![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
cuzco
Last Updated: May 19 2010 22:21, Started by
rottweiler2007
, May 16 2010 10:52
·
0

Posted 16 May 2010 - 10:52

in septembrie ajung in cuzco si am de stat vreo 5 zile pline, ce pot sa fac in afara de ''maciu-piciu'' ? vreau sa am ce face de dimineata si pina seara, nu mi place sa ma plictisesc.
|
Posted 16 May 2010 - 19:44

in septembrie ajung in cuzco si am de stat vreo 5 zile pline, ce pot sa fac in afara de ''maciu-piciu'' ? vreau sa am ce face de dimineata si pina seara, nu mi place sa ma plictisesc. Cuzco iti ia si el vreo zi Mai baga o vale sacra a incasilor (Pisac, Olantaytambo) si inca vreo zi pe langa Cuzco (Puca Pucara, Sacsayuman, etc) |
Posted 19 May 2010 - 22:21

in septembrie ajung in cuzco si am de stat vreo 5 zile pline, ce pot sa fac in afara de ''maciu-piciu'' ? vreau sa am ce face de dimineata si pina seara, nu mi place sa ma plictisesc. daca esti genul care merge pe munte asta e perfect...5 zile |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users