![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Cazare intermediara

Posted 24 April 2017 - 20:16

Salut!
Joi dimineata plecam spre Grecia, Parga, pentru un mini concediu. S-a votat traseul Bucuresti-Ruse-Haskovo-Makaza-Komotini-Egnatia Odos (autostrada)-Salonic-tinem drumul european E90/E55-parasim autostrada si tinem indicatorul spre Parga. Ne intereseaza sa parcurgem traseul din 2 bucati (calatorim cu copii, nu vrem ca soferii sa ajunga prea obositi), astfel ca incercam sa identificam un loc unde sa poposim. Un punct de interes, un punct turistic sau pur si simplu o zona unde sa innoptam, sa mancam ceva bun, eventual ceva de vizitat. Ma puteti ajuta cu sugestii/recomandari? Multumesc frumos! Edited by ralu_seby, 24 April 2017 - 20:17. |
Posted 24 April 2017 - 20:22

Kavala (exact la jumatatea distantei, suficient de vazut / vizitat)
Salonic (mai mare, mai aglomerat dar si mai ofertant (oricum nu stati decat foarte putin); foarte putin de parcurs a doua zi)
Edited by Barboso, 24 April 2017 - 21:31.
|
Posted 24 April 2017 - 21:20

Multumesc! Kavala am vizitat-o si anterior cu ocazia vacantelor petrecute in Thassos. Ne-a placut si am mancat f bine in port.
Acum cred ca vom opta pentru Salonic, tocmai pentru motivele enumerate de tine mai sus.
Edited by Barboso, 24 April 2017 - 21:32.
|
Posted 25 April 2017 - 05:46

Daca nu vrei sa intri in Salonic poti incerca sa stai in Oreokastro - unde ai 3 hoteluri pe booking - https://www.booking....=search;srpos=1
Galaxy Art-ul este foarte aproape de centrul acestei localitati - 100m - langa taverne si magazine https://www.google.r...0626!2d40.73038 |
Posted 28 April 2017 - 17:48

Hello!
Pana la urma, cazarea intermediara a fost in Nae Vrasna, in apropiere de Asprovalta, pana in Salonic. A fost surprinzator de bine. Am dormit 1 noapte la Villa Paradise, f curat, fara MD inclus, am platit 150 eur pt 4 camere (3 triple si 1 dubla). Am primit pãturi suplimentare pentru ca nu exista incalzire, doar AC. F primitori, ne-au oferit vin din partea casei, iar dimineata este asigurata cafeaua: la espressor, filtru, ibric, ciocolata calda. Am mancat bine la Terasa Nostos, nu ne asteptam la un meniu prea variat, avand in vedere ca deschidem sezonul. Daca la o terasa apropiata serveau bauturi si toast-uri, la aceasta am servit: supa de peste/pui, peste proaspat (barbone, dorada/biban), creveti si calamari, gyros la platou, souvlaki, tzatziki, mousaka. Totul a fost proaspat si bun. Servirea prompta. Si bineinteles, localul nefiind intesat de turisti, disponibili pentru a face sederea cat mai placuta. Revin pe topicul de Parga. |
Posted 06 May 2017 - 01:29

La intoarcerea in tara din Parga, am ales sa petrecem o seara in Kavala. Zis si facut, am cautat cazare in centru, in apropierea falezei. Singura optiune gasita cu 4 camere disponibile a apartinut Galaxy Hotel de 4* cu MD inclus (72 EUR/noapte 2 adulti + 1 copil in pat suplimentar)
Pot identifica doar 2 argumente pentru care l-as putea recomanda: locatia - f aproape de faleza si totodata de centrul orasului unde sunt multe magazine, baruri si mai apoi, peisajul de pe roof top, unde se servea Micul-dejun. Si cam atat...in rest, NOOOT! Incepand cu amabilitatea inexistenta a personalului, niciun zambet, niciun interes sa te faca sa te simti bine, zgomotul strazii (am fost caazati la etajul 2 si inclusiv noaptea se auzeau claxoane) si sfarsind cu spatiul relativ ingust din camere (cu balcon insa, aviz fumatorilor) si gandacul din baie, care a urcat pe teava de scurgere. Micul dejun destul de variat, tip continental, bufet suedez. Trecand peste toate acestea, Kavala este un oras frumos, terasat, agitat ce merita vizitat. Edited by ralu_seby, 06 May 2017 - 01:31. |
Posted 06 May 2017 - 10:26

Atasez cateva poze din Nea Vrasna, taverna si vila Paradise.
Attached FilesEdited by ralu_seby, 06 May 2017 - 10:28. |
Posted 06 May 2017 - 10:42

Si ultimele 2 poze cu vederea din balcon.
Proprietarii f placuti, ne-au oferit vin la plecare si ne-au adus pt micul dejun produse de patiserie calde. Attached Files |
Posted 15 May 2017 - 15:23

Salut,
La intoarcere ma intereseaza o cazare(1 noapte) dupa Sofia. Puteti recomanda ceva in zona? Multumesc. |
Posted 04 September 2017 - 12:09

Revin si eu cu impresii despre cazarile intermediare(atat la dus cat si la intors).
La dus am stat o noapte la Agnatio Hotel& Spa. Camera mare, AC functional, baia peste media a ceea ce e obisnuit in Grecia, loc de parcare asigurat/supravegheat. Este liniste, piscina pentru adulti si copii, micul dejun excelent, personalul de nota 10. De mancat nu am mancat la ei cu toate ca aveau ceva pizza si frigarui dar am mancat excelent si traditional la Taverna Oasi.Din pacate a fost singura taverna cu adevarat greceasca(gust, atitudine, atmosfera) din tot sejurul asta. ![]() La intoarcere am oprit o noapte la BudaPest Hotelin Sofia. Au asigurat locul de parcare, camera imensa, baia la fel, foarte curat, foarte amabili iar MD a fost ff bun. Este f aproape de statia de Metrou si de zona de shopping din centrul Sofiei. |
|
Posted 06 September 2017 - 11:17

Noi am folosit la ducere Veliko Tarnovo, hotel Akvaya, amplasament OK, un pic mai departe de centru (15 minute de mers pe jos), chiar langa o piata agroalimentara foarte bine aprovizionata. Nu recomand hotelul in mod deosebit, desi sunt super amabili, au restaurant, mic dejun etc, camerele sunt imbatranite, saltelele proaste. Au in schimb parcare subterana inchisa, deci pentru tranzit sunt OK, poti parca si lasa bagajele in masina fara frica.
La intoarcere am oprit la Bansko Hotel in Sofia, la 20 minute de centru, intr-o zona superlinistita, aproape de centura. Hotel "familly owned", bine intretinut, foarte curat, oameni extrem de amabili, il recomand. Parcare in fata hotelului, supravegheata video, restaurant propriu, mic dejun bun, proaspat gatit, curte interioara cu foisor. |
Posted 15 July 2018 - 21:44

Pentru cei care doresc o altfel de cazare intermediara in drumul spre/din Grecia,au timp dar si dorinta sa fie ceva nou, va recomand cazarea pe malul lacului Kerkini. Sunt multe localitati, multa liniste, un peisaj rural si mai ales plimbarile in jurul lacului sau cu barca sunt excelente.
Noi am stat in Lithotopos, la aproximativ 30 km de granita. Va asigur ca veti descoperi o alta fata a greciei. Atasez cateva poze. Attached FilesEdited by danielaionela, 15 July 2018 - 21:45. |
Posted 16 July 2018 - 12:00

danielaionela, on 15 iulie 2018 - 21:44, said:
... recomand cazarea pe malul lacului Kerkini ... Plus că în apropiere există Kilkis, cu frumoasa peşteră Sf. Gheorghe. Sănătate şi toate cele bune ! |
Posted 25 July 2018 - 17:22

O cazare intermediara in zona Kamena Vourla puteti recomanda?
Multumesc! |
Posted 25 July 2018 - 20:23

Am stat la Hotel Ritsa in 2015, tot cazare intermediara.
A fost ok, mai ales ca am ajuns la ora 22 (am ajuns cu vreo patru ore intarziere fata de ora planificata, am facut celebrele STAU-uri ![]() Nu a zis nimic bietul om, ne-a asteptat si chiar ne-a recomandat unde puteam merge sa ami mancam la ora aia. Liniste si pat confortabil... asta a contat pentru o intermediara. Iar dimineata o priveliste de 5* spre muntii inbracati intr-o negura / ceata de zile mari, la doi pas fiind de mare. Edited by BlueKing-69, 25 July 2018 - 20:24. |
|
Posted 22 August 2018 - 11:07

O cazare în zona Blagoevgrad îmi puteți recomanda?Am găsit pe Booking hotel Alpha, dar din poze zona pare dubioasa. Zic ca au parcare, dar pare să fie pe aleea din fata hotelului. Mulțumesc
|
Posted 04 September 2019 - 22:59

Buna seara! Frumoasa Lefkada, ne place mai mult decât pe unde am mai fost in Grecia (Halkidiki, Thassos, Zakynthos). Am închiriat un ATV și ne-am pus pe explorat (plaje, satucuri). Plajele preferate, Porto katsiki și Pefkoulia.
Mi-am dat seama că la întoarcere o sa avem nevoie de cazare intermediara, că nu am cum sa mai prind bacul la Oreahovo. Recomandati-mi, va rog, un loc ieftin și rezonabil prin Sandanski sau alt loc pe traseu! Poate avem și timp de văzut una - alta, că plec pe la 9 din Lefkada. Mulțumesc și revin in topicurile dedicate cu impresii! Edited by distopia, 04 September 2019 - 23:10. |
Posted 05 September 2019 - 06:18

Agnatio Hotel Spa !
Stucul este foarte cochet ! Ai si un castel de vizitat. Sau ceva de genul, e sus pe un deal ! AGNANTIO HOTEL SPA Επαρχιακή Οδός Σερρών − Προμαχώνα, Sidirokastro 623 00, Greece +30 2323 028200 https://goo.gl/maps/Hkbt38WXxzTv9fvv5 |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users