July 2010 - 15:26

|
Posted 15 July 2010 - 16:34

Posted 16 July 2010 - 12:32

hai ca nu sunt 60 de grade si nu temperatura conteaza cel mai mult ci umiditatea ,hidratarea si ferirea de soare. Cel mai cald in Egipt mi s-a parut in cariera de la Aswan unde-i obeliscul ala neterminat. Eh,acolo fara pic de umbra, am prins si asa pe la 2-3 dupa-masa ,era prin august , nu era pic de adiere si peste tot erau numai pietre incinse la maxim care emanau caldura.......simteam ca-mi arde creierul ,ma ardea cand respiram,acolo erau vreo 50+ C sigur DAR era aerul foarte uscat si dintre discomfortul produs de umiditate cand nu sunt nici 30C afara(daca-s si peste 30C deja imi vine zbor creierii)si discomfortul resimtit la 50+ C de caldura uscata prefer caldura aia uscata any day. Asta e chestia, daca e caldura uscata si nu stai ore intregi sa te bata soarele-n cap in mod normal nu e mai greu de suportat decat o zi caniculara de vara la noi, de fapt e mult mai usor. A plouat Marti in Bucuresti pe la 4 cat asteptam sa trimit un colet la posta iar cand am iesit,dupa ce se oprise ploaia,era atata umezeala si caldura ca mi s-a facut nitel rau iar in Egipt nu am avut asemenea probleme desi eu nu apreciez caldura absolut deloc. Pe malul marii e si mai bine, oricum stai la umbra daca vrei. Sa va dati cu crema ca te inrosesti aproape instant daca esti sensibil.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users