Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Se justifica constructia edificii...

Sfat achizitie masina - drumuri n...

Sticla noua de la Sigma

La multi ani @fiuny!
 Ghiocei - nu mai infloresc

Laowa 10mm F/2.8 pentru FF

Daca imi fac casa cu fosa, cat co...

Navigatie Octavia 3
 Cum obtin reducere la Bolt? Sau e...

Garantie reciclabile, monopolizata?

Suport auto biciclete

A murit Vasile Diba 1954-2024
 A postat pe tiktok o varianta cu ...

Sfat curațare TEI

Shell script pentru 3 update-uri ...

Pareri plita cu inductie cu hota ...
 

Asus RT-N10 Router wireless

- - - - -
  • Please log in to reply
88 replies to this topic

#55
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,649
  • Înscris: 24.09.2006
Din ce am observat unele telefoane vad doar retelele wi-fi de pe canalele 1-11. Intra in setarile routerului si pune un canal intre 1-11. Acum probabil e pus canalul pe auto si se schimba singur la fiecare restart sa cadere de curent i  functie de canalele pe care sunt setate si celelalte retele din zona.

#56
octaviancosminsem

octaviancosminsem

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 412
  • Înscris: 21.11.2007
Buna seara . Am luat un router asus RT N10 de la altex si nu pot sa l configurez . Am incercat sa intru in setarile sale la adresa 192.168.1.1 dar nu pot . Aceasta adresa se poate accesa de pe orice calculator conectat la net sau doar de la calculatorul la care am conectat routerul? multumesc ( am net de la rds)

#57
octaviancosminsem

octaviancosminsem

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 412
  • Înscris: 21.11.2007
Pana la urma dupa lupte grele am rezolvat intrand in setarile routerului cu ajutorul altui calculator decat cele care urmau sa fie conectate. Nu pot sa mi dau seama de ce nu reuseam cu acestea . Oricum am rezolvat.  Spre deosebire de belkin, asus ul mi s-a parut greu de configurat. Sarbatori fericite la toata lumea

#58
danyoan

danyoan

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 02.08.2007
Dragilor
Cu parere de rau va spun ca m-a disperat instalarea acestui router pe Rds. Am incercat tot ce ati scris pe aici si tot nu am conexiune internet.Vrea cineva sa faca o fapta buna si sa vina pana la mine sa ma ajute? Locuiesc in Buc. Dau o bere :-). Multumesc.

#59
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,649
  • Înscris: 24.09.2006
Unde stai? Rahova? Ferentari? :D
Mai bine zici exact unde nu reusesti, ce eroare iti da, ce setari ai facut etc etc samd.

#60
danyoan

danyoan

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 02.08.2007

View Postgumball3000, on 09 ianuarie 2013 - 22:51, said:

Unde stai? Rahova? Ferentari? :D
Mai bine zici exact unde nu reusesti, ce eroare iti da, ce setari ai facut etc etc samd.

Multumesc gumball3000 :-)
L-am dus inapoi la emag si am luat alta prostie EDIMAX BR-6228nS. Asta nu vede conexiunea la internet, cu cablul de retea introdus, ledul de pe router clipeste si nu sta aprins. Cand incerc sa setez dispozitivul imi spune ca nu am retea.
Nu mai stiu ce sa fac.
Apropo  locuiesc la 1 Mai :-)

#61
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,364
  • Înscris: 08.12.2008
nu mai folositinquick setup sau utilitarele venite la pachet cu routerul.  configurat manual prin intermediul browserului.

#62
Aem15

Aem15

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 19.02.2013
Buna, am si eu router asus rt-n10 si am o mica problema cu el. Internetul e de la rds si un an si ceva de zile a mers ok, acum insa nu-mi mai vede router-ul absolut deloc. Imi gaseste in schimb un wifi "asus", imi deschide interfata de configurare, dar nu prea ma lasa sa-i fac setarile (am incercat sa fac setarile cum le aveam pt mn). Nu inteleg de ce nu mi-l vede si de ce imi apare acel  asus, iar cei de la Rds, bineinteles ca nu ofera suport pt router. Daca aveti vreo idee si ma puteti ajuta astept un raspuns va rog.

Multumesc.

#63
Neo26

Neo26

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 18.08.2013
Buna tuturor am si eu un Router Asus RT-N10E - am internet de la Rds...am facut conexiunile...merge perfect, smartphone - urile vad reteaua wireless dar in schimb laptopul sotiei nu vede aceasta retea.
unde e greseala. Multumesc pentru ajutor.

#64
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,649
  • Înscris: 24.09.2006
doar ce am scris in primul post de pe aceasta pagina...

#65
yashiro

yashiro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 69
  • Înscris: 31.10.2008
Salutare,

As vrea sa imi iau un router pe care as pun si o multifunctionala si as vrea sa stiu daca are cineva routerul asta si are si multifunctionala pe el, adica daca ii merge scanerul prin router?

Numai bine

#66
bardu

bardu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,485
  • Înscris: 09.05.2007
Vrei scanare in retea, asigura-te ca multifunctionalul e capabil de asa ceva macar cu ajutorul unui client pentru pc. Daca vrei productivitate vezi unul cu ADF.

#67
yashiro

yashiro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 69
  • Înscris: 31.10.2008
Pana la urma am luat routerul Assus RT-N10U B1 pe care am pus ultimul firmware de la Assus de aici si pot sa spun ca merge si scanarea in retea.
Imprimanta e un samsung SCX-3405F. Tocmai am testat si sunt f incantat.
Merge si conectat l net cu un modem de la Vodafone, foarte usor de instalat.

#68
jwayne

jwayne

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 01.04.2010
Salut,
Am cumparat zilele trecute acest router si nu reusesc sa il configurez. Nu ma pot conecta la 192.168.1.1. Imi poate spune cineva de ce nu reusesc sa ma conectez? Va multumesc pentru ajutor.

#69
AdrianBot

AdrianBot

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 04.12.2013
Buna!
Am luat un router Asus RT-N12E, am conectat pe Lan PC-ul la router si pot sa accesez routerul, sa clonez MAC, tot...problema apare cand conectez la WAN cablul de la providerul de internet, si anume: pe wireless functioneaza orice device perfect, dar pe Lan PC-ul imi da continuu "network cable unplugged". De ce?
Mentionez ca am internet de la Nextgen, ca am configurat routerul cu pricina la alt PC cu alta conexiune si functioneaza perfect.

#70
andrei_221

andrei_221

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,748
  • Înscris: 22.12.2006
verifici cu alt cablu de retea
vezi sa pui placa de retea a calculatorului pe DHCP

Edited by andrei_221, 04 December 2013 - 21:30.


#71
AdrianBot

AdrianBot

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 04.12.2013
am verificat si cu alte cabluri...iar placa de retea e pusa pe DHCP.

merci oricum de sugestie :)

#72
andrei_221

andrei_221

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,748
  • Înscris: 22.12.2006
presupun ca ai incercat si toate porturile router-ului

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate