Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La mulți ani @sylvius!

Joy Berceni Biruintei 87

Recomandare suport tableta

Vanzare apartament
 Adaptare motor nou la unele elect...

Sfat achizitie mirrorless Lumix

Romania printre primele poziții d...

Pisica din Iasi care a mers sa na...
 PC fara wifi, conectare smart mon...

Masina cu buget redus

Renovare garsoniera 40 m.p. - ins...

Amorsa
 Catel gasit pe strada

Arhiva tar - descarcare nesigura ...

Racord flexibil gaz in loc de apa

Microsoft Office versiune optima
 

Cum editez un forum ? Am voie ?

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
laleagane_ballance

laleagane_ballance

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 219
  • Înscris: 06.03.2010
Salutare,

Mi-am facut un forum, momentan in pc (wamp server si php 5.3.2 ).

Acum sunt nedumerit, spre exemplu nu stiu daca am voie sa-l editez si CUM ?

Cum pot sa schimb banner-ul de sus in stanga ? Poate ca-l gasesc eu dar am voie ?

Cum fac scrisu mai mare ? Cum adayg iconite ? Cum editez meniul de sus cu "Faq, log on", etc... ?

Logic ca nu vreau sa-mi spuneti pas cu pas, doar unde sa intru sa pot face asta (sunt administrator dar nu am optiunni de editare text, banner, etc) si mai ales daca am voie.

Multumesc.

Attached File  untitled.JPG   125.4K   70 downloads

Edited by laleagane_ballance, 15 June 2010 - 03:03.


#2
DarkAngelBv

DarkAngelBv

    === Proud owner of === ++++ Audi & Opel ++++

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,747
  • Înscris: 24.03.2006
Nici nu vei avea vreodata optiunile astea. Trebuie sa editezi manual fisierele. Pentru a modifica fontul si alte chestii legate de aspect ai nevoie de cunostinte html/css.

Ai voie sa modifici orice atata timp cat lasi link-urile din josul paginii (citeste fisierul readme din forum).

#3
laleagane_ballance

laleagane_ballance

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 219
  • Înscris: 06.03.2010

View PostDarkAngelBv, on 15th June 2010, 03:17, said:

Nici nu vei avea vreodata optiunile astea. Trebuie sa editezi manual fisierele. Pentru a modifica fontul si alte chestii legate de aspect ai nevoie de cunostinte html/css.

Ai voie sa modifici orice atata timp cat lasi link-urile din josul paginii (citeste fisierul readme din forum).

Crede-ma ca stiu HTML si CSS pe de rost. Tocmai acum ma uitam in folderele alea si cand am vazut fisierele ....yuuuy =)

Acum mai e chestia, am voie ? E free asta, nu au niste interdictii sau ceva ? Pot sa-l fac cum vreau eu ?

Edited by laleagane_ballance, 15 June 2010 - 03:24.


#4
DarkAngelBv

DarkAngelBv

    === Proud owner of === ++++ Audi & Opel ++++

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,747
  • Înscris: 24.03.2006
PHPBB este gratis. Deci da, poti sa-l modifici cum vrei.

Quote

2. You may modify your copy or copies of the Program or any portion of it, thus forming a work based on the Program, and copy and distribute such modifications or work under the terms of Section 1 above, provided that you also meet all of these conditions:

a) You must cause the modified files to carry prominent notices stating that you changed the files and the date of any change.

B) You must cause any work that you distribute or publish, that in whole or in part contains or is derived from the Program or any part thereof, to be licensed as a whole at no charge to all third parties under the terms of this License.

c) If the modified program normally reads commands interactively when run, you must cause it, when started running for such interactive use in the most ordinary way, to print or display an announcement including an appropriate copyright notice and a notice that there is no warranty (or else, saying that you provide a warranty) and that users may redistribute the program under these conditions, and telling the user how to view a copy of this License. (Exception: if the Program itself is interactive but does not normally print such an announcement, your work based on the Program is not required to print an announcement.)

Extras de pe situl phpbb: http://www.phpbb.com...nloads/license/

Daca sti HTML si CSS pe derost de ce intrebi cum modifici fontul?

#5
laleagane_ballance

laleagane_ballance

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 219
  • Înscris: 06.03.2010

View PostDarkAngelBv, on 15th June 2010, 04:28, said:

PHPBB este gratis. Deci da, poti sa-l modifici cum vrei.

Extras de pe situl phpbb: http://www.phpbb.com...nloads/license/

Daca sti HTML si CSS pe derost de ce intrebi cum modifici fontul?

Ms pentru raspuns :)

Stiu sa mofific fontul, m-am exprimat gresit. Era chestia ca de unde il modific. Nu vazusem css-ul din tema.

Acum e chestia ca orice modific nu se ia in calcul, de ce oare ? Normal tre doar sa dau un refresh si e totul gata, nu ? In schimb daca sterg o imagine din tema, se ia in calcul ca find stearsa (LOGIC) dar la modificari in CSS, nimic :|

Uitati aici :
Attached File  forumlink.JPG   128.4K   36 downloads Attached File  editat.JPG   168.18K   40 downloads

Edited by laleagane_ballance, 15 June 2010 - 05:06.


#6
DarkAngelBv

DarkAngelBv

    === Proud owner of === ++++ Audi & Opel ++++

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,747
  • Înscris: 24.03.2006
Pentru ca mai exista si un cache care trebuie golit?  :rolleyes:

#7
laleagane_ballance

laleagane_ballance

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 219
  • Înscris: 06.03.2010

View PostDarkAngelBv, on 15th June 2010, 05:06, said:

Pentru ca mai exista si un cache care trebuie golit?  :rolleyes:

Stiu ca nu ma mai opresc cu intrebarile dar de unde golesc "cache"-ul ala ? Ca din administration nu vad nimic de genul asta.

Am intrat in folderul "cache" si am sters .htaccess si index (ca doar astea sunt) si nimic, nu se intampla nimic :|

Edited by laleagane_ballance, 15 June 2010 - 05:14.


#8
laleagane_ballance

laleagane_ballance

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 219
  • Înscris: 06.03.2010
Imi raspunde si mie cineva ? VA ROG ! ?

#9
Omez

Omez

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 10.06.2010
Cache-ul browserului trebuie golit.

#10
laleagane_ballance

laleagane_ballance

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 219
  • Înscris: 06.03.2010

View PostOmez, on 15th June 2010, 11:23, said:

Cache-ul browserului trebuie golit.

Eu cred ca faci misto de mine.... totusi am sters si cache-ul browser-ului si nimic. :|

#11
Omez

Omez

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 10.06.2010
Uita-te atent sa nu fi gresit CSS-ul. Sistemele de genul asta au foarte multe fisiere si la inceput e usor sa iti incurci capul in ele de nu mai stii nici tu ce faci prea bine :D  De obicei PHPBB are in templates\nume_template\*.css. Sa fii sigur ca ala este template-ul pe care il folosesti. Sa fii sigur ca modifici fisierul care se afla in webserver si nu o copie a lui din alta parte. Astea pot parea mistouri, dar sunt chestii care se pot intampla oricui. Si la cate am lucrat eu, stiu prea bine ce inseamna sa iti bati capul ca de ce nu se vad modificarile, cand eu editam de zor fisierul pe desktop dar uitam sa-l uploadez pe server. :lol:

Totusi logo-ul de sus se scoate din alta parte. Nu mai stiu sigur de unde, dar parca era un header.php sau asa ceva.

#12
VaseaMD

VaseaMD

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 16.06.2016

View Postlaleagane_ballance, on 15 iunie 2010 - 21:12, said:

Eu cred ca faci misto de mine.... totusi am sters si cache-ul browser-ului si nimic. Posted Image


Ai sters cache de aici [ https://i.imgur.com/OfkwluQ.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] ? Din tema pe care o ai tu, sterge cache din ACP .

Edited by VaseaMD, 16 June 2016 - 01:05.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate