![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Soseaua de Centura Bucuresti
Last Updated: Mar 09 2022 05:55, Started by
Mikydon
, Jun 17 2010 15:23
·
0

Posted 17 June 2010 - 15:23

Salut,
Am si o intrebare (pentru cine circula pe centura): Cam cum se circula pe centura in timpul saptamanii (eventual si in functie de ore). E posibil sa am nevoie sa ajung din Berceni (aparatorii patriei), pana aproape de Ciorogarla, ceea ce inseamna ca trebuie sa ajung la A1. Prin oras cam stiu cum se merge. Oare pe centura ajungi mai repede, dat fiind si faptul ca poti merge cu viteza mai mare decat in oras? Edited by Mikydon, 17 June 2010 - 15:50. |
Posted 17 June 2010 - 16:31

Salut, Am si o intrebare (pentru cine circula pe centura): Cam cum se circula pe centura in timpul saptamanii (eventual si in functie de ore). E posibil sa am nevoie sa ajung din Berceni (aparatorii patriei), pana aproape de Ciorogarla, ceea ce inseamna ca trebuie sa ajung la A1. Prin oras cam stiu cum se merge. Oare pe centura ajungi mai repede, dat fiind si faptul ca poti merge cu viteza mai mare decat in oras? |
Posted 17 June 2010 - 16:33

Salut, Am si o intrebare (pentru cine circula pe centura): Cam cum se circula pe centura in timpul saptamanii (eventual si in functie de ore). E posibil sa am nevoie sa ajung din Berceni (aparatorii patriei), pana aproape de Ciorogarla, ceea ce inseamna ca trebuie sa ajung la A1. Prin oras cam stiu cum se merge. Oare pe centura ajungi mai repede, dat fiind si faptul ca poti merge cu viteza mai mare decat in oras? Eu nu cunosc Bucurestiul si de'asta o iau pe centura,daca l'as cunoaste cred ca mai repede as iesi la de la A2 la A1 pe unde am de obicei eu treaba . |
Posted 17 June 2010 - 17:05

Salut, Am si o intrebare (pentru cine circula pe centura): Cam cum se circula pe centura in timpul saptamanii (eventual si in functie de ore). E posibil sa am nevoie sa ajung din Berceni (aparatorii patriei), pana aproape de Ciorogarla, ceea ce inseamna ca trebuie sa ajung la A1. Prin oras cam stiu cum se merge. Oare pe centura ajungi mai repede, dat fiind si faptul ca poti merge cu viteza mai mare decat in oras? iesirile din oras au prioritate fata de centura, asa ca se formeaza deseori cozi destul de mari. |
Posted 17 June 2010 - 17:08

Eventual poti depasi coloana si sa te duci pana la intersectia centurii cu o iesire din oras,unde te incadrezi ca si cum ai iesi din oras,si te duci din nou pe centura inainte facand stanga ,astfel ai frigiderul plin pana la craciun,cand poti incerca din nou manevra
![]() |
Posted 17 June 2010 - 19:32

Nicu90, ai mers peste zi de la A2 la A1 pe centura? Cam cat ai facut?
|
Posted 17 June 2010 - 19:39

Nicu90, ai mers peste zi de la A2 la A1 pe centura? Cam cat ai facut? Unde vrei sa ajungi?Din ce am inteles spre mare,si mai bine ai luao'o pe Urziceni , ocolesti 30-40km dar decat sa ii stai pe loc mai bine ii mergi,eu asa as face . Edited by Nicu90, 17 June 2010 - 19:41. |
Posted 17 June 2010 - 19:45

m-am lamurit.... deci nu se merita mers pe centura... eu ma gandeam ceva de genu ca sa merg pe berceni pana dau de centura -> dreapta si sa merg pana ajung la A1. Probabil ca ramane varianta clasica : de la mine -> piata sudului -> brancoveanu -> eroii revolutiei ->panduri -> iuliu maniu si tot inainte
![]() |
Posted 17 June 2010 - 19:48

Eu nu stiu Bucurestiul deloc,ca daca ar fi sa trec centura in timpul zilei , as lua'o prin bucuresti,macar acolo stiu ca tot as inainta .
Imi amintesc anul trecut ca eram pe la Otopeni,si a venit cineva cu inca o masina ca trebuia sa ajung pe undeva langa sediul DNA din capitala,prin centru,si in 25 minute am mers dupa el si am fost acolo,cu jaloanele aferente, (deh..asta e obisnuinta din CT )toate astea se intamplau pe la orele 13. Edited by Nicu90, 17 June 2010 - 20:06. |
Posted 17 June 2010 - 20:37

e buna varianta aleasa de tine prin oras. in functie de ora la care parcurgi traseul e posibil sa nu prinzi DELOC cozi. Daca totusi e o ora sa zic dupa 15,00 si pana in 19.00 o sa prinzi ceva coada la piata sudului si pe iuliu maniu un pic. Dar vezi ca daca e vineri si e dupa 15,00 e teroare pe iuliu maniu.
bafta ![]() pe centura chiar nu are rost, cel putin la domnesti stai de te plictisesti unde ai cedeaza. Edited by bossake, 17 June 2010 - 20:38. |
Posted 17 June 2010 - 21:44

m-am lamurit.... deci nu se merita mers pe centura... eu ma gandeam ceva de genu ca sa merg pe berceni pana dau de centura -> dreapta si sa merg pana ajung la A1. Probabil ca ramane varianta clasica : de la mine -> piata sudului -> brancoveanu -> eroii revolutiei ->panduri -> iuliu maniu si tot inainte ![]() in locul tau de pe T. Vladimireascu as face stanga pe 13 Septembrie (in loc sa merg inainte pe Panduri) si as tine tot inainte, pe Ghencea+Prelungirea, pana la intersectia cu centura (imediat dupa bariera). acolo ai prioritate si poti face dreapta linistit, de obicei se sta putin acolo. dupa asta, urmatoarea intersectie e cu A1, faci stanga dupa ce treci pe sub pod si intri direct pe autostrada. |
|
Posted 15 August 2010 - 20:29

Am programat și eu un sejur la mare și as dori sfatul vostru în legătură cu traversarea Bucureștiului în drum spre Litoral, și anume venind dinspre Pitești, dimineața pe la 4-5AM, ce mă sfătuiți să aleg: șoseaua de centură sau traversarea Bucureștiului prin oraș? Mulțumesc.
|
Posted 15 August 2010 - 21:00

Nu e nici o problema la ora aia nici pe centura, nici prin Bucuresti.
Daca stii Bucurestiul, prin centru. Daca nu, e mai simplu pe centura. |
Posted 15 August 2010 - 23:32

Am programat și eu un sejur la mare și as dori sfatul vostru în legătură cu traversarea Bucureștiului în drum spre Litoral, și anume venind dinspre Pitești, dimineața pe la 4-5AM, ce mă sfătuiți să aleg: șoseaua de centură sau traversarea Bucureștiului prin oraș? Mulțumesc. La ora aia sunt pustii si orasul si centura, nu are rost sa o iei pe centura, ajungi mai repede prin oras si nu mai ocolesti aiurea ![]() |
Posted 16 August 2010 - 07:49

Am programat și eu un sejur la mare și as dori sfatul vostru în legătură cu traversarea Bucureștiului în drum spre Litoral, și anume venind dinspre Pitești, dimineața pe la 4-5AM, ce mă sfătuiți să aleg: șoseaua de centură sau traversarea Bucureștiului prin oraș? Mulțumesc. |
Posted 16 August 2010 - 09:50

un amic m-a ascultat si la acea ora a trecut orasul in mai putin de jumatate de ora, dar nu pe ruta de mai sus (de la unirii l-am trimis spre McD Dristor si de acolo tot inainte pina in CT ) Eu i-am recomandat acea ruta pentru ca e cea mai simpla de urmat pentru cineva care nu cunoaste Bucurestiul si timpul e cam acelasi (pe Splai e putin mai lung ca distanta dar sunt mai putine semafoare). |
Posted 05 December 2010 - 18:50

Poate confirma cineva daca s-a dat drumul la podul de la intrarea in Chitila si acum se iese direct in Mogosoaia la Rompetrol ?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users