Ajutor meniu site Flash
Last Updated: Jun 14 2010 20:09, Started by
samoilenco
, Jun 14 2010 14:41
·
0

Posted 14 June 2010 - 14:41

Salutare la toti. As avea nevoie de un mic (sau poate mare ajutor) :coolspeak: la un site in flash. Nu imi dau sema cum se modifica textul dintr-un meniu al site-ului. Nici nu i mi dau seama ce fel de text e (dinamic text sau alta forma?!?) caci in library nu inteleg prea mare lucru. Deci daca e cineva bun in flash CS3/4 care poate e binevoitor sa ma ajute sa-mi dea un PM cu adresa de mail sau yahoo id pt mai multe detalii. Am sursa FLA si toate la el. Multumesc pt intelegere.
|
Posted 14 June 2010 - 20:09

Salutare la toti. As avea nevoie de un mic (sau poate mare ajutor) :coolspeak: la un site in flash. Nu imi dau sema cum se modifica textul dintr-un meniu al site-ului. Nici nu i mi dau seama ce fel de text e (dinamic text sau alta forma?!?) caci in library nu inteleg prea mare lucru. Deci daca e cineva bun in flash CS3/4 care poate e binevoitor sa ma ajute sa-mi dea un PM cu adresa de mail sau yahoo id pt mai multe detalii. Am sursa FLA si toate la el. Multumesc pt intelegere. revin cu fisierul sursa a flash-ului. poate asa incita pe cineava mai repede. :thumbup: Attached Files |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users