![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Visual Basic - Salvare de fisiere
Last Updated: Aug 08 2002 23:28, Started by
PET
, Aug 08 2002 00:24
·
0

Posted 08 August 2002 - 00:24

Am o imagine .... adica picture1. Unde e o imagine. Daca dau save merge perfect. Dar daca nu e nici o imagine primesc o eroare de genu asta :
RUNTIME ERROR '380' INVALID PROPERTY VALUE Cum as putea sa fac eu sa dea un MESAJ. Ceva de genu "nu este nici o imagine" ? P.S. Cand salveaza salveaza doar in BMP. Cum as putea sa fac sa salveze si in JPG. Dar sa fie JPG. Nu doar in BMP cu extensie schimbata. P.S. Stiu cum sa adaug mai multe obtiuni de extensie in SAVE DIALOG. Vreau doar sa-mi salveze in JPG. Nu doar in BMP cu extensie schimbata. MERSI. |
Posted 08 August 2002 - 04:41

am aflat faza cu eroarea. Dar am alta problema.
Am in RichTextBox1 un text. Cand apas pe un buton eu vreau sa salvez continutul lui RichTextBox1 intr-un format (*.txt,etc). Cum pot sa fac asta ? CommonDialog1.DefaultExt = ".BMP" CommonDialog1.Filter = "Bitmap Image (*.bmp)|*.bmp" CommonDialog1.ShowSave If CommonDialog1.FileName <> "" Then SavePicture Picture1.Picture, CommonDialog1.FileName End If asa e la un BMP. Dar la TXT ? Acolo unde e cu BOLD e buba. Dar nu stiu ce sa scriu. |
Posted 08 August 2002 - 09:01

Pai parca fct de Save a RTFului avea ca parameteru un enum din care puteai sa alegi RTF sau txt.
Adauga si *.txt la filtrul common dialogs. CommonDialog.Filter = "Bitmap (*.bmp)|*.bmp| Text (*.txt)|*.txt" La chestia cu runtime error pui error handling functiei in care salvezi... |
Posted 08 August 2002 - 23:28

ah...n-am postat codu bine. E defapt TXT. Adica nu e nici um BMP acolo. Imi apare casuta de salvat dar el nu salveaza.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users