![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Asus RT-N10 Router wireless
Last Updated: Feb 02 2016 20:13, Started by
gas28
, May 10 2010 21:10
·
0

Posted 27 October 2011 - 18:02

Am decis sa returnez routerul, se pare ca nu poate mai mult.
Dar ma tenteaza asta: TP-LINK TL-WR841ND. Din ce am citit, se pare ca nu limiteaza aproape deloc pe wired. Repet, ma intereseaza sa nu limiteze pe wired si sa fie cat de cat stabil, sa nu fiu nevoit sa-l resetez mereu. Wireless...daca am 5Mb/s, e ok. Multumesc. |
Posted 03 February 2012 - 12:54

Am decis sa returnez routerul, se pare ca nu poate mai mult. Dar ma tenteaza asta: TP-LINK TL-WR841ND. Din ce am citit, se pare ca nu limiteaza aproape deloc pe wired. Repet, ma intereseaza sa nu limiteze pe wired si sa fie cat de cat stabil, sa nu fiu nevoit sa-l resetez mereu. Wireless...daca am 5Mb/s, e ok. Multumesc. dupa cum am mai spus cu oleg merge incomparabil cu cel cu soft asus la mine pe cablu limiteaza undeva in jur de 94mb, iar wirelles in jur de 24mb, aici nu sunt sigur ca este limitat de router sau de stickul wirelles care este g. Edited by marcghi, 03 February 2012 - 12:55. |
Posted 25 August 2012 - 16:45

Salut ! sunt nou pe aici si as vrea sa va adresez o intrebare . De ce nu imi merge internetul prin wireless ? ! :thumbdown: sunt foarte confuz si tin sa va spun ca sunt nou prin ale wi-fi-ului .
Bun ! Astazi mi-am comandat urmatorul router wireless : Asus RT-N10 de pe www.emag.ro , la pretul ala era foarte bun. am un smartphone , laptop si pc cu adaptor USB pentru Wi-Fi (stick) . M-am gandit sa imi achizitionez routerul deoarece este un lucru bun si util . Eu sunt abonat la internet la firma iLink . Netul de la ei se misca super ! :coolspeak: cel putin asa este prin cablu. Am avut eu o tentativa de a-l configura , dar degeaba . am incercat si cu cd-ul lor , si cu browserul , si cel mai departe am ajuns pana aici : am pus SSID , parola , si toate cele. Telefonul se conecteaza la retea , la fel si pc-ul cu adaptorul acela , dar nu merge netul , imi spune No internet access ! Tin sa mentionez ca am incercat toate variantele posibile , am mutat mufele , am resetat routerul , l-am scos din priza ca sa se "odihneasca" putin , dar NIMIC ! Nu stiu ce sa mai fac !!! :deadtongue: Tin sa mentionez ca am Windows 7 Ultimate . Va rog frumos sa ma ajutati ! am auzit ceva de un firmware oleg parca ii zicea dar cand dau pe FIRMWARE RESTORATION ma pune sa aleg fisierul , OK ! Browse , select totu-i bine , ii dau Load si incepe un cronometru ..... l-am lasat 30 min dar nimic . ... Daca credeti ca aveti o solutie / un sfat pentru mine , va astept ! |
Posted 25 August 2012 - 17:37

Username/parola sau ip static ai?
Netul nu merge pe niciun device? Edited by Alex_GP, 25 August 2012 - 17:38. |
Posted 25 August 2012 - 18:44

Posted 25 August 2012 - 21:16

Ok. Imi poti oferi un screenshot cu pagina de configurare a setarilor internet a routerului?
Presupun ca ai conectat corect cablul de intenet in portul numit "Wan" sau ceva similar al routerului. (cum ai veni, intrarea pe unde intra netul in router.) Stiu ca suna tampit, dar e bine sa verifici. De asemenea, ai setat adresa MAC a PC-ului tau in Router? Eu asa trebuia sa fac atunci cand avea IP static de la ilink, mac-ul PC-ului il copiam in router, altfel nu se autentifica in retea. Acum cand am username/parola, nu mai trebuie sa-mi fac griji legate de MAC. |
Posted 26 August 2012 - 09:39

Ok. Imi poti oferi un screenshot cu pagina de configurare a setarilor internet a routerului? Presupun ca ai conectat corect cablul de intenet in portul numit "Wan" sau ceva similar al routerului. (cum ai veni, intrarea pe unde intra netul in router.) Stiu ca suna tampit, dar e bine sa verifici. De asemenea, ai setat adresa MAC a PC-ului tau in Router? Eu asa trebuia sa fac atunci cand avea IP static de la ilink, mac-ul PC-ului il copiam in router, altfel nu se autentifica in retea. Acum cand am username/parola, nu mai trebuie sa-mi fac griji legate de MAC. am verificat toate cablurile si sunt la locul lor . print screen am pus print screen Attached FilesEdited by andualex97, 26 August 2012 - 09:38. |
Posted 26 August 2012 - 12:15

|
Posted 26 August 2012 - 12:31

Copiezi adresa mac a PC-ului tau in setarile routerului.
|
Posted 26 August 2012 - 13:02

Posted 26 August 2012 - 13:34

Deci, la pc-il in care aveai cablul de net bagat in mod anterior faci asa:
Start>Control Panel>Network Sharing Center> Change adapter Settings> Click dreapta pe conexiune (de obicei Local area connection )> properties > Configure > Click pe tab-ul Advanced > Din lista cauti Network address si faci click. In casuta iti apare adresa MAC a placii de retea. O copiezi. Te duci in setarile routerului si introduci acolo adresa MAC copiata anterior. Dupa un restart de router ar trebui sa mearga. Daca tot nu merge, schimba adresa MAC a PC-ului (schimbi ultima cifra in altceva) si mai incerci odata. Edited by Alex_GP, 26 August 2012 - 13:40. |
Posted 26 August 2012 - 14:18

Deci, la pc-il in care aveai cablul de net bagat in mod anterior faci asa: Start>Control Panel>Network Sharing Center> Change adapter Settings> Click dreapta pe conexiune (de obicei Local area connection )> properties > Configure > Click pe tab-ul Advanced > Din lista cauti Network address si faci click. In casuta iti apare adresa MAC a placii de retea. O copiezi. Te duci in setarile routerului si introduci acolo adresa MAC copiata anterior. Dupa un restart de router ar trebui sa mearga. Daca tot nu merge, schimba adresa MAC a PC-ului (schimbi ultima cifra in altceva) si mai incerci odata. Alex GP iti raman dator ! A mers ... !!! am copiat doar mac-ul celelalte doua campuri leam lasat libere . thx a lot ! PS : nu am schimbat nici soft nici nimic ! am auzit ca unii spuneau ca nu poate nici sa cloneze macul acest router ! Gresit ! |
Posted 26 August 2012 - 17:31

Cu placere!
Asa se face identificarea in serverele iLink: daca nu pui MAC-ul in router, acesta se prezinta cu IP-ul corect, dar alt MAC, asa ca serverul nu-i "da" net. |
|
Posted 12 October 2012 - 14:17

Salut. Am o problema cu acest router, imi injumatateste practic latimea de banda conectat prin cablu, am incercat tot ce se putea, am actualizat softul de la Asus, am incercat si cu unul neoficial dd-wrt, am dezactivat firewall,QOS, dhcp-ul si tot nu reusesc sa depasesc 50 mbs, desi cu cablul direct in pc am peste 90mps latime de banda. Mentionez ca am internetul de la NextGen. Chiar sa nu poata da un throughtput decent LAN-WAN acest router? Mentionez ca este varianta B1, adica cu procesor Ralink @320Mhz
|
Posted 12 October 2012 - 15:16

limitare hardware (procesor Ralink @320Mhz )
daca esti dispus la firmware alternativ poti sa incerci wive-ng ( PE RISCUL TAU !!!)- am citit ca foloseste un driver special de FastNAT - ar trebui sa mareasca throughput-ul: prima data pui dd-wrt factory-to-ddwrt http://dd-wrt.com/ro...-ddwrt.trx/3857 apoi wive-ng http://sourceforge.n...in.zip/download mai multe info aici http://wive-ng.sourc...oriya_izmeneniy - e in rusa deci foloseste google translate |
Posted 19 December 2012 - 13:43

Salut. Am achizitionat si eu un rtn 10 lx/E (cu o antena de 2 Db) de la Altex ca deh, era black friday si sa nu vin acasa cu mana goala dar am o problema care imi stoarce creierii.
Totul a fost bine la inceput ,s-a conectat plug and play cu tot cu clonare mac in 2 minute dar apare o buba telefonul nu vede tot timpul routerul meu dar vede toate cele 6 routere ale vecinilor , laptopul merge fara probleme. Conexiunea cu telefonu merge 2-3 zile dupa care,telefonul, iar nu mai vede routerul meu desi le vede pe cele ale vecinilor si sunt nevoit sa umblu iar la setarile routerului si sa-i dau vreo cateva restarturi si daca am noroc poate il vede din nou. Initial am crezut ca e de la tel(moto defy) dar l-am resetat, am bagat CM7.1 azi l-am schimbat cu CM7.2 si tot asa face cand il vede cand nu. Am zis ca e o problema cu emisia routerului si i-am actualizat firmware-ul dar de ce laptopul nu are nici o problema cu conexiunea wifi? Router defect? - dar conexiunea wifi cu laptopul e impecabila Telefon defect? - dar vede toate retelele wifi din cartier si din cand in cand si pe a mea Are cineva o rezolvare pt mine ca m-a capiat problema asta. Edited by b_o_d_one, 19 December 2012 - 13:45. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users