![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Trooper
Last Updated: Jul 03 2007 12:19, Started by
Lemmy
, Jul 11 2005 21:17
·
0

Posted 11 July 2005 - 21:17

"Povestea Trooper a inceput in 25 oct '95 cand fratii Alin si Aurelian Dinca impreuna cu Ionut "Oscar" Radulescu, inspirati de trupe ca Maiden sau Priest, decid sa investeasca tot ce aveau in ceva scule pe care sa poata cat de cat sa-si imite idolii.
Grupul s-a numit Megarock, apoi White Wolf odata cu cooptarea lui Ionut 'Negative' Fleancu, grupul isi schimba numele in Trooper." Sincer, ultimul album, "Desant", mi-a placut la nebunie, am fost si la conert ![]() PS: Ceva mai rar in ziua de azi, cand totul se rezuma la muzica comerciala : pe site-ul http://www.trooper.ro/ puteti descarca toate melodiile GRATIS. Sincer, recomand de pe ultimul albul "De la inceputuri" si "Doar a mea" ![]() |
Posted 11 August 2005 - 22:49

Imi plac foarte mult Trooper. Piesa mea favorita e "Pentru tot ce a fost" si sincer exact cum ai spus si tu "ceva mai rar in ziua de azi, cand totul se rezuma la muzica comerciala".
ah si sa nu uit... zorzon e genial inregistrata si realizata ![]() ![]() ![]() |
Posted 02 September 2005 - 19:36

oscar e vecinul meu dar nu i-am ascultat niciodata mel...sunt chiar asa bune?
|
Posted 16 September 2005 - 19:24

Sunt super!!! Ador "Amintiri" de la ei si "Pentru tot ce-a fost"!!!
|
Posted 25 April 2006 - 16:25

ascultati mey baieti "Totul e fals" si va lasati de manele, sau "Zorzon" si scapati de febra disco-dance-trance-house-pop-r&b-etno-pub
![]() ![]() |
Posted 03 July 2007 - 12:01

Trooper este una dintre trupele mele preferate din Romania.Exact cand nu mai aveam nici o speranta de la muzica romaneasca au aparut ei si au reusit sa faca ceva util in muzica noastra!Sunt niste tipi profesionisti care canta de drag(nu pentru a se imbogati) si o dovada este faptul ca piesele lor se pot descarca gratis de pe saitul lor oficial chestie care o apreciez extrem de mult deoarece nu stiu cate trupe de la noi ar face asta!Trooper da clasa "industriei muzicale romanesti" lasand clar in urma multe trupe ce se dau pe la Mtv!Este pacat ca raman totusi in underground si nu se pot face mai cunoscuti,dar sa nu uitam ca suntem in Romania unde se pentru a avea succes trebuie sa ai silicoane,iar adevarata valoare ramane in anonimat!Insa ei nu vor sa fie niste staturi rock ci pur si simplu vor sa ne incante cu stilul lor "maiden-priest" si cu niste melodii ce ne aduc aminte de anii 80! Let there be rock
![]() |
Posted 03 July 2007 - 12:19

super trupa. mie imi plac cel mai mult Doar a mea, Un singur drum, Tari ca muntii, Vreau, De la inceputuri. sper sa prind un concert cat mai curand
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users