Mi-a scazut tensiunea... de ce?
Last Updated: Jun 23 2010 18:41, Started by
ciureanuc
, Jun 06 2010 11:23
·
0

Posted 06 June 2010 - 11:23

Hello,
Mi-a scazut teniunea. De 2 ani o aveam aproape constant 14 cu 9, azi mi-am luat-o de 4 ori (4 masuratori consecutive) si a iesit 13 cu 8,5. E de bine, nu? Am deschis topicul pentru ca as vrea sa aflu de ce s-a intamplat asta? ![]() Nu am schimbat absolut nimic din regimul de viata, nu am facut absolut nici un efort sa fac ceva "pozitiv". Nu sunt mai mai slab, nu mananc "mai sanatos", nu fac nimic din toate astea. Sa fie o eroare a aparatului? (folosesc acelasi aparat de 2 ani). Sau poate faptul ca merg zilnic 40 de minute pe bicicleta (dus-intors de la serviciu) conteaza? Asta ar fi singurul lucru pe care l-am schimbat in modul de viata. De 2 luni nu ma mai duc cu autobuzul la munca, ma duc cu bicla. Repet: cantarul nu arata deloc ca as fi mai slab... (am 108-110kg) |
Posted 06 June 2010 - 11:31

Urmărește-o o săptămână, dimineața și seara, nu o zi de 4 ori consecutiv. Oricum, aia nu-i diferență să zici că ți-a scăzut... se încadrează în limitele de tensiune arterială normal înaltă.
|
Posted 06 June 2010 - 11:33

Urmăre?te-o o săptămână, diminea?a ?i seara, nu o zi de 4 ori consecutiv. Oricum, aia nu-i diferen?ă să zici că ?i-a scăzut... se încadrează în limitele de tensiune arterială normal înaltă. Daca as identifica de ce a scazut, as putea continua "tratamentul". Dar nu am facut nimic "premeditat" pentru ameliorare! Edited by ciureanuc, 06 June 2010 - 11:34. |
Posted 06 June 2010 - 11:39

Măi, tensiunea are zilnic variații. Un punct de care zici tu acolo e nimica toată. Vrei să vezi ceva clar, măsoar-o o săptămână cum ți-am zis.
|
Posted 06 June 2010 - 11:47

Normal ca ajuta bicicleta. Si poti sa mergi cu bicicleta si in weekend-uri nu numai la serviciu.
Totusi nu inteleg de ce nu ai inceput sa mananci un pic mai sanatos avand in vedere ca esti constient de problema ta si e clar ca vrei sa-ti fie mai bine. |
Posted 07 June 2010 - 12:08

esti bugetar? atunci se explica...
Normal ca ajuta bicicleta. Si poti sa mergi cu bicicleta si in weekend-uri nu numai la serviciu. Totusi nu inteleg de ce nu ai inceput sa mananci un pic mai sanatos avand in vedere ca esti constient de problema ta si e clar ca vrei sa-ti fie mai bine. |
Posted 21 June 2010 - 12:44

Azi au venit de la medicina muncii si ne-au facut control si fise medicale...
Tensiunea luata de asistente a fost 13 cu 8. Vestea a fost foarte buna, si nu pot da vina decat pe mersul pe bicicleta... ![]() |
Posted 22 June 2010 - 09:47

Azi au venit de la medicina muncii si ne-au facut control si fise medicale... Tensiunea luata de asistente a fost 13 cu 8. Vestea a fost foarte buna, si nu pot da vina decat pe mersul pe bicicleta... ![]() |
Posted 22 June 2010 - 10:12

ne bucuram pentru tensiunea ta care a fost si va fi in contiunuare in limitele normalului. cred ca ai dezvoltat o obsesie ![]() Topicul l-am deschis mai mult nu pentru a ma "lauda" ci pentru a expune o "metoda" care ar ajuta si pe altii. (de asta repet ca nu am schimbat nimic in modul de viata, ci doar ca merg pe bicla la munca). |
Posted 22 June 2010 - 10:14

Azi au venit de la medicina muncii si ne-au facut control si fise medicale... Tensiunea luata de asistente a fost 13 cu 8. Vestea a fost foarte buna, si nu pot da vina decat pe mersul pe bicicleta... ![]() |
Posted 23 June 2010 - 18:36

|
Posted 23 June 2010 - 18:41

Topicul l-am deschis mai mult nu pentru a ma "lauda" ci pentru a expune o "metoda" care ar ajuta si pe altii. (de asta repet ca nu am schimbat nimic in modul de viata, ci doar ca merg pe bicla la munca).
![]() ![]() |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users