Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Reprezentanța B.B.C. (Brown, Bove...

Analizele Medicale, intre fericir...

Recomandare carcasa si sursa cu pwm
 Cum s-ar putea face plafonarea pr...

Preparing automatic repair diagno...

Planul Samsung pentru urmatorii 5...

videoproiector vs oricare display
 Produse comandate din china (wish...

probleme mașina de spalat rufe

Magazine care vand bere la keg

Proiect ciudat legat de metaverse...
 Daniel Fenechiu: Nu vom aște...

Transfer in acelasi pc cu FTP

Și daca industria europeana ...

Alimentare camera ip distanta 50m
 

HP Deskjet F4100

- - - - -
  • Please log in to reply
57 replies to this topic

#1
nebunie

nebunie

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 12.11.2008
Am reincarcat cartusul imprimantei (nu e prima data) dar acum am o problema, cred ca imprimanta a ramas blocata. Daca scot cartusul negru la numarul de pagini afisat pe ecranul acesteia arata 0 si totul e ok, chiar si ink level dar odata bagat inapoi imprimanta imi afiseaza un numarul de pagini 3 iar la ink level sunt ambele leduri aprinse si de la negru si de la color. Chiar daca soct cablu care intra in calculator si scot imprimanta din priza dupa pornire aceasta arata tot 3 pagini si nu functioneaza. Cand am scos cartusul negru a functionat normal. Oferi si alte detalii daca e nevoie. Multumesc!

[ http://www.audiotronics.es/images/products/500_046053_1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#2
ChemTeacher

ChemTeacher

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,842
  • Înscris: 26.05.2007
Clar, schimba cartusu' negru !

#3
nebunie

nebunie

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 12.11.2008
Am facut o mica greseala, defapt nu imi afiseaza 3 ci imi afiseaza E, presupun ca de la eroare.

#4
ChemTeacher

ChemTeacher

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,842
  • Înscris: 26.05.2007

 nebunie, on 16th June 2010, 18:07, said:

Am facut o mica greseala, defapt nu imi afiseaza 3 ci imi afiseaza E, presupun ca de la eroare.
E + blinking led Black = schimba cartusu' negru
E + blinking  led Color = schimba cartusu' color

#5
GabytzuX08

GabytzuX08

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,779
  • Înscris: 26.02.2008
Ce ai tu e o multifucntionala HP Deskjet F4180 (AIO), corect?
@ChemTeacher: nu musai sa schimbe cartusul...
@nebunie sterge bine partea de contact de pe cartuse, apoi pui intai cartusul black (HP21) si apoi cel color (HP22) - banuiesc ca pe astea le folosesti.
Mai e cazul sa te intreb daca stii sa incarci corect cartusele din moment ce ai afirmat ca "nu e prima data" ?
1. Daca nu merge din ce ti-am recomandat pana acum incearca o resetare a cartuselor.
2. Daca nici asa nu merge... ramane se cumperi alt cartus (black).

#6
mih79

mih79

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 153
  • Înscris: 23.08.2009
Salutari. Am si eu o problema cu cartusul 21(hp F4180). Am incercat sa scot la imprimanta o foaie si a iesit f.stearsa. Am zis ca s-a terminat cerneala cum am mai patit si alteori. Am scos si am bagat cca 8ml. Am introdus cartusul la loc, dar tot asa stearsa iasa. Am mai bagat alti 5 ml si tot asa. In alta perioada cand am mai incarcat si am bagat 9ml a dat afara cerneala,iar acum dupa cei 8+5 in final inca 4 sunt 17ml si tot nu a iesit afara. Oare unde e cerneala? De scos tot asa slab scoate. Ce sfaturi imi dati,inainte de a cumpara altul? Multumesc mult. Specific ca a fost incarcat de cca 20 ori negrul si colorul 4ori.

Edited by mih79, 17 June 2010 - 22:28.


#7
ChemTeacher

ChemTeacher

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,842
  • Înscris: 26.05.2007
Duci cartusul la un centru de refill si soliciti o desfundare cu abur/ultrasunete = 5 RON !
Eventual, o curatare interna .

#8
nebunie

nebunie

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 12.11.2008
Am rezolvat problema, am cumparat un cartus nou si acum functioneaza. Totusi dupa ce am dat prima printare imprimanta a pornit abea dupa vreo 5 minute timp in care credeam ca s-a stricat. Multumesc pentru rezolvare, cu totul ca a fost costisitoare. :P

#9
mih79

mih79

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 153
  • Înscris: 23.08.2009

 ChemTeacher, on 18th June 2010, 08:10, said:

Duci cartusul la un centru de refill si soliciti o desfundare cu abur/ultrasunete = 5 RON !
Eventual, o curatare interna .
Am facut o desfundare cu abur,parca merge cu idee mai bine ca la inceput,dar tot apare sters adica scrisul e dungat(parca zgariat). Am mai pus cerneala (3ml) si a dat afara. Am curatat crazand ca si-a dat drumul,dar nimic. Ce sa-i mai fac? Multumesc.

#10
EagleTeam

EagleTeam

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 504
  • Înscris: 04.09.2008
Stiti cumva daca exista vre-o posibilitate de a folosi scanerul la acest model daca nu are cartusele montate?

Edited by EagleTeam, 21 June 2010 - 20:09.


#11
daniel21

daniel21

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,056
  • Înscris: 03.04.2006

 EagleTeam, on 21st June 2010, 20:40, said:

Stiti cumva daca exista vre-o posibilitate de a folosi scanerul la acest model daca nu are cartusele montate?


Din cate stiu eu nu merge fara cartuse functionale introduse in ea.

#12
danghetau

danghetau

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,004
  • Înscris: 21.08.2008
Am adus acasa un HP 4172 care a somat timp de vreo 8 luni si am avut placuta surpriza sa constat ca merge,cartusele nu s-au uscat sau unfundat.Le-am completat cerneala si pentru ca aveam o eroare de genul celei expusa mai sus (E blink) le-am si resetat,acum merge perfect si arata full cartuse.
Intrebarea este daca in momentul in care dau comanda de imprimare a unei pagini (imprimanta este OFF) aceasta se deschide...la vechea mea HP 3520 pornea automat iar la asta nu si am cautat prin setari-nu am gasit asa ceva.Cum e la voi?

#13
GabytzuX08

GabytzuX08

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,779
  • Înscris: 26.02.2008

Quote

Intrebarea este daca in momentul in care dau comanda de imprimare a unei pagini (imprimanta este OFF) aceasta se deschide...la vechea mea HP 3520 pornea automat iar la asta nu si am cautat prin setari-nu am gasit asa ceva.Cum e la voi?
Am verificat si eu fenomenul asta pe 3 modele HP diferite, chiar si la unele imprimante, dar nu s-a intamplat minunea.
E posibil sa existe anumite modele de la HP care au o asemenea functie...

#14
danghetau

danghetau

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,004
  • Înscris: 21.08.2008
Am incercat sa printez astazi vreo 6 pagini la rind si am folosit coli aduse de sotie,nu stiu marca insa la prima vedere pareau ok,suficient de groase.La imprimare ba pagina 3 ba pagina 1 ba 6 aparea cu dungi ca si cum ar fi fost coala prinsa aiurea in imprimanta.Cartusele sint pline...sa fie din cauza tipului/calitatii hirtiei???Nu am reusit sa descopar cum naiba aleg sa printez o coala anume dintr-o suita...

Edited by danghetau, 08 July 2010 - 07:58.


#15
GabytzuX08

GabytzuX08

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,779
  • Înscris: 26.02.2008
Cauza: hartia...
Nu cred ca este din cauza cartuselor!
Eu pateam ceva asemanator cand foloseam fartie mai mult sau mai putin groasa decat cea recomandata.

#16
cristyz

cristyz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,916
  • Înscris: 28.08.2008

 mih79, on 19th June 2010, 11:32, said:

Am facut o desfundare cu abur,parca merge cu idee mai bine ca la inceput,dar tot apare sters adica scrisul e dungat(parca zgariat). Am mai pus cerneala (3ml) si a dat afara. Am curatat crazand ca si-a dat drumul,dar nimic. Ce sa-i mai fac? Multumesc.

Daca nu s-a desfundat cu abur, poti sa-l arunci.

Edited by cristyz, 13 July 2010 - 16:08.


#17
mona_alx

mona_alx

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 27.08.2009
Am si eu o imprimanta Hp 4180 careia, din senin, ii palpaie toate ledurile.Ce e de facut?

#18
cristyz

cristyz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,916
  • Înscris: 28.08.2008
Si cele de langa butonul de unde schimbi tipul de hartie palpaie?

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate