![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
dreptul de a prelua si posta un link
Last Updated: May 08 2010 09:46, Started by
rorecs
, May 08 2010 00:28
·
0

Posted 08 May 2010 - 00:28

Salut,
am si eu mare nevoie de ajutorul unui/unor cunoscatori in materie...am un site cu informatii generale despre judetul meu. Pe acest site dores sa inserez link-uri directe catre institutiile din judet, cat si a firmelor din judet ( care au site bine-inteles). Intrebarea mea este: Am eu dreptul de a insera si posta acele link-uri fara acordul lor in prealabil...doresc sa precizez ca acele link-uri vor fi puse doar cu rol informativ .Intreb asta in ideea in care am probabil peste 1/2000 de firme si sa-i intreb pe fiecare in parte e putin mai greu. Multumesc, |
Posted 08 May 2010 - 03:46

Pai Google ce face? Tot asta, pune linkuri :)
Linkurile web nu sunt material cu drept de autor. Continutul paginilor respective insa este (deci nu poti pune ce se afla pe pagina lor direct pe pagina ta, cum ar fi poze, text). |
Posted 08 May 2010 - 09:46

Pai Google ce face? Tot asta, pune linkuri :) Linkurile web nu sunt material cu drept de autor. Continutul paginilor respective insa este (deci nu poti pune ce se afla pe pagina lor direct pe pagina ta, cum ar fi poze, text). Multumesc frumos de raspuns...si eu am gindit intr-un fel tot asa, in fond si pana la urma eu voi face un beneficiu firmei respective postand link-ul lor pe site-ul meu. Ma gandeam sa nu se trezeasca unu sa-mi zica ca la el in termeni si conditii de pe mai stiu eu ce site e precizat ca nu are dreptul nimeni sa preai link direct catre site...cu toate ca e putin absurda conditia asta :) Daca mai aveti si alte rasp, in contradictoriu sau nu ....va multumesc anticipat. Mutumesc, |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users