Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Grupul de firme Paysera Bulgaria ...

Upgrade Ryzen 9 5900X -> Ryze...

Priza aplicata cu intrerupator cu...

Tor cu IP de UK
 Sugestii road trip Moldova + Mara...

Recomandare apartament 3 camere

Casa in constructie la tara, ce s...

Procesor cu pini indoiti, vandut ...
 Examene competența lingvisti...

Probleme vw golf 7

laptop acer nu merge tastatura

De ce ca Freelancer caștigi ...
 La mulți ani @hvz!

La mulți ani @cotzi!

Probleme testosteron

Capac culbutori fisurat
 

Decodor Humax Digi-C HD

- - - - -
  • Please log in to reply
958 replies to this topic

#937
cristi0304

cristi0304

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,059
  • Înscris: 31.05.2010

View Postcatalinman, on 27 ianuarie 2015 - 10:32, said:

Treci pe Kaon NA1600 HD. Acolo o sa poti sa aranjezi lista exact cum doresti tu. ;)
Si sa treaca mai repede, ca nu se stie cand vine un update ...Posted Image

Edited by cristi0304, 27 January 2015 - 11:09.


#938
rzv74

rzv74

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 536
  • Înscris: 30.09.2014

View Postcristi0304, on 27 ianuarie 2015 - 11:08, said:

Si sa treaca mai repede, ca nu se stie cand vine un update ...Posted Image

as vrea sa trec, dar se gasesc Kaon_? sau macar un smart card. sunt din Bacau și sunt pe lista de anul trecut pt o cutie HD de satelit. Posted Image

#939
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,565
  • Înscris: 16.12.2006
Se gasesc in Bacau decodoare Kaon HD de cablu. ;)

#940
cristi0304

cristi0304

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,059
  • Înscris: 31.05.2010

View Postrzv74, on 27 ianuarie 2015 - 15:49, said:

...sunt pe lista de anul trecut pt o cutie HD de satelit. Posted Image
Cica de luna viitoare or sa fie garla si din acelea.
http://forum.softped...6#entry16573881

Edited by cristi0304, 28 January 2015 - 08:21.


#941
creativestar

creativestar

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,387
  • Înscris: 24.10.2009
Si la mine face asa dar doar in situatia in care deschid noul film fara sa opresc inainte vechiul film. Deci daca intai dau stop (exit) si apoi deschid un alt film merge ok subtitrarea.

Edited by creativestar, 06 March 2015 - 16:29.


#942
dj_maryo1993

dj_maryo1993

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 95
  • Înscris: 28.02.2008
Salut ,trebuie pus intr-un folder specific video-ul ? am incercat cu un .avi / .mpeg /.mp4 /.mkw si nu merge . Nu imi vede fisierul

#943
MaxxJr

MaxxJr

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 575
  • Înscris: 20.04.2006

View Postrzv74, on 27 ianuarie 2015 - 15:49, said:

as vrea sa trec, dar se gasesc Kaon_? sau macar un smart card. sunt din Bacau și sunt pe lista de anul trecut pt o cutie HD de satelit. Posted Image

eu am reziliat azi contractul , mi-au ramas un cam CI+ si un Humax HD de cablu pe care le-am cumparat , daca le vrea cineva... PM :)

#944
costinuti

costinuti

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,433
  • Înscris: 19.09.2007

View PostMaxxJr, on 05 noiembrie 2015 - 16:18, said:


eu am reziliat azi contractul , mi-au ramas un cam CI+ si un Humax HD de cablu pe care le-am cumparat , daca le vrea cineva... PM Posted Image

Pai daca ai reziliat mai merg? intreb ca teoretic ai nevoie de cardurile RDS

#945
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,074
  • Înscris: 20.06.2009
Teoretic, dacă se poate dovedi că dispozitivele (STB sau CAM) sunt degrevate de obligații (nu există datorii pe numele proprietarului), poți cere într-un POP re-împerecherea cu smartcard-uri noi.

#946
costinuti

costinuti

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,433
  • Înscris: 19.09.2007
@crislacor de cerut se poate cere dar ti se vor da?

#947
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,074
  • Înscris: 20.06.2009
Și Cătălin a confirmat mai demult această posibilitate. Că o mai fi valabilă sau nu, asta chiar nu știu, nu lucrez la ei... totuși, se poate întreba înainte, nu...?Posted Image

#948
MaxxJr

MaxxJr

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 575
  • Înscris: 20.04.2006

View Postcostinuti, on 08 noiembrie 2015 - 13:17, said:

Pai daca ai reziliat mai merg? intreb ca teoretic ai nevoie de cardurile RDS

da, mai merg, fireste, am intrebat si persoana care s-a ocupat de rezilierea contractului si mi-a zis ca se pot utiliza oricand de catre oricine prin reimperecherea echipamentului cu o noua cartela. Mi-a ramas un CI si un STB HD , am dat deja CI-ul si persoana care l-a luat , l-a trecut pe contractul sau.

#949
ZorK

ZorK

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 561
  • Înscris: 01.08.2006
Va salut!

Am pierdut adaptorul(sau cum ii zice la chestia care se baga in priza de alimenteaza decodorul) si vreau sa predau decodorul,dar am inteles ca trebuie sa platesc pentru piesa lipsa...Aveti idee:
1.dupa atatia ani de zile,chiar e musai sa platesc pentru asa ceva?
2.pe unde gasesc un adaptor ieftin?

Multumesc!

#950
DIGI_Helper

DIGI_Helper

    Senior Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 8,362
  • Înscris: 16.04.2014
Salut, ZorK!

Daca faci referire la alimentatorul decodorului, va fi necesar sa achiti o taxa de 36,46 lei.

#951
mosu100315

mosu100315

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 343
  • Înscris: 15.03.2010
salut
m-ar interesa un decodor digicablu humax hd
daca aveti scrieti-mi

#952
xymzar

xymzar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,683
  • Înscris: 14.10.2004
Aseara a crapat al meu.
Din senin a vrut sa faca update acum ramane in loop cu ecranul de pornire si scrie 200 sau 2000 pe display.

Banuiesc ca e mort si se repara prin inlocuire. :)

Am comandat altul azi sa vedem cat de repede vine.

#953
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,565
  • Înscris: 16.12.2006
Pai de ce ai face asta ? Vrei sa astepti cumva intre 5 si 6 luni pana iti vine un decodor nou ?

Sfatul meu este sa te duci cu decodorul HD ce s-a stricat in service. Tu parca esti din Bucuresti, deci poti sa mergi cu el in POP Libertatii. Ai acolo service DIGI si cel mai probabil ti-l schimba pe loc. Iti da din service un decodor nou si il predai pe asta stricat.

#954
xymzar

xymzar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,683
  • Înscris: 14.10.2004
Aoleu tot asa nasol este cu stocul.
Atunci ma duc cu el in libertatii.

Multumesc

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate