![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Targuri auto Bucuresti
Last Updated: May 26 2010 10:30, Started by
sandossu
, May 19 2010 10:39
·
0

Posted 19 May 2010 - 10:44

Dupa ce ai epuizat Autovit, mergi la o plimbare cu pasul prin intersectiile mari, oricare dintre ele, in orice zona. E imposibil sa nu fie cel putin 2 masini (pe iarba, scuar, trotuar) de vanzare. Eu iti pot da exemplu intersectia 13 Septembrie cu Panduri.
|
Posted 23 May 2010 - 09:43

Autovitul e plin de masini manarite grav. Daca nu te pricepi ti-o iei puternic. Din pacate alt targ in Bucuresti nu stiu sa mai fie insa oricum situatia ar fi cam la fel. Poti sa mai incerci si parcurile de masini rulate de prin Militari, Otopeni si unde or mai fi.
Edited by filipxxx, 23 May 2010 - 09:43. |
Posted 23 May 2010 - 20:00

AM FOST A ZI IN TARG SI ERAU MASINI LA PRETURI SUB PRETUL DIN GERMANIA .
Deci singura explicatie: ia sa va vad! o stiti? |
Posted 23 May 2010 - 21:42

Posted 26 May 2010 - 10:30

Nu e suficient ca nu a gasit nici o masina care sa-i convina macar 90% din toate alea
![]()
Pe site-ul Autovit, gasesti Audi A4 de vanzare 682 de bucati in toata tara, iar in Bucuresti 93 . Nu este suficient? Poti pune filtru dupa inmatriculate/neinmatriculate, provenienta,numarul de propietari, etc. Oricum intre timp am gasit eu vreo 7-8 targuri, dar ori erau lovite, ori exagerat de scumpe, ori nu aveau decat cateva firme. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users