![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
cine canta?
Last Updated: Mar 17 2011 15:07, Started by
ultras-pch
, May 24 2010 21:09
·
0

Posted 24 May 2010 - 21:09

in legatura cu reclama ROMTELECOM versurile sunt ceva de genu:
"I'm the one that has to go/ I just wish i had a soul.... refren: You make me fly/We'll be together/ We're gonna fly/ We'll be together" Partea proasta este k nu am reusit sa gasesc versurile cu google sad.gif( poate aveti voi mai mult spor. |
Posted 24 May 2010 - 21:19

Posted 15 March 2011 - 02:29

Salut. Am auzit de curand la radio o melodie romaneasca al carei refren suna cam asa: vreau sa fiu in lumea ta, as vrea sa fii in lumea mea. Cam asta e tot ce retin. Initial am crezut ca e vorba despre Directia 5, dar se pare ca nu, sau cel putin n-am gasit eu. Si, daca-mi aduc bine aminte, cred ca era un duet cu o voce feminina. Gugal nu m-a ajutat deloc.
|
Posted 17 March 2011 - 15:07

Pana la urma despre Directia 5 era vorba, cu piesa "Ai un loc". Am fost pe aproape cu versurile, totusi
![]() Edited by ritz, 17 March 2011 - 15:08. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users