Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Configurare router TP-Link (trans...

Informatie job secundar

VLC Media Player

WoW Ascension parere
 Eliberare fiscal - ajutor

Caut un NVR model HGNVK-48902

Baterie Macht

Complex termogenic opinii ( Arzat...
 Reteta compensata dupa scrisoare ...

aerofoto mapn dji mini 4 pro

Click inchidere fereastra Win11 e...

Nedumerire produs
 Se justifica constructia edificii...

Sfat achizitie masina - drumuri n...

inceput de drum Uber/Bolt pe SRL

Sticla noua de la Sigma
 

Asus RT-N10 Router wireless

- - - - -
  • Please log in to reply
88 replies to this topic

#73
AdrianBot

AdrianBot

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 04.12.2013

 andrei_221, on 04 decembrie 2013 - 23:02, said:

presupun ca ai incercat si toate porturile router-ului
dap... inca o data spun ca routerul functioneaza perfect (conectat la alt sistem)...PC-ul merge brici conectat direct la cablul de provider, dar impreuna nu prea vor sa mearga...

#74
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,364
  • Înscris: 08.12.2008
retour si achizitionezi un router mai decent

#75
AdrianBot

AdrianBot

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 04.12.2013

 carmenclara1, on 13 decembrie 2013 - 03:55, said:

retour si achizitionezi un router mai decent
hmmm...bine ca asta nu e decent :P s-a rezolvat...era o problema de la provider...

#76
ga8r13llitt05

ga8r13llitt05

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 429
  • Înscris: 09.10.2009
Salut. Am si eu acest tip de router de mai bine de 3 ani si de vreo 3 zile nu pot intra sa umblu la setari. Cand incerc sa intru pe 192.168.1.1 imi da eroare "aceasta pagina nu este disponibila". Ce pot sa fac? Ideea e ca, desi ma aflu cu laptop-ul la 2 metri de router, in aceeasi camera, imi arata ca are viteza de 54mb. Pana nu de mult mergea cu 150mb.

Edited by ga8r13llitt05, 26 April 2014 - 14:18.


#77
optimus prime

optimus prime

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 714
  • Înscris: 16.04.2006

 ga8r13llitt05, on 26 aprilie 2014 - 14:13, said:

Salut. Am si eu acest tip de router de mai bine de 3 ani si de vreo 3 zile nu pot intra sa umblu la setari. Cand incerc sa intru pe 192.168.1.1 imi da eroare "aceasta pagina nu este disponibila". Ce pot sa fac? Ideea e ca, desi ma aflu cu laptop-ul la 2 metri de router, in aceeasi camera, imi arata ca are viteza de 54mb. Pana nu de mult mergea cu 150mb.
Intra in browser-ul folosit de tine si sterge cache-ul.Apoi inchide si redeschide browserul, tasteaza din nou adresa router-ului si cu siguranta va merge.

#78
AndreiConduraru

AndreiConduraru

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 13.09.2014
Ieri m-am chinuit cu toate posibilitatile sa conectez un router Asus rt-10e la reteaua rds.
1. Se intra din browser cu 192.168.1.1 in interfata de configurare a routerului.
2. Se intra la ,,wan" si se introduce user si parola oferite de rds. Am setat conectare continua si am dat apply.
Pana aici asa te indruma toate tutorialele, dar nu a mers.
3. Dupa ce am introdus user si parola, am dat ,,clonare mac" din josul paginii si apoi apply si spre surprinderea mea merge brici.


Intrebarea mea este: ,, ce e clonarea mac!?" La ce ajuta!?dc nu a mers pana atunci. Mentionez ca nu a mers nicicum pana atunci. Rulez un windows 7 pe un asus-eepc.

 optimus prime, on 30 mai 2014 - 12:28, said:


Intra in browser-ul folosit de tine si sterge cache-ul.Apoi inchide si redeschide browserul, tasteaza din nou adresa router-ului si cu siguranta va merge.
nu conteaza distanta dintre tine si router. Conteaza conexiunea dintre pc/laptop si router. Conexiunea se face cu cabla ethernet. Nu wi fi.

#79
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,364
  • Înscris: 08.12.2008
asa cum fiecare cetățean roman are un cnp asa si placiile de retea au o adresa mac care printre altele e folosita pentru identificare. in anumite zone rds are masuri suplimentare de securitate care au la baza adresa mac + contul pppoe + vlan tag id (adica portul numarul x de pe scara in care e conectat cablul de retea care vine la tine in casa).  in caz ca nu dai disconnect la conectiunea pppoe si astepti cateva zeci de secunde inainte sa muti cablul,  se mai intampla sa ramana blocat pe sesiunea cu macul vechi.  se rezolva cu apel la rc si o resetare de la centru sau de catre tine prin clonarea adresei mac.

#80
b_o_d_one

b_o_d_one

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 122
  • Înscris: 20.02.2007
Stie cineva vreo metoda sa scoata limitarea routerului de 50 Mbps pe wifi?
Prin cablu imi intra 100Mbps dar wifi nu-mi scoate mai mult de 45-49Mbps orice i-as face.
Faza e ca atunci cand aveam abonament de 50Mbps ,routerul tot 45-49 Mbps imi scotea pe wifi deci clar e o limitare a routerului... nu inteleg de ce rahatii astia de la asus isi fac o asa reclama mincinoasa "pana la 150 Mbps wifi"....pe dracu

#81
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,649
  • Înscris: 24.09.2006
Altul care nu intelege cum functioneaza wi-fi-ul si la ce se refera Wireless N 150 Mbps...

#82
b_o_d_one

b_o_d_one

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 122
  • Înscris: 20.02.2007
Prin raspunsul asta nu arati decât ca ești la fel de limitat ca routerul meu. Aroganta nu este o calitate,asta in caz ca nu stiai desi nu cred, ca tu le stii pe toate mai puțin răspunsul la întrebarea mea...

#83
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,364
  • Înscris: 08.12.2008
iti recomand sa citesti topicul sticky wlan esentials.
nu exista nici o metoda.  limitarea este hardware si tehnologica.

#84
radurus

radurus

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,977
  • Înscris: 16.06.2006
Buna.
Am de mai mult de 1 an routerul acesta.
La inceput a functionat fara probleme pe 3G cu in modem MF190.
Apoi l-am conectat pe wan iar o perioada a functionat chiar cu dual wan (wan+usb ).
Am ramas doar cu conexiunea simpla wan si acum cateva zile i-am conectat un stick 16G cu care functioneaza si am un disk de retea.
Problema este ca dupa un timp, partea wi-fi a devenit aproape imposibil de folosit.
Semnalul fluctueaza sau dispare de tot apoi revine...
(Am verificat cu wifi analyzer de pe telefon)
Partea de switch pe cablu functioneaza fara probleme.

Am rezolvat deconectand stick-ul usb dar nu mi se pare normal.
Suspectez o defectiune la sursa interna de 5V sau stick-ul usb consuma curent mai mare decat e proiectata sursa.

A mai intalnit cineva problema aceasta?

Edited by radurus, 02 September 2015 - 07:21.


#85
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,364
  • Înscris: 08.12.2008
schimba pozitia routerului si seteaza un canal wireless fix nu auto

#86
gerbil

gerbil

    Membru' activ

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,039
  • Înscris: 10.09.2005
Și-a luat un văr acest router și nu are cd-ul de configurare. Pe ce adresă se intră în meniu?

#87
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,364
  • Înscris: 08.12.2008
informatia se regaseste in acest topic.  trebuie doar citit cu atentie...

#88
radurus

radurus

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,977
  • Înscris: 16.06.2006

 carmenclara1, on 08 septembrie 2015 - 09:30, said:

schimba pozitia routerului si seteaza un canal wireless fix nu auto

Merci Carmen.
Nu e nevoie sa-l mut. E plasat in pod (adica mansarda neterminata), nu exista placa de beton (e doar podea lemn 5cm cu vata si rigips).
Antena e plasata orizontal si are un deflector cu folie de Al deasupra.
Distanta de la clienti la router e de 3-5m.
Spectrul de canale nu e aglomerat deloc si am deja setat pe un canal fix.

Din cand in cand mai pica WiFi, pe unii clienti ii refuza, dar ii dau un restart de la disjunctorul din tablou si merge ok.
Uzual il deconectez cand plec de acasa  la 7:30 (adica weekdays). Insa cand ramane conectat mai multe zile observ ca incepe sa dea rateuri.

Poate incerc un DD-WRT.

#89
xmanyacs77

xmanyacs77

    *Roman Patriot*

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,026
  • Înscris: 10.07.2013
Al meu router Asus RT-N10 B1 (RT-N10+ B1) functioneaza fara probleme dupa 6 ani, cu ultimul firmware de aici: http://dlcdnet.asus....N10_B1_2034.zip

Edited by xmanyacs77, 02 February 2016 - 20:18.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate