Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Investitii in Transgaz: adevar sa...

Ziua de salariu in Romania

Teorie univers alternativa

Pareri anvelope
 stanleybet

BMS potrivit pentru 24 v 280 ah

o mare iubire pierduta neasteptat...

Fașit ureche dupa otita
 Photoshop, setari - Cum maresc pa...

Polistiren extrudat si parchet in...

Android 1000-2000 lei

Vanzare apartament zona Dristor
 La 22 de ani in Spania, Castellón

Catalin Tolontan dat afara si de ...

WEBASTO pt duster pe motorina

Upgrade memorie ram DDR4 la laptop?

Cazare Kuccukkuyu

- - - - -
  • Please log in to reply
115 replies to this topic

vali_78

vali_78

Junior Member

• Grup: Members

claudiu2525, on 30th May 2011, 10:28, said:

Maine dimineata plecam spre kusadasi,si ne vom opri in kuccukkuyu pentru o noapte .
Nu avem nimic rezervat,speram sa gasim ceva bun si relativ ieftin.

PS;Foarte util acest topic
Poate reusiti sa postati si voi ceva preturi,noi plecam pe 3 iunie si tot la kuccukkuyu ne vom opri. MULTUMIM :thumbup:

claudiu2525

claudiu2525

Junior Member

vali_78, on 30th May 2011, 11:40, said:

Poate reusiti sa postati si voi ceva preturi,noi plecam pe 3 iunie si tot la kuccukkuyu ne vom opri. MULTUMIM :thumbup:

Nu cred ca o sa reusesc decat dupa 10 iunie,cand ne-ntoarcem.

mikydude

mikydude

Member

vali_78, on 30th May 2011, 11:40, said:

Daca citeai atent..........am scris eu mai sus putin ca am trimis mail si raspunsul ierea 40 de euroi camera la BERK, este un panou pe dreapta cand te duci spre Izmir, dupa intrarea in Kuccukuyu la 300-400m( o straduta cu dale de piatra gen biscuiti)

Drum bun...... :thumbup:

vali_78

vali_78

Junior Member

claudiu2525, on 30th May 2011, 17:34, said:

Nu cred ca o sa reusesc decat dupa 10 iunie,cand ne-ntoarcem.
multumesc ,cred ca o sa incercam la aydin. mult soare va doresc si drum bun. :thumbup:

minnie2007

minnie2007

Member

Am dormit aseara la Ida Tur, nu mi-au placut camerele, Gultur mi-a placut mai mult, anul trecut am stat acolo. Am platit 20 euro de persoana, cu cina si mic dejun. Si papa a fost mai buna la Gultur, dar nu-mi place sa stau de doua ori in acelasi loc,asa ca-mi mai iau si tepe.

vali_78

vali_78

Junior Member

vali_78, on 30th May 2011, 20:04, said:

multumesc ,cred ca o sa incercam la aydin. mult soare va doresc si drum bun. :thumbup:
MULTUMESC, tocmai ne pregateam de plecare si ida tur era una din variante dupa AYDIN asa ca o sa cautam altceva.

dragos45

dragos45

Junior Member

vali_78, on 30th May 2011, 20:04, said:

Salut
M-am cazat pe 1.iunie la Aydin....cu 40 euro camera ...cina si mic dejun
La Gultur am incercat ...nu au vrut sa lase a pret,...cereau 105 lire.....de camera...
La Aydin au zis ca de 40 euro ne ofera doar micul dejun...dar dupa o scurta negociere...ne-au oferit si cina...care vreau sa spun ca a fot fooarte OK
Urmatoarea pe lista  era Berk....nu a ai fot cazul
Ida Tur nu o recomand nici eu....am stat acum 2 ani ,au camere cam naspa...au in schimb o gradina superba
Vacate placute.

Poate a ajuta cineva cu o cazare la Edirne.....stiu ca a citit acum 2 ani de o locatie intre Edirne si vama Kapikule...daca mi poate da cineva relatii ar vi superb ...trebuie sa ma cazez pe 12.iunie...si in Edirne unde aveam de gand am gasit preturi mari...

Este tarziu ...am reusit sa parkez galusca....si scriu de la receptia hotelului Pasa Beach
Sper sa mai pot intra zilele urmatoare ...daca mai avei intrbari astept PM
PA.

vali_78

vali_78

Junior Member

dragos45, on 3rd June 2011, 00:27, said:

Salut
La Gultur am incercat ...nu au vrut sa lase a pret,...cereau 105 lire.....de camera...
La Aydin au zis ca de 40 euro ne ofera doar micul dejun...dar dupa o scurta negociere...ne-au oferit si cina...care vreau sa spun ca a fot fooarte OK
Ida Tur nu o recomand nici eu....am stat acum 2 ani ,au camere cam naspa...au in schimb o gradina superba
Vacate placute.

Poate a ajuta cineva cu o cazare la Edirne.....stiu ca a citit acum 2 ani de o locatie intre Edirne si vama Kapikule...daca mi poate da cineva relatii ar vi superb ...trebuie sa ma cazez pe 12.iunie...si in Edirne unde aveam de gand am gasit preturi mari...

Este tarziu ...am reusit sa parkez galusca....si scriu de la receptia hotelului Pasa Beach
PA.
multumesc  :thumbup:  vacanta placuta

qatalyn

qatalyn

Junior Member

dragos45, on 3rd June 2011, 00:27, said:

Salut
Vacate placute.

PA.

Ia-o mai bine pe varianta Hamzabeyli . Este un traseu mai scurt cu vreo 70 de km si gasesti cazare la popasul ala aflat la 50 de metri de vama . Noi am stat anul trecut cu 50 de euro camera . Conditiile nu sunt rele avand in vedere ca tragi acolo doar ca sa dormi .
Pe varianta Kapikule poti innopta in locul unde se opresc autocarele imediat ce intra in Turcia , dar e foarte mult zgomot acolo - toata noaptea - si este si mai scump .

dragos45

dragos45

Junior Member

qatalyn, on 3rd June 2011, 09:52, said:

Ia-o mai bine pe varianta Hamzabeyli . Este un traseu mai scurt cu vreo 70 de km si gasesti cazare la popasul ala aflat la 50 de metri de vama . Noi am stat anul trecut cu 50 de euro camera . Conditiile nu sunt rele avand in vedere ca tragi acolo doar ca sa dormi .
Pe varianta Kapikule poti innopta in locul unde se opresc autocarele imediat ce intra in Turcia , dar e foarte mult zgomot acolo - toata noaptea - si este si mai scump .

Multumec...
In cazul acesta raman la varianta hotel SULTAN...in apropiere de moscheia Selimiye...parca....1oo TL ....am mai stat acum 2 ani...conditii decente....si au parcare interioara...

al_

al_

Junior Member

[quote name='dragos45' date='3rd June 2011, 00:27' post='9963186']
Salut

Cate persoane erati?

gini_eyes

gini_eyes

Junior Member

un traseu spre aydin sa nu ne ratacim?,avem un bebe.mersi.

giulieta

giulieta

Junior Member

mikydude, on 30th May 2011, 18:55, said:

Daca citeai atent..........am scris eu mai sus putin ca am trimis mail si raspunsul ierea 40 de euroi camera la BERK, este un panou pe dreapta cand te duci spre Izmir, dupa intrarea in Kuccukuyu la 300-400m( o straduta cu dale de piatra gen biscuiti)

Drum bun...... :thumbup:
am trimis mail acum vreo 3 zile si nu am primit nici un raspuns,dupa cat timp ai primit mesaj?

qatalyn

qatalyn

Junior Member

gini_eyes, on 7th June 2011, 17:45, said:

un traseu spre aydin sa nu ne ratacim?,avem un bebe.mersi.
Localizarea in Kucukkuyu .

Dupa ce intri in Kucukkuyu cauți , pe dreapta , o benzinarie P.O. . La cca 100 de metri de ea este Aydin ( in perimetrul rosu ) . Imediat după Aydin este Gultur , iar vis-a-vis este o alta benzinărie P.O. Cum motelul se află pe șoseaua spre Izmir este cam greu sa nu dai de el .

Attached Files

• Attached File  k.jpg   224.69K   107 downloads
  • Attached File  ggg.jpg   236.61K   60 downloads

gini_eyes

gini_eyes

Junior Member

qatalyn, on 8th June 2011, 10:41, said:

Localizarea in Kucukkuyu .

Dupa ce intri in Kucukkuyu cauți , pe dreapta , o benzinarie P.O. . La cca 100 de metri de ea este Aydin ( in perimetrul rosu ) . Imediat după Aydin este Gultur , iar vis-a-vis este o alta benzinărie P.O. Cum motelul se află pe șoseaua spre Izmir este cam greu sa nu dai de el .

iti multumesc frumos!

mikydude

mikydude

Member

giulieta, on 8th June 2011, 09:11, said:

am trimis mail acum vreo 3 zile si nu am primit nici un raspuns,dupa cat timp ai primit mesaj?

Mai asteapta cateva zile.................

miky_iry

miky_iry

New Member

buna
voi ati plecat cu rezervare la aydin?
noi nu avem nimic stabilit,suntem 4 familii,plecam pe 3 iulie si parca ne e cam teama sa mergem la risc

buna
unde ati fost cazati la aydin?
am dori si noi sa mergem si nu stim unde
nu avem rezervare facuta
suntem 4 familii si plecam luna viitoare

dragos45, on 2nd June 2011, 15:27, said:

Salut
Vacate placute.

PA.
buna
ati avut rezervare la aydin?noi plecam luna viitoare si nu stim unde sa ne oprim,nu avem nici o rezervare
daca poti te rog sa ma ajuti cu niste informatii

mikydude

mikydude

Member

[quote name='miky_iry' date='8th June 2011, 15:10' post='9986231']
buna
voi ati plecat cu rezervare la aydin?
noi nu avem nimic stabilit,suntem 4 familii,plecam pe 3 iulie si parca ne e cam teama sa mergem la risc

Si noi plecam pe 3 iulie si nu avem rezervare, gasim acolo pe alese, cu masa, cu doua mese sau fara mese. La Gultur, la Aydyn, la Berk si mai sunt inca 1000 de pensiuni de-a lungul soselei care este in imaginea de mai sus.
Risc sa nu gasesti niciun loc de cazare este zero. Concedii placute.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate