![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Cazare Kuccukkuyu
Last Updated: Jul 23 2019 09:49, Started by
zugry
, Jun 10 2010 12:33
·
0

Posted 30 May 2011 - 10:40

claudiu2525, on 30th May 2011, 10:28, said: Maine dimineata plecam spre kusadasi,si ne vom opri in kuccukkuyu pentru o noapte . Nu avem nimic rezervat,speram sa gasim ceva bun si relativ ieftin. PS;Foarte util acest topic ![]() |
Posted 30 May 2011 - 16:34

Posted 30 May 2011 - 17:55

vali_78, on 30th May 2011, 11:40, said: Poate reusiti sa postati si voi ceva preturi,noi plecam pe 3 iunie si tot la kuccukkuyu ne vom opri. MULTUMIM ![]() Daca citeai atent..........am scris eu mai sus putin ca am trimis mail si raspunsul ierea 40 de euroi camera la BERK, este un panou pe dreapta cand te duci spre Izmir, dupa intrarea in Kuccukuyu la 300-400m( o straduta cu dale de piatra gen biscuiti) Drum bun...... ![]() |
Posted 30 May 2011 - 19:04

Posted 02 June 2011 - 21:20

Am dormit aseara la Ida Tur, nu mi-au placut camerele, Gultur mi-a placut mai mult, anul trecut am stat acolo. Am platit 20 euro de persoana, cu cina si mic dejun. Si papa a fost mai buna la Gultur, dar nu-mi place sa stau de doua ori in acelasi loc,asa ca-mi mai iau si tepe.
|
Posted 02 June 2011 - 22:52

Posted 02 June 2011 - 23:27

vali_78, on 30th May 2011, 20:04, said: multumesc ,cred ca o sa incercam la aydin. mult soare va doresc si drum bun. ![]() Salut M-am cazat pe 1.iunie la Aydin....cu 40 euro camera ...cina si mic dejun La Gultur am incercat ...nu au vrut sa lase a pret,...cereau 105 lire.....de camera... La Aydin au zis ca de 40 euro ne ofera doar micul dejun...dar dupa o scurta negociere...ne-au oferit si cina...care vreau sa spun ca a fot fooarte OK Urmatoarea pe lista era Berk....nu a ai fot cazul Ida Tur nu o recomand nici eu....am stat acum 2 ani ,au camere cam naspa...au in schimb o gradina superba Vacate placute. Poate a ajuta cineva cu o cazare la Edirne.....stiu ca a citit acum 2 ani de o locatie intre Edirne si vama Kapikule...daca mi poate da cineva relatii ar vi superb ...trebuie sa ma cazez pe 12.iunie...si in Edirne unde aveam de gand am gasit preturi mari... Este tarziu ...am reusit sa parkez galusca....si scriu de la receptia hotelului Pasa Beach Sper sa mai pot intra zilele urmatoare ...daca mai avei intrbari astept PM PA. |
Posted 02 June 2011 - 23:55

dragos45, on 3rd June 2011, 00:27, said: Salut M-am cazat pe 1.iunie la Aydin....cu 40 euro camera ...cina si mic dejun La Gultur am incercat ...nu au vrut sa lase a pret,...cereau 105 lire.....de camera... La Aydin au zis ca de 40 euro ne ofera doar micul dejun...dar dupa o scurta negociere...ne-au oferit si cina...care vreau sa spun ca a fot fooarte OK Urmatoarea pe lista era Berk....nu a ai fot cazul Ida Tur nu o recomand nici eu....am stat acum 2 ani ,au camere cam naspa...au in schimb o gradina superba Vacate placute. Poate a ajuta cineva cu o cazare la Edirne.....stiu ca a citit acum 2 ani de o locatie intre Edirne si vama Kapikule...daca mi poate da cineva relatii ar vi superb ...trebuie sa ma cazez pe 12.iunie...si in Edirne unde aveam de gand am gasit preturi mari... Este tarziu ...am reusit sa parkez galusca....si scriu de la receptia hotelului Pasa Beach Sper sa mai pot intra zilele urmatoare ...daca mai avei intrbari astept PM PA. ![]() |
Posted 03 June 2011 - 08:52

dragos45, on 3rd June 2011, 00:27, said: Salut M-am cazat pe 1.iunie la Aydin....cu 40 euro camera ...cina si mic dejun La Gultur am incercat ...nu au vrut sa lase a pret,...cereau 105 lire.....de camera... La Aydin au zis ca de 40 euro ne ofera doar micul dejun...dar dupa o scurta negociere...ne-au oferit si cina...care vreau sa spun ca a fot fooarte OK Urmatoarea pe lista era Berk....nu a ai fot cazul Ida Tur nu o recomand nici eu....am stat acum 2 ani ,au camere cam naspa...au in schimb o gradina superba Vacate placute. Poate a ajuta cineva cu o cazare la Edirne.....stiu ca a citit acum 2 ani de o locatie intre Edirne si vama Kapikule...daca mi poate da cineva relatii ar vi superb ...trebuie sa ma cazez pe 12.iunie...si in Edirne unde aveam de gand am gasit preturi mari... Este tarziu ...am reusit sa parkez galusca....si scriu de la receptia hotelului Pasa Beach Sper sa mai pot intra zilele urmatoare ...daca mai avei intrbari astept PM PA. Ia-o mai bine pe varianta Hamzabeyli . Este un traseu mai scurt cu vreo 70 de km si gasesti cazare la popasul ala aflat la 50 de metri de vama . Noi am stat anul trecut cu 50 de euro camera . Conditiile nu sunt rele avand in vedere ca tragi acolo doar ca sa dormi . Pe varianta Kapikule poti innopta in locul unde se opresc autocarele imediat ce intra in Turcia , dar e foarte mult zgomot acolo - toata noaptea - si este si mai scump . |
Posted 03 June 2011 - 14:53

qatalyn, on 3rd June 2011, 09:52, said: Ia-o mai bine pe varianta Hamzabeyli . Este un traseu mai scurt cu vreo 70 de km si gasesti cazare la popasul ala aflat la 50 de metri de vama . Noi am stat anul trecut cu 50 de euro camera . Conditiile nu sunt rele avand in vedere ca tragi acolo doar ca sa dormi . Pe varianta Kapikule poti innopta in locul unde se opresc autocarele imediat ce intra in Turcia , dar e foarte mult zgomot acolo - toata noaptea - si este si mai scump . Multumec... In cazul acesta raman la varianta hotel SULTAN...in apropiere de moscheia Selimiye...parca....1oo TL ....am mai stat acum 2 ani...conditii decente....si au parcare interioara... |
|
Posted 03 June 2011 - 18:04

[quote name='dragos45' date='3rd June 2011, 00:27' post='9963186']
Salut M-am cazat pe 1.iunie la Aydin....cu 40 euro camera ...cina si mic dejun Cate persoane erati? |
Posted 07 June 2011 - 16:45

un traseu spre aydin sa nu ne ratacim?,avem un bebe.mersi.
|
Posted 08 June 2011 - 08:11

mikydude, on 30th May 2011, 18:55, said: Daca citeai atent..........am scris eu mai sus putin ca am trimis mail si raspunsul ierea 40 de euroi camera la BERK, este un panou pe dreapta cand te duci spre Izmir, dupa intrarea in Kuccukuyu la 300-400m( o straduta cu dale de piatra gen biscuiti) Drum bun...... ![]() |
Posted 08 June 2011 - 09:41

gini_eyes, on 7th June 2011, 17:45, said: un traseu spre aydin sa nu ne ratacim?,avem un bebe.mersi. Dupa ce intri in Kucukkuyu cauți , pe dreapta , o benzinarie P.O. . La cca 100 de metri de ea este Aydin ( in perimetrul rosu ) . Imediat după Aydin este Gultur , iar vis-a-vis este o alta benzinărie P.O. Cum motelul se află pe șoseaua spre Izmir este cam greu sa nu dai de el . Attached Files |
Posted 08 June 2011 - 09:56

qatalyn, on 8th June 2011, 10:41, said: Localizarea in Kucukkuyu . Dupa ce intri in Kucukkuyu cauți , pe dreapta , o benzinarie P.O. . La cca 100 de metri de ea este Aydin ( in perimetrul rosu ) . Imediat după Aydin este Gultur , iar vis-a-vis este o alta benzinărie P.O. Cum motelul se află pe șoseaua spre Izmir este cam greu sa nu dai de el . iti multumesc frumos! |
|
Posted 08 June 2011 - 12:53

Posted 08 June 2011 - 14:10

buna
voi ati plecat cu rezervare la aydin? noi nu avem nimic stabilit,suntem 4 familii,plecam pe 3 iulie si parca ne e cam teama sa mergem la risc buna unde ati fost cazati la aydin? am dori si noi sa mergem si nu stim unde nu avem rezervare facuta suntem 4 familii si plecam luna viitoare dragos45, on 2nd June 2011, 15:27, said: Salut M-am cazat pe 1.iunie la Aydin....cu 40 euro camera ...cina si mic dejun La Gultur am incercat ...nu au vrut sa lase a pret,...cereau 105 lire.....de camera... La Aydin au zis ca de 40 euro ne ofera doar micul dejun...dar dupa o scurta negociere...ne-au oferit si cina...care vreau sa spun ca a fot fooarte OK Urmatoarea pe lista era Berk....nu a ai fot cazul Ida Tur nu o recomand nici eu....am stat acum 2 ani ,au camere cam naspa...au in schimb o gradina superba Vacate placute. Poate a ajuta cineva cu o cazare la Edirne.....stiu ca a citit acum 2 ani de o locatie intre Edirne si vama Kapikule...daca mi poate da cineva relatii ar vi superb ...trebuie sa ma cazez pe 12.iunie...si in Edirne unde aveam de gand am gasit preturi mari... Este tarziu ...am reusit sa parkez galusca....si scriu de la receptia hotelului Pasa Beach Sper sa mai pot intra zilele urmatoare ...daca mai avei intrbari astept PM PA. ati avut rezervare la aydin?noi plecam luna viitoare si nu stim unde sa ne oprim,nu avem nici o rezervare daca poti te rog sa ma ajuti cu niste informatii |
Posted 08 June 2011 - 20:58

[quote name='miky_iry' date='8th June 2011, 15:10' post='9986231']
buna voi ati plecat cu rezervare la aydin? noi nu avem nimic stabilit,suntem 4 familii,plecam pe 3 iulie si parca ne e cam teama sa mergem la risc Si noi plecam pe 3 iulie si nu avem rezervare, gasim acolo pe alese, cu masa, cu doua mese sau fara mese. La Gultur, la Aydyn, la Berk si mai sunt inca 1000 de pensiuni de-a lungul soselei care este in imaginea de mai sus. Risc sa nu gasesti niciun loc de cazare este zero. Concedii placute. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users