Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Parcare Militari Residence

Taxa pe soare

din greseala am stropit pomii cu ...

Branduri de card acceptate la pla...
 Doctoratul sau al 2-lea masterat ...

Reparatie tabla smulsa in jurul u...

W11 home , problema cu limba engl...

De unde cumpar o tigaie wok?
 Modem 4G LTE (USB) cu sim Vodafone

Cartela cu numar pentru activarea...

Cablu ingropat

Presiune/amenințari
 Sapatura de jur imprejurul casei

Adaptor pt casti

În UE, permis digital de conducato...

Spalatorie auto profesionala in I...
 

Asus RT-N10 Router wireless

- - - - -
  • Please log in to reply
88 replies to this topic

#1
gas28

gas28

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 10.01.2009
Salut. Nu pot configura pppoe pt rds am tot incercat dar nu vrea cine ma poate ajuta..... ms bafta

Completari By Courage

Quote

Mic rezumat despre Asus RT-10N...

Exista doua modele ale acestul aparat:

1. Asus RT-10N (cu cutie albastra) - Procesor Broadcom 300 Mhz

Recomand firmwware-ul cel mai nou de aici:
http://code.google.com/p/wl500g/

Alternativ puteti pune firmware DD-WRT

2. Asus RT-10N+ (Ver B1) (cutie neagra) - Procesor Ralink 350 Mhz
Nu merge cu firmware-ul de mai sus!

Alternativa la firmware-ul oficial este DD-WRT
2.1 Folositi Asus Update Utility ca sa puneti Firmware mini
2.2 Din interfata DDWRT mini instalati firmware Full

P.S. Cand cititi acest subiect prb au aparut multe versiuni noi de firmware.
Mergeti la

ftp://dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP2/ si apoi navigati prin directoare la ce mai noua data - Asus-RT-N10PLUS

Interfata originala poate fi verificata pe site-ul Asus.
Enjoy!

#2
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,141
  • Înscris: 05.01.2006
Nu sunt incantat ca nu ai citit deloc asta: http://forum.softped...howtopic=631669
Dar macar arunca un ochi peste asta: http://forum.softped...howtopic=109155

Bafta!

#3
optimus prime

optimus prime

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 714
  • Înscris: 16.04.2006
Salut.Am si eu acest model de router,recent cumparat.Am observat ca dupa 2 zile de functionare pierde conexiunea la net si trebuie rebootat...Am pus chiar si ultimul firmware disponibil si la fel face.Internetul e prin rds deci protocol ppoe.
Mai are cineva problema asta cu acest model de router?

#4
optimus prime

optimus prime

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 714
  • Înscris: 16.04.2006

View Postcarmenclara1, on 21st September 2010, 15:17, said:

print screen cu setarile pe wan plz.

Uite screenul.Username-ul l-am sters..In rest exact asa arata.

[ http://img193.imageshack.us/img193/4291/capturebju.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Uploaded with ImageShack.us

#5
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,365
  • Înscris: 08.12.2008
ar fi ideal daca ai pune toate setarile de la wan account settings. pppoe relay ar trebui deactivat in mod normal.

#6
optimus prime

optimus prime

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 714
  • Înscris: 16.04.2006

View Postcarmenclara1, on 21st September 2010, 23:59, said:

ar fi ideal daca ai pune toate setarile de la wan account settings. pppoe relay ar trebui deactivat in mod normal.

Adica...ce ar mai trebui ?

#7
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,365
  • Înscris: 08.12.2008
pai in print screen apare o bara de scroll.

#8
optimus prime

optimus prime

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 714
  • Înscris: 16.04.2006
[ http://img706.imageshack.us/img706/9035/capture2it.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Doar asta lipsea din printscreenul anterior.
Azi dimineata iar l-am gasit deconectat.Beculetul de la WAN era stins.L-am rebootat si tot n-a vrut sa se conecteze.Abia dupa ce l-am scos din priza si l-am reconectat..a luat-o.E enervant de-a dreptul.La fiecare doua zile imi pica.Ori e o chestie de hardware or de soft..nu stiu.Am avut 4 ani de zile un stift de Canyon la care pot sa numar pe degete deconectarile.

Edited by Ravy, 23 September 2010 - 08:09.


#9
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,141
  • Înscris: 05.01.2006
Incearca sa bifezi disable la:
-upnp
-pppoe relay

Bafta!

#10
horias

horias

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 08.02.2005
Salut, am si eu urmat. pb. cu acest router.
L-am conectat intre modemul de la UPC si calc. (cu Win 7). Am respectat pasii din documentatie...Conexiunea se realizeaza pana la router apoi este intrerupta dar nu imi arata in harta conexiunii si modemul de la UPC  (conf. windows-ului am retea dar nu si internet). Setarile le-am lasat sa le fac routerul automat deoarece nu am nici vreo setare speciala precizata (mentionez ca daca sar peste router, atat desktopul cat si notebook-ul ies pe net fara nici o setare manuala).
Am incercat apoi ca routerul sa-l scot de pe setarea "router" si sa-l pun pe "access point" . In acest mod imi functioneaza internetul pe lan, dar pe wifi nu (doar reteaua interna). Iar datorita fapt. ca prin aceasta setare routerul isi schimba ip-ul, softul de pe cd-ul routerului il gaseste dar daca vreau sa ma conectez la el, prin IE, nu-mi da voie deoarece imi spune ca are alta masca (255.255.255.0) care intr-adevar nu corespunde cu cea de la UPC (255.255.252.0). Pb. este ca nici nu pot sa o schimb.
Oricum o dau, nu pot folosi netul pe wireless... ca asta era ideea de fapt.
Multumesc.

#11
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,365
  • Înscris: 08.12.2008
deci ca idee.  ptr configurarea routerului se foloseste un webbrowser si nu cd cu aplicatia de la asus.
ptr upc tregbuie sa setezi la wan modul de functionare dhcp./automaticaly obtain ip.  trebuie sa clonezi mac adressu pc care functioneaza pe direct.
de preferat ar fi sa resetezi routeru inainte sa te apuci sa faci setarile de mai sus.

#12
marcghi

marcghi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 03.06.2008
dupa folosirea fara probleme a acestui router timp de 7 luni a aparut o problema careia nu-i gasesc rezolvare.
conectat la internet prin modem de cablu pe la upc apar intrerupri de 1-2 secunde a legaturii intre modem si router o data la cateva minute. initial am crezut ca este vina modemului sau a internetului de la upc, dar folosind alt router nu apar astfel de probleme. am incercat difertite variante de firmware mai vechi sau mai noi dar problema ramane. ce as mai putea incerca ? conectat dupa celalalt router nu face figura asta. multumesc.

#13
Blackhat

Blackhat

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 786
  • Înscris: 11.09.2005

View Postmarcghi, on 9th January 2011, 00:46, said:


verifica alimentarea cu curent sa fie in parametrii.

#14
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,639
  • Înscris: 26.11.2001
Scuze, am scris niste prostii (erau pt modelul N16).
Pentru N10 puteti incerca firmware-ul Oleg de aici.

#15
marcghi

marcghi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 03.06.2008

View PostCourage, on 9th January 2011, 16:23, said:

Scuze, am scris niste prostii (erau pt modelul N16).
Pentru N10 puteti incerca firmware-ul Oleg de aici.
multumesc pentru ajutor
am pus firmware-ul Oleg indicat de tine si la prima vedere pare sa mearga fara probleme, am sa urmaresc in continuare cum se comporta.

Edited by marcghi, 09 January 2011 - 20:54.


#16
adriann225

adriann225

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 12.11.2009
Salut!
Si eu am acelasi router..cu umatoarea problema: se intrerupe downloadingul si streamingul dupa cateva secunde.
Daca scot cablul de date si il bag in pc merge bine..deci cred ca e routerul de vina.
Am Upc.

#17
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,365
  • Înscris: 08.12.2008
incearca cu firmware oleg. vezi cum se comporta.

#18
adriann225

adriann225

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 12.11.2009
Se pare ca merge cu oleg!
Multumesc!

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate