![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Ce facem cu intoleranta la lactoza?
Last Updated: Feb 27 2022 14:42, Started by
stefan_JJ
, May 26 2010 21:38
·
0

Posted 26 May 2010 - 21:38

Sfaturi, solutii, proteine care sunt tolerate etc etc
E foarte important subiectul pt ca un procent mare din populatie are aceasta intoleranta |
Posted 26 May 2010 - 21:43

Mie mi-a trecut de la sine...stiu ca asta nu este un sfat ci doar un exemplu...
|
Posted 26 May 2010 - 21:51

Daca te referi la concentratele proteice, poti sa folosesti proteine extrase din carne de vita.
|
Posted 26 May 2010 - 22:24

orice fel de proteina.
problema e ca unii au niste simptome care se manifesta foarte slab, insa in timp pot duce la niste dezechilibre serioase. am inteles ca si izolatul din zer este destul de bine tolerat oricum, exista un site de profil, nu dau nume dar cred ca este cel mai cunoscut ![]() |
Posted 09 June 2010 - 15:00

si eu am intoleranta...
am luat nitro tech hardcore si nu am avut nicio problema in rest orez la greu, branza ca aia e sarata si e ok si iaurtul cica ar fi ok.. mie nu prea imi place |
Posted 10 June 2010 - 22:55

Posted 27 February 2022 - 14:42

Intolerantele alimentare au aparut de cand se introduc chimice la greu in alimente.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users