![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Idee de afacere

Posted 17 May 2010 - 00:54

Cea mai buna idee de afacere pe care o poti demara in aceasta perioada si tinand cont de suma pe care o ai, timpul scurt pe care il ai, eu as zice sa-ti deschizi o Casa de Amanet deoarece pe timp de criza majoritatea persoanelor ajung la imprumuturi pentru diferite plati, orice ar fi ele si cel mai simplu si mai rapid mod de a lua bani, in schimbul unor bijuterii este Casa de Amanet. Chiar daca clientii isi platesc sau nu banii imprumutati tu mereu vei fi in avantaj, iar pe timp de criza daca te uiti in toate statisticile care le ai la dispozitie, nu o sa vezi o Casa de Amanet care a dat faliment sau sa nu aibe profit. trebuie sa ai o piata si sa nu existe concurenta prea mare pe piata asta... chiar si asa e destul de complicat pentru cineva care nu a facut niciodata asa ceva. Mai apoi tineti cont de ceea ce doreste initiatorul topicului, cum dracu sa faci amanet doar doua ore pe zi?!
O a 2 idee de afacere ar fi sa-ti deschizi un Club de Biliard, nu conteaza ca stai intr-un oras mic, aceste cluburi de biliard sunt in mai toate orasele pline, avantajul este ca vor venii persoane de toate varstele sa se joace ,investitia nu se ridica la mai mult de 20.000 euro si intr-un an ii scoti. Asta cu clubul de biliard e naspa tare la vremea asta, ca sa nu ma crezi pe mine pe cuvant, mergi si ia o masa sa vezi ce liber e... Lumea mananca covrigi in draci si tu crezi ca merge la biliard pe vremea asta?! Pur si simplu serviciile nu se mai cer si nu merita investit in asa ceva, precum nici in comert nu mai exista profit.
dap, sigur ....... sper sa discutam din nou peste vreo 2 ani cele mai proaste investitii in momentul de fata sunt imobiliarele. cine vrea sa-si piarda banii asa si-i poate pierde! SIGUR, RAPID, GARANTAT! bafta ![]() Daca o casa (sau o hala) a fost construita cu 100.000e si acum reusesti sa o cumperi cu 50.000e, cum se poate sa pierzi din afacerea asta?! Cine are timp sa astepte poate doar sa ia profitul, nu are absolut niciun risc... atata vreme cat motivul pentru care acel imobil a fost vandut la acel pret, a tinut exclusiv de ratiuni legate de criza economica, nu se poate sa nu faci profit. Nu va mai impacientati atat cu imobiliarele astea, la inceputul crizei toata lumea vedea apartamentele cu doua camere la 25.000e, noi noute in mijlocul Bucurestiului si uite ca nu s-a intamplat asa... dupa doi ani de criza, nu vad pe nicaieri preturi sub 1.000e mp locuibil pe bune. Casele sau proprietatile in general, sunt bunurile cele mai importante pe care oamenii le detin. Averile se masoara in asta, afacerile sunt evaluate dupa garantiile imobile; nu o sa persiste acest sentiment de neincredere pentru totdeauna, la un moment dat se va regla piata si nu vor castiga decat aceia care au investit la timp, atunci cand restul strigau ca arde. |
Posted 17 May 2010 - 12:34

in leg cu casa de amanet m-am gandit...
o sa ma mai interesez mai in detaliu cat despre.. gandesc sa cumpar un imobil, sa-l renovez si sa-l inchiriez pentru firme... un imobil mai mare.. unde sa incapa ~4 firme (2 la parter, 2 la mansarda) per moment cer 80.000 euro pentru imobilul respectiv din pacate nu detin aceasta suma de bani.. dupa care ar mai trebui sa investesc inca ~30.000 euro sa-l renovez la nivel european pentru a-l inchiria si atunci m-am gandit un birou sa-l inchiriez cu 200 euro / luna la parter si 150 euro la mansarda 700 euro lunar din care platesc 16% impozit .. imi raman 588 euro / luna fara bataie de cap, fara prea multe probleme cam atat per moment.. mai revin Edited by oceanfish, 17 May 2010 - 12:41. |
Posted 17 May 2010 - 13:00

salon de masaj.
servicii inclusiv la domiciliu,hotel.investitie minima,inchiriezi un apartament cu 2 camere,2-3 fete cu salar minim+comision si o masina pentru eventualele cereri din zonele limitrofe. |
Posted 17 May 2010 - 16:27

Salut!
Idei bune nu gasesti aici, parerea mea, iar cine are idei bune si care scot bani nu vad de ce si le-ar posta aici doar ca sa zica ti-am zis eu ca merge ![]() Eu iti pot da un sfat cautati capital uman de calitate si poti face ce afacere vrei tu foarte profitabila. Acum ce as face eu cu banii acestia? As cumpara 10 Ipaduri le-as dona la facultatea de automatica si calculatoare din Bucuresti as incheia un parteneriat cu ei sa dezvolte sofware pentru Ipaduri. Apoi mi-as angaja o casa de avocati sa imi apere drepturile de autor ale aplicatiilor sa le inregistreze si sa ma protejeze de copyright si apoi le-as vinde la apple store. Iar cu Business-ul sta asa: 30% din pret ia Apple din cate stiu la ora actuala daca nu e asa inseamna ca ia mai putin ![]() |
Posted 17 May 2010 - 22:01

trebuie sa ai o piata si sa nu existe concurenta prea mare pe piata asta...
chiar si asa e destul de complicat pentru cineva care nu a facut niciodata asa ceva. Mai apoi tineti cont de ceea ce doreste initiatorul topicului, cum dracu sa faci amanet doar doua ore pe zi?! Asta cu clubul de biliard e naspa tare la vremea asta, ca sa nu ma crezi pe mine pe cuvant, mergi si ia o masa sa vezi ce liber e... Lumea mananca covrigi in draci si tu crezi ca merge la biliard pe vremea asta?! Pur si simplu serviciile nu se mai cer si nu merita investit in asa ceva, precum nici in comert nu mai exista profit. Tu ai habar despre ce vorbesti? sau vrei sa te aflii in treaba fara niciun scop? In primul rand o Casa de Amanet nu necesita mai mult de 2 ore pe zi ! ai un angazat, un contabil care sa se ocupe de ceea ce trebuie, in plus in perioada aceasta e cea mai buna metoda de a face bani fara sa risti prea mult ! si crede-ma ca nu vb sa ma aflu in treaba ca tine... In al 2 lea rand nu trebuie sa ai cunostinte prea multe ca sa incepi aceasta afacere, orice prost poate sa o inceapta daca il duce capu' , iar complicat este pentru ca daca vrei sa faci ceva cu rost si sa ai satisfactii dupa nu poti decat printr-o metoda cat de cat complicata, trebuie mai mult sa ai curajul sa faci asta ! Si "asta cu clubul de biliard" nu e naspa deloc pentru ca eu merg saptamanal la biliard impreuna cu mai multi prieteni si trebuie sa astept vreo 3 ore pentru a intra la o masa chiar daca in acel club sunt cam 30 de mese de biliard, iar aventajul este ca odata ce ai facut investiatia nu ai nevoie de a rula banii decat o parte pentru ca trebuia sa-ti deschizi si un bar unde sa poata bea clientul ceva... P.S daca nu-ti convine ce zic eu aici vino tu cu niste idei mai bune daca esti asa de "cunoscator in afaceri" bafta Stryker_9 salon de masaj. servicii inclusiv la domiciliu,hotel.investitie minima,inchiriezi un apartament cu 2 camere,2-3 fete cu salar minim+comision si o masina pentru eventualele cereri din zonele limitrofe. Stryker_9 sunt deacord cu tine dar tine minte ca el sta intr-un oras mic, iar ce zici tu se face doar in orasele mari, pentru ca nu o sa aibe cine stie ce clienti si s-ar putea sa iesi in pierdere. Edited by rappy_bote, 17 May 2010 - 22:13. |
Posted 17 May 2010 - 22:13

Acum ce as face eu cu banii acestia? As cumpara 10 Ipaduri le-as dona la facultatea de automatica si calculatoare din Bucuresti as incheia un parteneriat cu ei sa dezvolte sofware pentru Ipaduri. Apoi mi-as angaja o casa de avocati sa imi apere drepturile de autor ale aplicatiilor sa le inregistreze si sa ma protejeze de copyright si apoi le-as vinde la apple store. Iar cu Business-ul sta asa: 30% din pret ia Apple din cate stiu la ora actuala daca nu e asa inseamna ca ia mai putin ![]() ![]() Ce "donezi" tu? Contravaloarea ipadurilor tale o incaseaza din taxa de studiu de la 5 studenti. Asa amarata crezi ca e UPB, si asa disperati incat sa programeze la comanda pentru fistecine? Sa nu mai vorbim ca nu poti obliga (ca facultate) studentul la nimic, doar nu e un contract de munca acolo, ci de studii. Mai bine cauta direct tu studenti si angajeaza-i. Edited by don_dannielo, 17 May 2010 - 22:14. |
Posted 17 May 2010 - 22:19

salon de masaj. servicii inclusiv la domiciliu,hotel.investitie minima,inchiriezi un apartament cu 2 camere,2-3 fete cu salar minim+comision si o masina pentru eventualele cereri din zonele limitrofe. ![]() e un pic mai greu sa gasesti fetele ........ dar cu cateva anunturi pe net se rezolva L.E treaba merge in absolut orice oras pe care l-ai alege indiferent de nr de locuitori! Edited by fiber-net, 17 May 2010 - 22:21. |
Posted 17 May 2010 - 22:44

Tu ai habar despre ce vorbesti? sau vrei sa te aflii in treaba fara niciun scop? In primul rand o Casa de Amanet nu necesita mai mult de 2 ore pe zi ! ai un angazat, un contabil care sa se ocupe de ceea ce trebuie, in plus in perioada aceasta e cea mai buna metoda de a face bani fara sa risti prea mult ! si crede-ma ca nu vb sa ma aflu in treaba ca tine... In al 2 lea rand nu trebuie sa ai cunostinte prea multe ca sa incepi aceasta afacere, orice prost poate sa o inceapta daca il duce capu' , iar complicat este pentru ca daca vrei sa faci ceva cu rost si sa ai satisfactii dupa nu poti decat printr-o metoda cat de cat complicata, trebuie mai mult sa ai curajul sa faci asta ! Si "asta cu clubul de biliard" nu e naspa deloc pentru ca eu merg saptamanal la biliard impreuna cu mai multi prieteni si trebuie sa astept vreo 3 ore pentru a intra la o masa chiar daca in acel club sunt cam 30 de mese de biliard, iar aventajul este ca odata ce ai facut investiatia nu ai nevoie de a rula banii decat o parte pentru ca trebuia sa-ti deschizi si un bar unde sa poata bea clientul ceva... P.S daca nu-ti convine ce zic eu aici vino tu cu niste idei mai bune daca esti asa de "cunoscator in afaceri" bafta Ai functia quote, cand vrei sa citezi pe cineva, apasa pe acel buton care se gaseste sub fiecare post. Eu nu inteleg de ce te agiti asa ca o sampanie, nu vad unde te-am jignit cu ceva... Eu fac doar conversatie si de regula, cand fac asta, accept si alte pareri decat cele pe care le expun eu, nu ma reped sa dau cu ce apuc, in capul primului neobrazat, care indrazneste sa nu fie deacord cu mine. Dat fiind faptul ca functionez in domeniul bancar de cativa ani buni, iti spun ca ma pricep si ca m-am gandit de cateva ori sa deschid o casa de amanet, problema e ca lucrurile nu sunt chiar asa de simple. Imi pare rau ca tu poti trata o astfel de afacere asa evaziv, un ghiseu o vanzatoare si gata, da-mi voie sa-ti spun ca e incorect! lucrurile sunt mult mai complicate... dar daca nu te pricepi, nu inteleg de ce intri in aceste argumente?! Te rog spune-mi si mie ce stii despre casele de amanet? Despre salile de biliard, nu mai comentez nimic... las pe altii sa povesteasca despre ce se intampla in zilele noastre in acest domeniu. Eu mi-am expus parerile si daca vrea cineva sa vada, va observa ca nu am aruncat cu nicio piatra in capul nimenui, asa ca propun un ton mai tolerant in expunerile noastre ![]()
Idei bune nu gasesti aici, parerea mea, iar cine are idei bune si care scot bani nu vad de ce si le-ar posta aici. M-am saturat de replica asta, problemele nu sunt la imaginatie si lipsa de idei, ci la modul de implementare a acestora. Sunt o gramada de oameni plini de idei si saraci lipiti pamantului... Don a pus exact punctul pe i... si mai mult, as adauga faptul ca universitatile din Ro, nu au voie sa face ce spui tu acolo. Pursisimplu, statul interzice. Edited by floraur, 17 May 2010 - 22:37. |
Posted 17 May 2010 - 23:02

iti spun ca ma pricep si ca m-am gandit de cateva ori sa deschid o casa de amanet, problema e ca lucrurile nu sunt chiar asa de simple. Imi pare rau ca tu poti trata o astfel de afacere asa evaziv, un ghiseu o vanzatoare si gata, da-mi voie sa-ti spun ca e incorect! lucrurile sunt mult mai complicate... |
|
Posted 17 May 2010 - 23:06

Nu,se poate constitui si cu capitalul social minim.
Floraur poate dai mai multe detalii aici sau pe Pm. |
Posted 17 May 2010 - 23:18

floraur in primul rand oceanfish a vrut sa caute niste idei de afacere nu sa facei tu conversatie pe forum, mai pe intelesul tau spune-ti cateva idei daca ai, iar concluziile le trage el...
In al 2 lea rand din cate am zis si eu nu e chiar asa de simplu sa faci acest tip de afacere, defapt zi care afarece buna e simpla? Eu nu cred ca cel care a deschis topicul vrea sa caute o afacere banala si sa scoata o avere si chiar daca vrea nu o sa gaseasca asa ceva(cred ca ai prins ideea).Chiar nu stiu de unde ai tras tu concluzia asta, pentru ca am zis ca nu iti trebuie prea mult timp pentru asa ceva? poate... Oricum eu iti garantez ca daca el are curanjul si reuseste sa-si deschida o casa de amanet , nu va regreta. Ziceai ca ai incercat sa-ti deschizi si tu o casa de amanet si nu ai reusit sau ai renuntat de ce? pentru ca e destul de greu sa o deschizi, dar daca reuseai ? lucrurile stateau altfel. Daca tot esti in domeniul bancar sunt foarte curios cu ce idee vi tu ... |
Posted 18 May 2010 - 03:11

Posted 18 May 2010 - 05:56

1. Schimba repede leii in euro.
2. Fa un biznis pe domeniul tau de expertiza. Banuiesc ca nu esti un vai de capul tau din moment ce ai 50.000 de euro in banca. Oi avea si tu experienta in ceva si iti faci bine treaba. E riscant sa indesi bani in ceva la care nu cunosti toate dedesubturile. |
Posted 18 May 2010 - 08:46

multumesc pt sfaturi
1. salon de biliard nu o sa fac sub nici o forma, este unul in oras.. si abia abia merge... 2. amanet.. am vb cu o cunostinta care lucreaza la amanet in oras, dar zice ca desi toata lumea crede ca pe criza merge snur, in realitate treburile stau altfel 3. cat despre valuta... ma gandesc sa cumpar dolari... am o presimtire ca dolarul va creste mult si bine... iar euro mai mult ramane pe loc. despre RON ... cred ca va pierde teren fata de alte valute 4. din ce in ce ma gandesc mai serios la casa respectiva sa-l cumpar, sa-l renovez la standarde europene si sa-l fac o casa de birou... la un nivel adica facut frumos ca la carte, pereti, incalzire, baie, dus, internet, 2 mese, dulapuri pentru dosare, scaune.. totul pregatit pentru client. cand intra sa fie dat pe spate si achita doar chiria. casa este de 10x19m ~ 190mp parter + mansarda am gandit la parter sa fie 2 birouri a 8x9m iar spatiul de 8x9 metri se poate separa in 2-3 locuri (1 loc pentru secretara, locatia 2 pentru sef, locatia 3 pentru angajati in caz de lucreaza pe calculator) sau se poate separa altfel, sala de asteptare, sala masaj, sala de solariu) sau secretara, si sef pentru agentie de turism.. la parter am gandit pentru 2 wc-uri (femei si barbati) separate pentru angajatii de acolo si un dus si la mansarda la fel locatia nu ar fi central, dar cat de cat la ~200m de centru pe o strada destul de circulata. cat despre chirie.. am gandit undeva pe la 200~250 euro la parter si ~150 la mansarda cand renovez totul.. pun deja contor electric separat, si alte lucruri utile astept pareri in leg cu ideea mea ideea mea este sa am un venit pasiv indeajuns pentru o viata linistita si comoda LE stiu ca aceasta investitie trece de 100.000 euro dar cu timpul mai strang banuti si investesc in casa respectiva casa respectiva are avantajul ca in apropiere sunt multe locuri de parcare Edited by oceanfish, 18 May 2010 - 09:01. |
|
Posted 18 May 2010 - 10:34

floraur in primul rand oceanfish a vrut sa caute niste idei de afacere nu sa facei tu conversatie pe forum, mai pe intelesul tau spune-ti cateva idei daca ai, iar concluziile le trage el... In primul rand, invata sa porti o discutie in parametri normali. In al doilea rand, trebuie sa citesti tot ce s-a scris pe un topic, inainte de a posta. Te-as fi inteles daca erau 50 de pagini, insa sunt doar doua...
Absolut genial. Am ras 10 minute ![]() Esti intradevar un tip destept, de ce trebuie sa faci afirmatii de genul asta, eu nu inteleg...
Banuiesc ca nu esti un vai de capul tau din moment ce ai 50.000 de euro in banca. alt destept... cum se face ca apar atatia inteligenti cand e vorba de afaceri, eu nu inteleg... E plina tara asta de antreprenori, insa afaceri ciuciu.
multumesc pt sfaturi Din ce oras spuneai ca esti? |
Posted 18 May 2010 - 11:00

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users