![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Paloma Pasha - Ozdere Kusadasi
Last Updated: Dec 08 2013 22:07, Started by
GuestX
, May 27 2010 18:16
·
0

Posted 25 July 2013 - 08:26

Phx, on 25 iulie 2013 - 08:21, said:
Ma gandeam eu ca ceva "necurat" s-a intamplat ![]() birsey degil, hanim! |
Posted 08 December 2013 - 20:18

Phx, on 25 iulie 2013 - 08:05, said:
Ne-am intors de la Paloma Pasha foarte multumiti, ne-a placut totul, iar cireasa de pe tort a fost ca in loc de 2 camere cu land view, am primit (ni s-a oferit din propria lor initiativa) 2 terrace suites cu sea view si jacuzzi (patrate cam cu latura de 2.5m) pe terasa, la etajul 1, enormeeeee (si camerele de 70mp cu baie turceasca in baie, si terasele: nu exagerez cand spun ca puteai intoarce masina pe terasa, acum citesc ca au 100mp). Mi-a placut mult locatia, privelistea, marea curata care se adancea foarte lin (perfecta pt copii) si nisipul fin, piscina superba, mancarea buna, faptul ca nu era plin de rusi (predomina francezii)... Si ca o curiozitate: imnul hotelului e melodia lui Costi Ionita, numita "Show ca la Paris" ![]() |
Posted 08 December 2013 - 22:07

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users