Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Bomba bombelor! Cei 3 foș...

Aspecte legale https://registratu...

Filtru de apa curata apa de miner...

Unde gasesc borcane mari 5 - litr...
 sfat achiziție bicicleta pli...

NVIDIA Shield Programe Romania IP

Se opreste motorul in mers Golf 5

Probleme cu instalator Casa verde
 Linie vinetie mana stanga

Opriri și reporniri dese

Protectie soare/vizuala in interior

Tratament pt piele..canapea
 Buget 19k-masina noua-sfaturi

Grosime adeziv gresie

TVA doar la valoarea adaugata sau...

Inregistrare ecran
 

teapa in parcare la Real

- - - - -
  • Please log in to reply
162 replies to this topic

#37
Sima2k

Sima2k

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,780
  • Înscris: 08.08.2004
M-au abordat 2 cu chestia asta :

1. Vara trecuta pe la 2-3 noaptea, pe Dorobanti, vine unul la mine ca lucreaza pe santier, ca e din Alexandria, ca l-a dat sefu afara si nu i-a dat nici bani, ca a ramas pe drumuri si are nevoie de "cat ma lasa inima" ca sa-si ia un bilet de tren. I-am dat 5 lei.

2. Acum vreo 2 luni, in parcare la Afi Cotoroceni, vine unul la mine ca e distribuitor la nu stiu ce firma, ca a ramas cu microbuzul in strada, fara motorina, si daca pot sa-l ajut cu 2-3 lei.

Ambii erau oameni absolut normali, fara sa dea nimic de banuit. Primul era imbracat intr-o salopeta de santier. Al doi-lea la costum, cu o agenda, o legitimatie si niste facturi de la firma la care "lucreaza".

#38
Barboso

Barboso

    Satir bătrân, "United Gashka" member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 52,256
  • Înscris: 24.01.2008
Acum vreo 15 ani, eram intr-o mare jena financiara, si, avand mult de alergat, am mers cu masina in ideea ca o folosesc pama la ultimul vapor de benzina, dupa care o imping pe marginea drumului si o recuperez ulterior - nu am vrut sa cer nimanui, nici un ban...

Am facut rost de bani (aveam niste bani de incasat, care intarziasera) si primul lucru a fost sa ma duc sa fac plinul - am ramas in "pana prostului" chiar la coada la benzina, ultimii metri pana la pompa am impins masina.   :roflmaofast:

Edited by barboso, 28 May 2010 - 12:44.


#39
Ana_Karr

Ana_Karr

    Ana

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,500
  • Înscris: 06.04.2005
Mai nou, cersetorii s-au reprofilat pe locatii unde considera ei ca se fac bani. De ex clinicile stomatologice. Intra, nu sunt prea curati, dar trebuie sa fii dragut cu ei si sa-i poftesti inauntru. Si cand se vad inauntru, incep  un basm cu nu stiu  cine internat in spital si copii mici  de crescut acasa, etc. Se incurca si ei in text. Faza e ca se lasa greu dusi afara. Vor deobicei 10-20 RON. De la noi mai putin de la D-zeu mai mult. Te iau cu texte din astea, ca te fac sa te simti prost ca ai castigat niste bani. Te fac sa-ti stea in gat. Desi nu se pune cat muncesc si ce responsabilitati am pt banii aia.
Eu ii dau afara, pt ca ma dezgusta.

Am mai fost pacalita odata la un stop unde stateai vreo 20 de min. Cand eram departe de stop, a cersit un mos. Era curatel si parea sincer (textul cu ramasul in Bucuresti). Aveam vreo 5 RON prin scrumiera si i-am dat. La vreo 10 min, cand ma apropiasem si eu de stop, pac mosul . Acelasi text. Uitase ca pe mine ma fraierise o data.

Edited by Ana_Karr, 28 May 2010 - 15:17.


#40
flores155

flores155

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 19.07.2007
Acum cativa ani, intr-un orasel de provicie din Franta, veneam cu cel mic de la scoala, cand prin fata unui service auto ma abordeaza un nene bronzat ca a ramas cu masina in pana si are mare nevoie de 20E, atat de mare incat imi lasa ghiulul lui de aur pentru banii astia...
Toata treaba mi-o zice in franceza, scoate o tinichea lucitoare si mi-o baga sub nas, la care eu ii zic in romaneste....si pe aici ati aparut cu chestii din astea?
Fara nici o tresarire se intoarce pe calcaie si pleaca, l-am mai vazut dupa aceea prin oras, schimbase tactica, se facea ca gaseste un inel sau mai stiu eu ce in fata ta si se oferea sa ti-l dea tie pentru o suma modica.

#41
crst_g

crst_g

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,167
  • Înscris: 27.06.2006

 barboso, on 28th May 2010, 13:43, said:

am ramas in "pana prostului" chiar la coada la benzina, ultimii metri pana la pompa am impins masina.   :roflmaofast:
Am si eu un prieten (mai citeste si el pe aici, noroc Radu! :D), care tot asa a ramas in pana in drum spre benzinarie. :) Cred ca-i un fel de pedeapsa. :lol:

#42
Barboso

Barboso

    Satir bătrân, "United Gashka" member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 52,256
  • Înscris: 24.01.2008
Pedeapsa pt. ce ? :huh:

In cazul meu a fost deliberat, stiam inainte de a ma urca in masina ca s-ar putea sa raman in drum, mi-am asumat acest risc; e adevarat, eu n-as fi avut tupeu sa cer bani pe strada, as fi lasat-o acolo si m-as fi intors dupa ea mai tarziu; am avut noroc, nu m-a lasat in drum (asta presupune o oarecare distanta pina la benzinarie), ci chiar la coada la pompa, cand mai aveam vreo doua masini in fata.

Am adus povestea asta in discutie ca sa arat ca se poate intampla sa ramai si fara bani, si fara benzina...


Am mai avut odata emotii, acum patru ani, cand ne intorceam de la mare si ne-am hotarat pe drum sa facem un ocol pe la Cetatea Histria; atunci aveam bani destui la mine, nu asta a fost problema, dar, fiindca n-am vrut sa ne intoarcem de la Histria spre Constanta, pe drumul pe care venisem, ca sa reintram pe drumul spre Bucuresti, am gasit pe harta (n-aveam GPS atunci) niste drumuri care-ar fi trebuit sa ne scoata direct spre Slobozia - ne-am ratacit (copilotul "citea" harta :lol:), drumurile, marcate pe harta ca DJ, erau de fapt niste sleauri de carute / tractoare direct peste camp, unde era porumbul mai mare / inalt decat masina, iar la miezul noptii noi inca mai rataceam pe acolo; am ajuns intr-un tarziu la Slobozia, dar pe ultimii km. deja eram mai atent la acul de la benzina decat la drum - atunci am facut de la Neptun la Bucuresti 800 km. :lol:

Edited by barboso, 29 May 2010 - 09:28.


#43
crst_g

crst_g

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,167
  • Înscris: 27.06.2006

 barboso, on 29th May 2010, 10:19, said:

Pedeapsa pt. ce ? :huh:

...
Pentru ca te-ai incapatanat sa mergi cu masina chiar daca nu mai ai benzina. :)

#44
mario_bril

mario_bril

    Hermetic member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,421
  • Înscris: 13.05.2010
Concluzia e clara: nu dati bani ca e teapa!!! :lol:

#45
bonygy

bonygy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,792
  • Înscris: 08.02.2007
duminica trecuta am avut o "experienta" ciudata, in fata unei biserici
o femeie cam la 45-50 de ani, imbracata in negru, tinand in mana o copie dupa un certificat de deces
ma "agata" si-mi spune povestea cum ca fiul sau de 17 ani a decedat si sunt saraci, nu are bani de sicriu, toti asteapta si ii trebuie vreo 250 lei pentru sicriu. imi spun: "Doamne fereste" si ma gandeam sa ii dau 5-10 lei, dar nu stiu ce mi-a venit gandindu-ma la inventivitatea teparilor
dintr-un gest reflex, ii iau din mana acea copie dupa certificat... intr-adevar, era al unui baiat de vreo 16-17 ani, dar stupoare!... era eliberat ANUL TRECUT!
o intreb daca stie cele 10 porunci si ca nu-i bine sa se joace cu asa ceva... dupa o grimasa de-a femeii, o las in pace si dispar, ca ieri, trecand prin acelasi loc, era "la datorie"

#46
tchoara

tchoara

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,465
  • Înscris: 05.02.2007
Mie mi s-a intamplat de doua ori.

O data la semaforul de la Apaca, eram in coloana si apare un tip pe la 40 de ani imbracat la costum (nu Armani, dar nici sacou de boschetar) cu o tigara neaprinsa in mana. Cum venea el asa printre sirurile de masini, mi-a lasat impresia ca a coborat din masina din fata si ca vrea un foc. Din reflex iau bricheta, deschid geamul si i-o dau. El imi multumeste, o ia, isi aprinde tigara, mi-o da inapoi si zice "Auziti ? Dar nu aveti cumva cinci lei ? Stiti ca astazi este sfantul cutare (nu mai tin minte ce sarbatoare era)". Dar vorbea foarte frumos, silabisit si respectuos asa  :lol: . I-am dat 2-3 lei pentru impresia artistica.

A doua oara am fost abordat intr-un maniera atat de evidenta ca am de-a face cu tepari incat cu greu m-am abtinut sa ma bufneasca rasul. Doi tigani (indiciul 1) intr-un S-Klass modelul vechi (indiciul 2) cu numere de Moldova (indiciul 3) aveau nevoie de un telefon (indiciul 4) ca sa-si bage SIM-ul in el sa dea un telefon, si ca sa fiu sigur ca nu demareaza cu telefonul, imi dau in mana un ghiul de aur cu piatra, "ghiul din aur 100% vere" (indiciul 5). Tupeisti rau  :lol:

#47
cocolino26

cocolino26

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 389
  • Înscris: 27.04.2008
Baietii nu mai opereaza doar in parcarile supermarket-urilor, au iesit in strada. Aseara cand sa plec de la job, pe bd. C-tin Brancoveanu, abia pornisem motorul cand se repede la mine un pustan blond si-mi face semn ca ma roaga sa deschid putin geamul. L-am deschis (pt ca era inca lumina afara si o gramada de oameni pe strada) si incepe sa-mi bage placa: ca a ramas cu un Ford in benzinarie, i s-a rupt cureaua de la alternator, daca pot sa merg putin cu el sa ma uit & shit. N-am zis nimic, am dat doar din mana a lehamite, faza la care pustiul incepe sa rada si zice: "Aaaa, stiti povestea...." si se departeaza agale razand...probabil in cautarea unui alt fraier care nu stie "povestea".

#48
acquadigio

acquadigio

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 340
  • Înscris: 20.09.2006
Unde pana mea ii intalniti pe astia mah nene mah? Pe bune daca am patit-o vreodata!

#49
akajohn

akajohn

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,814
  • Înscris: 15.07.2004

 acquadigio, on 10th June 2010, 09:55, said:

Unde pana mea ii intalniti pe astia mah nene mah? Pe bune daca am patit-o vreodata!


cam asta gandeam si eu :) mie mi se mai cer bani pe fata la stop si daca vreau dau daca nu, nu, insa niciodata nu mi-a venit nimeni cu povesti deastea... e drept ca par si foarte inabordabil pe strada (lumea zice ca ma uit urat cand conduc :) ) si banuiesc ca nu are rost sa vina la mine ca oricum nu primesc nimic... In general mai dau pe la batraneii cu retete (era unul pe la Mariot in fata) dar altfel nici nu ma gandesc... Pana la urma cunosc si eu oameni amarati care nu cersesc si daca vreau sa fac un bine cu siguranta o sa le dau lor orice decat unui necunoscut pe strada... Sotia mea e mai miloasa si ma scapa mereu de maruntis :) per total insa nu prea vine lumea la mine cu texte deastea...

#50
mario_bril

mario_bril

    Hermetic member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,421
  • Înscris: 13.05.2010

 akajohn, on 10th June 2010, 10:14, said:

cam asta gandeam si eu :) mie mi se mai cer bani pe fata la stop si daca vreau dau daca nu, nu, insa niciodata nu mi-a venit nimeni cu povesti deastea... e drept ca par si foarte inabordabil pe strada (lumea zice ca ma uit urat cand conduc :) ) si banuiesc ca nu are rost sa vina la mine ca oricum nu primesc nimic... In general mai dau pe la batraneii cu retete (era unul pe la Mariot in fata) dar altfel nici nu ma gandesc... Pana la urma cunosc si eu oameni amarati care nu cersesc si daca vreau sa fac un bine cu siguranta o sa le dau lor orice decat unui necunoscut pe strada... Sotia mea e mai miloasa si ma scapa mereu de maruntis :) per total insa nu prea vine lumea la mine cu texte deastea...
Eu sunt din Arad dar am intalnit pe peste tot tepari dintr-astia. Daca circuli mult si ai o masina mai acatarii e imposibil sa nu ii intalnesti. In principiu ei "ochesc" pe proprietarii masinilor mai scumpe.

#51
Marius3k

Marius3k

    Rechin de stepă, "United Gashka" member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,677
  • Înscris: 14.03.2006
Ieri seara stateam la semafor pe DN (da, au pus si d-astea) si ma gandeam ce super ar fi ca aia doi kinderi albi ca tuciul sa NU imi spele geamurile. Cand ma pregateam sa dau geamul jos si sa-i trimit la mama lor l-au vazut pe unul cu un  7er negru la doua masini in spate. Cateodata e bine ca exista si masini premium pe strada - au de la cine cere bani tuciurii.

Cat priveste treaba cu teapa si "povestea" am si eu un mester din asta in oras, chiar am inceput sa ne salutam in parcarea de la Kaufland. :lol:

#52
acquadigio

acquadigio

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 340
  • Înscris: 20.09.2006

 mario_bril, on 10th June 2010, 12:02, said:

Eu sunt din Arad dar am intalnit pe peste tot tepari dintr-astia. Daca circuli mult si ai o masina mai acatarii e imposibil sa nu ii intalnesti. In principiu ei "ochesc" pe proprietarii masinilor mai scumpe.

Aici ai dreptate, norocul meu ca n-am masina scumpa! :)
La stopuri e ceva normal sa dai peste spalatori de geamuri sau cersetori "schilozi". Filmul "Filantropica" este cat se poate de sugestiv.

#53
Barboso

Barboso

    Satir bătrân, "United Gashka" member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 52,256
  • Înscris: 24.01.2008
Tipul blond, cu Ford si cu probleme la cureaua de la alternator, cel despre care spunea Cocolino, m-a abordat si pe mine saptamana trecuta, intr-o noapte, in parcarea subterana de la Real Vitan, ii mai trebuiau 40 de lei ca sa-si repare masina  :lol: ;  se pare ca, intr-o saptamana, n-a reusit decat sa "impinga" masina pana pe Brancoveanu - asta e, criza, 40 lei se strang greu...  :roflmaofast:

#54
Octavian___

Octavian___

    Membru de ocazie

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,957
  • Înscris: 06.04.2007

 Ana_Karr, on 28th May 2010, 16:16, said:

....................... cu nu stiu  cine internat in spital si copii mici  de crescut acasa, etc. Se incurca si ei in text. Faza e ca se lasa greu dusi afara. Vor deobicei 10-20 RON. De la noi mai putin de la D-zeu mai mult. ..........................
...............................
Mai sunt altii care-ti taie si chitanta :)))

Eu recomand la toata lumea: la bariere/semafoare/aglomeratie, usile blocate la masina.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate