Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

TRUMP: Un vis american -2017

Ozempic

Sectii ale politiei chineze in Ro...
 Viteza net Wifi de 5 ori mai mica...

Alegere cablu tv

2l combustibil plafonat in Ungaria?

Recomandare TV Oled-Led
 Rabla pentru electrocasnice si pr...

The SKA Project(Square Kilometre ...

Sfat achiziție bicicleta

Samsung Galaxy Tab S6 - Chrome nu...
 Intrebare despre pizza, marime si...

Recomandare televizor

Internet fix orange sau Vodafone.

Puls mare doar noaptea?
 

WServer 2008 R2 pe Dell PowerEgde 1850

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
Tudor Roman

Tudor Roman

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 64
  • Înscris: 06.12.2005
Salut tuturor. N-am gasit nici o alta categorie legata de servere si vad ca aici se povesteste cel mai mult despre asa ceva.

Am o problema si as solicita putin ajutor.

Am un server Dell PowerEdge 1850 (2 x Xeon) cu 2 HDD-uri in RAID. Doresc sa instalez un WS 2008 R2 si observ ca la instalare nu imi vede nici un HDD. Mentionez ca au fost configurate din raid_config-ul ala, pentru ca momentan este instalat si functional un Windows Server 2008 simplu. Ideea e ca actualul sistem de operare este x86 iar R2-ul ce as dori sa-l instalez e x64. Credeti ca de aici sa fie problema? Doar acest R2 nu vede HDD-urile. Sau... credeti ca ar trebui sa le mai reinitializez inca o data ca sa le vada? Nu le-am reinitializat pentru ca sunt date pe ele si as dori sa stiu inainte daca ar avea vreo legatura. Sau care ar putea fi motivul?

Multumesc anticipat.

Edited by Tudor Roman, 19 June 2010 - 14:34.


#2
tmtudy

tmtudy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 263
  • Înscris: 01.06.2005
Probabil controllerul de RAID are nevoie de drivere care nu sunt incluse in kitul de instalare al windows-ului. Cauta pe net drivere pentru controllerul tau si selecteaza-le la instalare (de pe un stick usb de exemplu)

#3
Tudor Roman

Tudor Roman

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 64
  • Înscris: 06.12.2005
Da, ai dreptate. Am gasit driverele, i le-am dat la windows la instalare si mi-o vazut HDD-urile.
Am sa pun si un link catre drivere, pentru cine se mai bate de problema.

Merci.

PS: E foarte tare R2-ul :D

#4
rolion

rolion

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 650
  • Înscris: 28.07.2005

View PostTudor Roman, on 20th June 2010, 14:47, said:

PS: E foarte tare R2-ul :D


E atat de tare incat deja au aparut probleme cu el ! De aici concluzia ca un profesionist NU se arunca la ultima tehnologie scoasa de Microsoft ci asteapta pana cand apare primul Service Pack ! ! !

http://www.zdnet.com...411?tag=nl.e589

http://support.micro...b/2265716/en-us

Have fun...

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate