Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ce fac cu bancnotele de 500 euro?

Alcool la volan

sursa diferentiala

Termo-Higrometru ethernet
 MacBook Air cu M3

Forța de 1N

Creative SoundBlaster GC7

Recomandare generator curent
 Determinare

Centrala termica electrica Bosch ...

Recomandare amplificator wi-fi

Semnal netrimis monitor
 3000 euro gaming PC

Meta Quest 3

Ciolacu la Muzeul Holocaustului

La multi ani @sfantu.dracu!

dreptul de a prelua si posta un link

- - - - -
  • Please log in to reply
2 replies to this topic

rorecs

rorecs

New Member

• Grup: Members
Salut,
am si eu mare nevoie de ajutorul unui/unor cunoscatori in materie...am un site cu informatii generale despre judetul meu. Pe acest site dores sa inserez link-uri directe catre institutiile din judet, cat si a firmelor din judet ( care au site bine-inteles).
Intrebarea mea este: Am eu dreptul de a insera si posta acele link-uri fara acordul lor in prealabil...doresc sa precizez ca acele link-uri vor fi puse doar cu rol informativ .Intreb asta in ideea in care am probabil peste 1/2000 de firme si sa-i intreb pe fiecare in parte e putin mai greu.
Multumesc,

SuperDuper

SuperDuper

Crushed

• Grup: Senior Members
Pai Google ce face? Tot asta, pune linkuri :)
Linkurile web nu sunt material cu drept de autor. Continutul paginilor respective insa este (deci nu poti pune ce se afla pe pagina lor direct pe pagina ta, cum ar fi poze, text).

rorecs

rorecs

New Member

• Grup: Members

View PostSuperDuper, on 8th May 2010, 02:46, said:

Pai Google ce face? Tot asta, pune linkuri :)
Linkurile web nu sunt material cu drept de autor. Continutul paginilor respective insa este (deci nu poti pune ce se afla pe pagina lor direct pe pagina ta, cum ar fi poze, text).

Multumesc frumos de raspuns...si eu am gindit intr-un fel tot asa, in fond si pana la urma eu voi face un beneficiu firmei respective postand link-ul lor pe site-ul meu. Ma gandeam sa nu se trezeasca unu sa-mi zica ca la el in termeni si conditii de pe mai stiu eu ce site e precizat ca nu are dreptul nimeni sa preai link direct  catre site...cu toate ca e putin absurda conditia asta :)
Daca mai aveti si alte rasp, in contradictoriu sau nu ....va multumesc anticipat.

Mutumesc,

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate