![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
operatie tiroida
Last Updated: Jun 09 2010 18:13, Started by
cojeale
, Jun 08 2010 13:50
·
0

Posted 08 June 2010 - 13:50

buna! sant Rodica am 25 de ani si in urma cu 2 zile am descoperit ca am o umflatura la gat ( marul lui adam) astazi am fost la un medic endocrinolog mia facut ecografie si mia gasit un nodul de 30 mm si mia zis ca trebuie sa ma operez, imi este tare frica . ajutatima cu un sfat . cum o sa fie dupa operatie, daca exista vre un risc si de cati bani trebuie sa ma pregatesc. multumesc!
Edited by adadoi, 09 June 2010 - 07:22. |
Posted 08 June 2010 - 16:22

Cere si a doua opinie inainte de a sari la cutit. Mergi si la alt medic inainte de a te opera.
|
Posted 09 June 2010 - 18:13

Ti-a facut/recomandat dozari de hormoni tiroidieni, Calcemie, calcitonina? Te-a trimis la o punctie cu ac? Ti-a spus ca ai putea avea nevoie de o scintigrama tiroidiana? Toate astea sunt utile pentru a stabili o indicatie de tiroidectomie, ecografia nu este suficienta singura pentru o astfel de decizie chirurgicala, si ar evita o interventie inutila. Nu orice nodul tiroidian de 3 cm se opereaza.
Sanatate. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users