![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Placintarie
Last Updated: Apr 24 2013 13:33, Started by
kelloboss
, May 19 2010 20:18
·
0

Posted 19 May 2010 - 20:18

Ma bate foarte tare gandul sa imi deschid o placintarie. Am in minte doua variante. Una sa imi gasesc un spatiu mic si ieftin in chirie, si varianta a doua sa imi iau o rulota care sa o amenajez. Prima varianta e mai ieftina, a doua e mai costisitoare dar imi ofera flexibilitate. Sa zic vara pot sa merg in strand cu ea, sau in timpul anului la diferite targuri in oras.Din ce am vorbit cu alti oameni care au placintari mi`au spus ca adaosul e undeva la 200-300%. Facan un calcul in mare, am zis asa. Daca vand 300 de placinte cu 2 lei bucata am un venit de 600 ron pe zi. La un adaos de 200% ar rezulta 400 lei profit. In 24 de zile cat as tine deschis ar fi un venit de 14400 la care ar corespunde un profit de 9500. Asta e strict profitu care il scot pe placinta. De aici se scad salari, taxe, cheltuieli de functionare si alte cheltuieli neprevazute. Dar cred ca as ramane curat pe luna cu un 6000. Poate ca gresesc, stiu ca am facut calculele asa in mare dar...cred ca placintariile inca sunt o afacere destul de profitabila.
|
Posted 19 May 2010 - 21:06

kelloboss, on 19th May 2010, 20:18, said: Ma bate foarte tare gandul sa imi deschid o placintarie. Am in minte doua variante. Una sa imi gasesc un spatiu mic si ieftin in chirie, si varianta a doua sa imi iau o rulota care sa o amenajez. Prima varianta e mai ieftina, a doua e mai costisitoare dar imi ofera flexibilitate. Sa zic vara pot sa merg in strand cu ea, sau in timpul anului la diferite targuri in oras.Din ce am vorbit cu alti oameni care au placintari mi`au spus ca adaosul e undeva la 200-300%. Facan un calcul in mare, am zis asa. Daca vand 300 de placinte cu 2 lei bucata am un venit de 600 ron pe zi. La un adaos de 200% ar rezulta 400 lei profit. In 24 de zile cat as tine deschis ar fi un venit de 14400 la care ar corespunde un profit de 9500. Asta e strict profitu care il scot pe placinta. De aici se scad salari, taxe, cheltuieli de functionare si alte cheltuieli neprevazute. Dar cred ca as ramane curat pe luna cu un 6000. Poate ca gresesc, stiu ca am facut calculele asa in mare dar...cred ca placintariile inca sunt o afacere destul de profitabila. ![]() |
Posted 19 May 2010 - 21:06

La cat ajunge investitia initiala, ce costuri lunare ai, in cat timp recuperezi ce ai investit ?
|
Posted 19 May 2010 - 21:42

terratec, on 19th May 2010, 22:06, said: La cat ajunge investitia initiala, ce costuri lunare ai, in cat timp recuperezi ce ai investit ? |
Posted 21 May 2010 - 22:15

Daca placintaria o faci in apropierea unei scolii iti va merge afacerea
si sa nu fie alte (patiseri,fornetii etc) in apropiere sa ne zici peste ceva vreme daca iti merge bafta Edited by darky2009, 21 May 2010 - 22:17. |
Posted 22 May 2010 - 10:36

am facut un calcul, si sa zicem ca tii deschis cam 10 ore pe zi, asta ar insemna 1 placinta la 2 minute, dupa aproximatiile tale... si pentru o placintarie eu zic ca e prea mult, mai ales in primele luni cand deschizi ... cat despre ce ai zis tu ca la un venit de 600 de lei pe zi, tu ai profit 400 de lei, te inseli ... 200 de lei sunt cheltuielile cu prepararea produsului, iar din ceilalti 400 care zici ca sunt profit trebuie sa platesti chiria, taxe, spagi, utilitatile, etc .. si pe urma vezi cat e profitul dupa un astfel de calcul
|
Posted 22 May 2010 - 15:18

Posted 22 May 2010 - 21:07

Faza cu plasarea in apropierea unei scoli nu e prea buna din cauza vacantelor. Cea mai buna e in apropierea pietelor/statiilor de tramvai/autobus. Undeva unde sa fie mereu lume. Daca cumva in apropiere e si o scoala cu atat mai bine. Momentan sunt in cautarea locului.....si doar daca voi gasi locul potrivt atunci voi da drumu planului meu.
|
Posted 24 April 2013 - 13:33

Salutari, vad ca este un topic vechi dar poate primesc totusi un raspuns. Ai reusit sa deschizi afacerea? Cam ce capital ai avut? Incasari aproximative? Profit?
In caz ca nu vrei sa dezvalui astfel de cifre, astept macar un raspuns general, daca mai crezi ca merita sau nu. Bineinteles, daca oricine altcineva are informatii de folos, le iau recunoscator in considerare. Multumesc. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users