Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema cuptor electric cu disju...

Merita achizitionat DFSK Fengon 5...

Pret actual invelitoare

Probleme baterie Samsung A54
 Schema statie auto Renegade REN 1...

Magazine IT de incredere

Parere SKODA Octavia 3 2.0TDI 150CP

Achizitie telefon 1000-1200lei
 Unde gasesc o lampa buna pe gaz?

Consulta specialiștii... Und...

Fostul director al Frontex: Comis...

Construire anexa lipita de casa
 Ce folositi pentru urina mirosito...

Socializare in prezenta copiilor

Cont Samsung A32

Hotarare definitiva a instantei, ...
 

Boot stick: Win XP, Win7, Paragon, Partition wizard, UBCD4dos, Linux

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
77 replies to this topic

#73
atlet1305

atlet1305

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 612
  • Înscris: 22.09.2006

View PostSOCRATE_MMXII, on 19 aprilie 2013 - 11:08, said:

@atlet1305: folosesti Rufus: http://rufus.akeo.ie/ E perfect pentru ce vrei tu.
Stiam de programul asta pe care l-am testat deja....nu vrea...se incurca undeva la -H boot cd si da o eroare..!

Edited by atlet1305, 19 April 2013 - 22:46.


#74
atheus24

atheus24

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 396
  • Înscris: 05.05.2009

View Posteu69, on 02 martie 2013 - 10:39, said:

Eu am acest soft excelent:
http://www.pendrivel...-easy-as-1-2-3/
Am asa:
- windows 7
- acronis true image
- kaspersky
- windows xp
- Linux Mint 12
Toate acestea sunt imagini de boot,selectez ce vreau si asta ePosted Image .

imi spui si mie te rog cum ai pus xp-ul pe stick cu acest utilitar - poate imi scapa mie ceva Posted Image

#75
vdingo11

vdingo11

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,261
  • Înscris: 24.08.2005
Salutare.
  Am un stick de 16 G pe care as dori sa imi pun Win 7 32, win7 64, win 8 32 si win 8 64.
  Am incercat cu Yumi, am selectat la tipul sistemului Windows Vista/7/8, am adaugat iso si le-am pus pe toate.
  Cand sa bootez imi 4 linii identice si indiferent de as selecta se incarca kitul de win 8 pe 64 *adica ultimul pus pe stick)

Cei  care ati facut multi boot cum ati selectat la tipul sistemului daca ati dorit sa puneti 7 si 8.

#76
eu69

eu69

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,376
  • Înscris: 01.04.2011
Dupa ce pui win7,selecteaza Try an Unlisted ISO.

#77
iliehar

iliehar

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 92
  • Înscris: 31.03.2007
Aveti idee de ce pe leptop (mai nou ) la butare din meniu imi buteaza stickul cu Puppy , iar pe desck cand aleg din meniul de boot toate variantele de usb-HDD usb-……. 4 variante , nu buteaza dupa nici una , dar daca bag in desck un CD si aleg din meniu butarea de pe CD este ok , de ce nu Buteaza de pe USB .
doar o parere
Multumesc

#78
iliehar

iliehar

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 92
  • Înscris: 31.03.2007
Am rezolvat il vedea ca hard , trebuia sa aleg hard , apoi aparea acolo impreuna cu Hardurile si stickul.
Multumesc

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate