![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Un buton in Flash
Last Updated: Jun 13 2010 12:28, Started by
-Luck-
, Jun 12 2010 19:26
·
0

Posted 12 June 2010 - 19:26

Salutare...vin si eu cu o intrebare destul de usoara...pentru cei ce lucreaza in flash. (tin sa amintesc ca am cautat si pe google si n-am gasit raspuns, probabil nu am formulat cum trebuie)
Vreau sa fac un buton in flash, care atunci cand este actionat sa faca play unui movieclip situat pe acelasi frame cu butonul, iar la sfarsitul movieclip-ului sa faca un go to and play alt frame.... cam cum ar trebui structurat script-ul ? mersi anticipat ! |
Posted 13 June 2010 - 00:40

buton.onPress = function() { mc.gotoAndPlay(1); _global.urmatorulFrame = 2; } Pe ultimul frame din mc-ul tau: gotoAndPlay(_global.urmatorulFrame); Sa te joci cu _root sau _parent, in functie de cum ai structurate animatiile. |
Posted 13 June 2010 - 12:28

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users