Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Probleme temelie - Sfaturi

SMS Samsung j6

Iphone 15 sau S23 Ultra

Achizitie tableta Android 10"...
 Soluție iluminare trepte int...

Recomandare SIM cu date 2G pentru...

Masina de spalat Hotpoint-Ariston...

Plata TVA cumparare teren
 Ce melodie ati vrea sa va fie can...

LED auto H4

Se oprește motorul la Golf 5...

GPS Aonerex ajutor Harti
 Probleme MacBook Air A1466

Transfer de fisiere intre 2 pc-uri

Panasonic HC VXF990 in modul 4K n...

Compresor pentru uz casnic - reco...

Plagiatul

- - - - -
  • Please log in to reply
37 replies to this topic

fylipdan

fylipdan

Junior Member

• Grup: Members
Foarte, foarte curand o sa puteti sa va spuneti opinia pe www.muzica-plagiata.ro o sa aveti acolo toate dovezile necesare...

MariusMIonescu

MariusMIonescu

Member

• Grup: Members

View Postgerbil, on Dec 26 2007, 18:03, said:

Stie cineva dupa ce a fost copiata sau inspirata melodia lui Stefan Banica jr - Ziua ? Mi se pare foarte cunoscuta aceasta melodie, parca ar fii ceva de la Shakin Stevens dar nu stiu care....

Shakin Stevens - You drive me crazy.

Alte exemple:

Ăsta-s eu / Maggie May(Rod Stewart)
Georget(Riff-ul de chitară care apare obsesiv ȘI CARE DIN PRIMA MI S-A PĂRUT CUNOSCUT!!!)

Apropos. Un alt exemplu de "plagiat", dar care din pacate nu se numeste plagiat: Asia - Garsoniera vs. Roșu și Negru - Controversa muzicală(spun "din păcate" fiindcă în spatele ambelor melodii s-a aflat același compozitor: Adrian Ordean).
Originalul:
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/7fgiaz7K1LI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate