Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
PC game stream catre Nvidia Shiel...

Pompa de apa HEPU ?!

Vreau o masina electrica de tocat...

Cum ajunge remorca de tir inapoi ...
 Alt "Utilizator nou" pe T...

ULBS INFORMATICA

Index preturi

Boxa membrana tweeter infundata
 Am nevoie de poze cu un curcubeu

Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura
 Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...

De ce sunt oamenii nostalgici
 

Parga

- - - - -
  • Please log in to reply
785 replies to this topic

#757
OvidiuNS

OvidiuNS

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,853
  • Înscris: 04.07.2010

View PostVulpoiul-Jhon, on 24 ianuarie 2023 - 15:52, said:

Ai idee dacă mai e parcare in curtea școlii? Nu am reținut exact dacă e free sau cu 5€. Am cazarea in apropiere și sunt interesat sa stea mașinile acolo noaptea că ziua vom fi plecați ...

Observ că Blue zice că în septembrie nu se mai putea parca. Dar eu bănuiesc motivul, şi anume începerea şcolii. Posibil să se închidă chiar mai devreme de a începe şcoala, ca să se facă unele pregătiri.
Nu ştiu, doar bănuiesc. Şi dacă ar fi aşa, atunci e posibil ca în a doua jumătate a lui iunie să se poată parca. În rest, nu a zis nimeni că în curtea şcolii e cu plată parcarea, cel puţin eu nu am reţinut aşa ceva.

Eu personal nu am mai fost în Parga din august 2018, când era liberă şi parcarea din curtea şcolii şi parcarea de sus, din spatele şcolii. Oricum, cea din curtea şcolii fusese micşorată, adică nu mai puteai ajunge cu maşina pe terasa din faţa şcolii, ci doar jos, lângă gardul de la drum. Şi dacă folosiţi maşina zilnic, atunci poate fi la noroc să găsiţi mai multe locuri de parcare acolo zilnic (pt. că ziceai că veţi fi 4 familii).
Părerea mea e că ar trebui să luaţi o cazare ceva mai în estul oraşului, cam în dreptul plajei Piso Krioneri, ca să beneficiaţi de parcarea aia imensă, de lângă taverna Perivoli. Acolo e mai simplu să găseşti mai multe locuri de parcare în fiecare seară.


View PostVulpoiul-Jhon, on 24 ianuarie 2023 - 15:52, said:

Croaziera in Paxos și Antipaxos am citit că e de două feluri: una scurtă și alta în jurul insulelor. Pot fi in aceeași zi cu vase diferite? ...

Nu în jurul insulelor, e incorect spus.
În croaziera lungă se dă ocol insulei Paxi în sens trigonometric (cu oprire fără debarcare în Loggos şi debarcare cca. o oră în Lakka), apoi se parcurge coasta de vest a insulei cu oprire la 2 sau 3 peşteri marine, cu oprire la ancoră pentru bălăceală la complexul de 3 peşteri (vezi descrierea de la croaziera scurtă), după care se merge la una din cele 3 plaje de pe Antipaxi, unde vasul stă la ancoră vreo 30 - 45 de minute şi poţi sări în apă să faci baie, apoi în final vasul revine la insula Paxi şi eşti dus în Gaios, unde ai liber vreo 2 ore, înainte de întoarcerea în Parga.
În croaziera scurtă se merge pe la sudul insulei Paxi până pe coasta de vest, unde se vizitează peştera marină de la stânca Ortolithos şi mai apoi se vizitează complexul de 3 peşteri ce comunică între ele  iar cea sudică are tavanul prăbuşit, urmarea fiind că vasul stă la ancoră vreo 30 - 45 de minute chiar lângă acest complex de peşteri (nepoată-mea a înotat până în peştera cu tavanul prăbuşit). Iar de acolo vasul se întoarce spre sud întocmai ca în cazul croazierei lungi.

Deci insula Antipaxi nu se înconjoară deloc, de aceea am zis că e incorect spus.

În ce priveşte vapoarele, cred că doar Vicky F2 face ambele croaziere în funcţie de zi. Restul fac doar croaziera scurtă.


View PostVulpoiul-Jhon, on 24 ianuarie 2023 - 15:52, said:

Pe râul Aheron ce ambarcațiuni se folosesc? Mergem 8 odată? Sau sunt canoe.

Sus, la Glyki sunt doar bărci gonflabile cu care se face rafting, parcă 4 persoane încăpeau într-o barcă, din ce am observat eu, dar nu sunt sigur. Plus că eu vorbesc de anul 2013, sunt 10 ani de atunci, practic o eternitate.
Iar pe şoseaua de acces către Ammoudia ţin minte că în 2016 era un panou pe care era desenat un caiac, parcă. Deşi deja acolo râul e navigabil, şi merge chiar pe lângă şosea, dar nu m-a interesat prea mult subiectul. Poate primeşti de la altcineva informaţii mai sigure şi mai recente.


Sănătate şi tcb !

Edited by OvidiuNS, 24 January 2023 - 23:13.


#758
Vulpoiul-Jhon

Vulpoiul-Jhon

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,454
  • Înscris: 01.03.2016

View PostOvidiuNS, on 24 ianuarie 2023 - 23:08, said:

.....ar trebui să luaţi o cazare ceva mai în estul oraşului
.....În ce priveşte vapoarele, cred că doar Vicky F2 face ambele croaziere în funcţie de zi. Restul fac doar croaziera scurtă.
Cazarea e deja facută. Vis a vis de vilă e o parcare cu plată, dar pe noi care suntem mai mult pe plimbari decat pe plajă nu prea ne coafează, ne interesa doar pe timpul noptii. Suntem intre curtea scolii si parcarea cu plata.
Attached File  parga.png   1.9MB   40 downloads
Cand am scris despre croaziera, vorbeam doar din amintiri. Acum am gasit fisierul cu conspectul despre Parga in laptop si iti dau dreptate.
Attached File  parga.jpg   157.4K   40 downloads

#759
OvidiuNS

OvidiuNS

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,853
  • Înscris: 04.07.2010

View PostVulpoiul-Jhon, on 25 ianuarie 2023 - 16:25, said:

... Suntem intre curtea scolii si parcarea cu plata ...

Curtea școlii e aia plină de mașini, la sud de clădire, la vest de biserică. Parcarea aia triunghiulară unde văd că au trasat un teren de sport e și ea de folosit. E parcarea din spatele școlii (aflată în nordul clădirii).

Sănătate și tcb !

#760
Vulpoiul-Jhon

Vulpoiul-Jhon

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,454
  • Înscris: 01.03.2016

View PostBlueKing-69, on 24 ianuarie 2023 - 16:04, said:

....celebra parcare wild
Cand ai timp poti detalia ..... celebra parcare wild? In ce zona e, sau ce gasesc in apropiere. Este aceeasi de care vorbeste @OvidiuNS aici?

View PostOvidiuNS, on 24 ianuarie 2023 - 23:08, said:

....cam în dreptul plajei Piso Krioneri, ca să beneficiaţi de parcarea aia imensă, de lângă taverna Perivoli.


#761
BlueKing-69

BlueKing-69

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,744
  • Înscris: 26.08.2008
Da, la ea se refera si Ovidiu.
Nu a fost data sa nu gasesc loc / este free si / chiar nu mi-am facut vreo grija in privinta masinii acolo (ca dealtfel in toata Grecia):

https://www.google.c...67!4d20.4110364

#762
crazyAlex

crazyAlex

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 548
  • Înscris: 06.02.2007
Cu mențiunea că o problemă tehnică m-a lăsat fără înregistrarea cu plaja Piso Kryoneri (cea la sud Parga, nu cea din oraș), cam așa arătau în urmă cu două săptămâni plajele Sarakiniko, Kryoneri, Valtos, Lichnos și Agios Giannakis.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/u5cV-Eeld18?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#763
lex2010

lex2010

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,507
  • Înscris: 21.10.2009
Free tip - feriti-va de Hotel Galini din Parga. Sa nu va pacaliti cu "parcarea" gratuita, e o bataie de joc, spatiul de parcare e foarte mic si e plin de pomi, va atasez o poza de pe Google Maps. Da, intre pomii aia trebuie sa parcati masina, pe pamant. Unde e asfalt si sunt linii trasate nu e parcarea hotelului, e parcarea orasului si se plateste.

Poza din satelit probabil e facuta in extra-sezon, acum e masina langa masina, proprietarii sunt foarte nesimtiti, rezerva locurile din fata pentru anumiti clienti, iar romanii primesc locurile din spate, unde te chinui sa parchezi masina printre copaci si tufisuri cu ghimpi(m-a usturat piciorul la plaja a doua zi de muream), deci asa bataie de joc nu am mai intalnit niciunde.

Cazarea e infecta, zici ca esti la camin studentesc, in Romania cu asemenea cazare dadea faliment proprietarul... Eu am stat o noapte acolo si am plecat a doua zi(desi rezervasem 5 nopti).Pur si simplu nu am mai suportat.  Si vorbesc din perspectiva unuia care nu e fitos, nu cauta lux, vreau doar ceva de bun simt, curat si sa aiba un minimum-minimorum de confort. Nu e cazul la Hotel Galini. E cea mai proasta experienta a mea din Grecia.

Evitati Hotel Galini din Parga, luati un hotel decent, cu conditii bune de cazare si fie parcati contra-cost in parcarea principala, fie gasiti locuri de parcare prin oras(mai greu, ce-i drept).
Nu va ganditi ca faceti economie de bani, daca va zgariati masina in parcare sau v-o loveste vreun turist, se duce naibii economia pe care ati facut-o.

Attached Files


Edited by lex2010, 27 June 2023 - 19:51.


#764
OvidiuNS

OvidiuNS

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,853
  • Înscris: 04.07.2010

 lex2010, on 27 iunie 2023 - 19:47, said:

... Hotel Galini din Parga ...

Bună informația, deși eu nu l-am inclus pe listele mele celebre din 2021. Nu mai știu de ce, și nici nu stau acuma să văd ce condiții oferă. Der e clar că nu îndeplinea toate cerințele mele.
Oricum, Parga anul acesta e de ocolit, prețurile sunt nesimțite, de pe listele mele nu am niciun loc ok de cazare. Noroc că am găsit în Kefallonia prețuri bune (surprinzător, aș zice).


Sănătate și tcb !

#765
Vulpoiul-Jhon

Vulpoiul-Jhon

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,454
  • Înscris: 01.03.2016
Sunt venit din Ksamil Albania de două zile in Parga. Cazarea e intre hotel Galini descris de @lex2010 și biserica (parcarea din curtea școlii). La sosire am ajuns chiar în fața hotelului Galini pentru că am confundat vila Avli unde sunt cazat cu vila Avgi, vecină cu Galini. Confirm că parcarea hotelului e sub niste copaci și era închisă cu sfoară, fiind nevoit să ies in marsalier. Am găsit loc de parcare in curtea scolii. După dezamăgirea cu Ksamil, a urmat dezamăgirea cu Parga. Aglomerație maximă. Un timișorean care e de lunea trecută mi-a spus că până joi când au aterizat la Preveza cele trei avioane cu turiști englezi, nemți și scandinavi erau alte prețuri și era liniște. Înainte de englezi croaziera Paxos-Antipaxos costa 25€ acum nici un vas nu lasă sub 35€, preturile la meniu sunt cu 2-3€ mai mari, la unele terase se vede că sunt modificate cu pixul. Mythos sub 5€? Rar. Dimineața sunt anumite terase pline ochi de englezi cu berea în față, iar la altele le țin ședință ghizii, probabil de cât ar trebui să bea să poată să meargă în circuite. Alt român povestea că s-a întâlnit cu un autocar de nemți când a vizitat podurile de piatră din Zagoria, și erau în stare să bea și apa din pârâu. M-am felicitat că am trecut prin Zagoria și Vikos acum o săptămână în drum spre Albania. Cred cu tărie că Evia sau Pelion sunt locuri sfinte acum. Visez și acum promenada din Pefki și mesele de la O Kapetanos cu pește atunci descărcat din barcă. Nu sunt deloc un tip pretențios, îmi place să spun că sunt maidanez, dar asemenea densitate de turiști e insuportabilă, iar preturile.... Am rămas dezamăgit când am găsit în Albania 25€ setul de șezlonguri și nici un loc pe plajă liber și prețuri la terase ca cele plătite în anul anterior în Evia. Am crezut că au înnebunit albanezii, știind că în anii anteriori erau preturi pentru toate buzunarele, dar când am văzut ce este în Parga am rămas fără cuvinte. Singurul plus din cele 8 zile de până acum a fost oprirea in Sivota, restul.... Cred că pe mine topicul Parga m-a pierdut.

#766
cristiany

cristiany

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,865
  • Înscris: 16.04.2007
Noi am fost in Parga, pentru 1 zi, in 2020 ( cel cu pandemie si restrictii ).
Cu toate astea ni s-a parut, dupa gustul nostru, foarte aglomerat.
Nici nu vreau sa ma gandesc cum este acum.

#767
adirot

adirot

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 151
  • Înscris: 04.06.2008
Parga pana spre August e ca Eforie Nord pe vremuri si apoi e ca iesirea de la meci de pe '23 august'=Arena Nationala...te uiti pe unde si cine calci,mitosi,atingi,nu intri la fineturi cu peisajul.

#768
MeVeryHigh

MeVeryHigh

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 254
  • Înscris: 12.09.2005
Din pacate se abereaza cu gratie pe topicul asta lately, cel putin in cazul celor care se plang de preturi si aglomeratie.
Am fost in Parga 7 zile, 19-26 iunie si a fost superb. Acum depinde si ce fel de profil de turist esti. Daca ai venit cu masina si visul tau e sa te duci la aceeasi plaja din oras atunci poate ca inteleg dezamagirea. Dar sa fii cu masina si sa nu explorezi imprejurimile Pargai mi se pare ca ti-ai facut planul gresit de acasa.

Dar sa revenim. Inainte de plecarea spre Parga am parcurs integral topicul si a fost extrem de util. Am gasit informatii excelente atat despre plaje, cat si despre tavernele recomandate si alte obiective de vizitat. O sa fac si eu un rezumat, poate e util si pentru altii care vor sa calatoreasca.

Drumul:
Am plecat pe la 7.00 AM din Bucuresti spre Ruse-Sofia-Kulata. Am avut o cazare intermediara in Grecia la Vergina (tot la recomandare cuiva de pe topic), o comuna cocheta la vreo 60-70 km dupa Salonic. S-a circulat bine pana la granita BG-GR unde am stat in coloana cam 1h30.
A doua zi am plecat pe la 9.00 AM spre Parga si am ajuns in jur de ora 13.00. Drum lejer, viteza legala, deloc aglomerat.

Cazare:
Ne-am cazat la Villa Haroula, gasit pe Booking. Totul a fost superb - camera generoasa cu un balcon spre gradina, AC si toate cele necesare in camera. Locatia e mai degraba spre intrarea in Parga, pe partea dreapta a drumului principal care strabate oraselul. Deci, nu cu view spre mare, insa ne-am hotarat relativ tarziu si nu am avut foarte multe optiuni. Curatenie zilnica in camera, schimbat prosoape zilnic, parcare chiar in curtea proprietatii. Nu am ce reprosa, cazarea a fost foarte buna, am platit 100 eur/noapte.

Plaje:
In prima zi am ramas la plaja Valtos din Parga. Dragut, dar nimic care sa te impresioneze. Preturile la sezlonguri variau in functie de pozitie (mai scump in buza apei, mai ieftin in spate). Noi am platit 15 eur pe doua sezlonguri si umbrela, la o plaja un pic mai dichisita cu sezlonguri din lemn si umbrele din stuf. Era insa deranjanta muzica din boxe - nu era foarte tare, dar suficient cat sa nu auzi marea, ci un zgomot de fond cumva similar cu plajele din Ro.
A doua zi am fost la Sarakiniko. A fost incantator. Am ajuns in jur de ora 9.30 si nu mai erau decat 2-3 masini in parcare. O plaja intreaga numai a noastraPosted Image  A fost de departe plaja care ne-a placut cel mai mult in zona Parga, apa de o culoare ireala, vegetatie in jur si un view superb de la terasa tavernei Agali. Am platit 8 euro pe un set de 2 sezlonguri si o umbrela. Plaja mai pietroasa, acei papuci pentru intrat in mare sunt recomandabili. Se adanceste repede apa, cam in 7-8m de la mal ajunge undeva la 2m. Si pentru ca ne-a placut asa de mult, in ziua urmatoare am venit tot aici.
Am fost apoi al Ammoudia. Acolo exact invers decat la Sarakiniko, adica intrarea in apa e foarte lina, apa ajunge la 2m adancime abia dupa 70-80m de la mal. Pentru ca am fost cu doi copii, plaja a fost foarte potrivita, apa calda. Plaja integral cu nisip foarte fin si deloc aglomerata. Am revenit aici la dorinta copiilor si cu o zi inainte de plecare. Set sezolnguri si umbrela gratis, cu conditia unei consumatii de minim 10 euro.
Plaja Lichnos, la cativa km de Parga. Plaja frumos amenajata, dar tot asa, cu pietricele, deloc nisip. Aici am platit tot 8 euro pentru set de sezlonguri si umbrela si parcarea inclusa in pret la umbra in curtea unei proprietati de acolo.
Deci, nici vorba de preturile aruncate pe aici gen 25 eur/setul de sezlonguri cu umbrela. Inclusiv la acea plaja din centru preturile erau decente, adica 15 eur.

Mese:
Micul dejun in fiecare zi de la cafeneaua Pargamonto, care era la 3 min de cazarea noastrea. O bougatsa dulce extraordinara si cafea foarte bune.
Am mancat la Agali, taverna de la Sarakiniko. Preturi OK pentru view, dar nimic wow. Unde ne-a placut insa maxim a fost la Oasis Lekkas (unde am si fost de doua ori), foarte accesibil dupa ce iesi pe drumul principal din Sarakiniko. Acolo un grec cu parul alb si ochi albastri ne-a impresionat. Un local tinut de el si sotia lui, din fericire mai putin turistic. Am mancat niste preparate superbe - salate, placinte cu branza, gratare in stil grecesc. De precizat ca nu am comandat din meniu. Omul a venit, ne-a spus ce are bun, si noi am comandat. Also, local la care am mers tot datorita recomandarilor gasite pe acest forum. Tot foarte bine am mai mancat si la Ta Kimata in Ammoudia - caracatita, creveti si diverse de prin mare la preturi bune si excelent gatite. Multumesc, si pe aceasta cale, celor care au recomandat-o aici.
Am mai vrut sa mancam la Bacchos, dar de fiecare data era aglomerat, cu lumea care astepta, asa ca am renuntat. Am mancat la Perivoli, aproape de cazarea noastra. Plin de nemti, olandezi, britanici, nordici. Portii generoase, mancare okeish, preturi bune, dar nici pe departe la fel de bun ca la cele doua taverne amintite mai sus.

Am facut excursia spre Paxos si Antipaxos in ultima zi cu Vicky F2. 30 eur/adult si 15 eur copil de 9 ani, gratuit pentru cel de 5 ani. Baia in acea apa de un albastru incredibil la Antipaxos a meritat din plin, precum si vizita pe insula Gaios unde am mancat la un restaurant cochet (Taka-Taka) si am mancat o inghetata artizanala delicioasa chiar in port.
Intr-adevar, Parga e un oras animat, sunt multi turisti, dar cel putin acum la final de iunie nu e un loc sufocat, asa cum incearca unii sa spuna. Nu m-am simtit deloc "jefuit" cu preturile din Parga si imprejurimi, ba chiar pot spune ca preturile au fost peste tot sub localurile din Bucuresti. Un pic mai mari la bauturi (4-5 eur berea, 3 eur sucurile), dar nimic obscen. Parga e o destinatie minunata, vom reveni cu drag.

#769
adirot

adirot

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 151
  • Înscris: 04.06.2008
1)Cum stii ca 'se abereaza'?Cine e'se'?Toti'abereaza lately'?
2)Cum e mai obiectiva perceptia ta fata de altora,toate fiind prin excelenta subiective-asa sunt opiniile,n-ai ce la faci.
3)Cum ar fi sa-ti expui experientele fara a caracteriza pe altii?
4)Cum ar fi sa fii caracterizat pentru exprimarile'insula Gaios','cochet Taka-Taka'(iau la intamplare agregatoarele de recenzii si majoritatea opineaza altfel,iar asta nu inseamna ca'abereaza',si=au povestit si ei experienta)?
5)In ce fel ai citit postarile de mai sus daca unul vorbeste despre set de plaja 25 E in Albania si tu prezumi ca spunea despre Parga?Apoi prezinta si de aici niste ajustari in sus de preturi care culmea se potrivesc cele postate de tine(diferente care desigur ca se regasesc mereu marginal de la un loc la altul).

Hai sa-i caracterizam pe altii,la general,ca poate daca-i coboram pe ei ni se pare ca ne-am ridicat noi!

#770
cristiany

cristiany

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,865
  • Înscris: 16.04.2007

 MeVeryHigh, on 28 iunie 2023 - 12:47, said:

Din pacate se abereaza cu gratie pe topicul asta lately, cel putin in cazul celor care se plang de preturi si aglomeratie.

E de preferat sa ne pastram bunul simt si sa nu-i catalogam pe ceilalti care au alte gusturi / pareri.

Edited by cristiany, 28 June 2023 - 14:15.


#771
Vulpoiul-Jhon

Vulpoiul-Jhon

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,454
  • Înscris: 01.03.2016

 MeVeryHigh, on 28 iunie 2023 - 12:47, said:

1.Acum depinde si ce fel de profil de turist esti.
2.Deci, nici vorba de preturile aruncate pe aici gen 25 eur/setul de sezlonguri cu umbrela.
3.Mese:
Micul dejun in fiecare zi de la cafeneaua Pargamonto
Am mai vrut sa mancam la Bacchos, dar de fiecare data era aglomerat, cu lumea care astepta, asa ca am renuntat. Am mancat la Perivoli,
4.Plin de nemti, olandezi, britanici, nordici.
1. Am specificat. Sunt maidanez
2. Am spus că am venit în Parga din Ksamil Albania unde la plaja Poda era 25€ setul, ...la Poda deci, nu la Bora Bora unde mi-a fost frică să întreb.
3. Din înșiruirea de locații se vede diferența între un bucurestean și un prăpădit de provincial care vrea doar să mănânce la aceleași localuri cu grecii de rând.
4. Nemți, englezi și scandinavi am specificat că erau majoritari (3 avioane).
......
Acceptă scuzele unui provincial pentru diferențele de opinie.

#772
mdt

mdt

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,622
  • Înscris: 12.12.2006
Eu apreciez toate opiniile/impresiile de pe acest topic, va rog sa nu va certati si sa mai scrieti ca e interesant si util pt cei care iau in considerare sa mearga pe acolo.

#773
MeVeryHigh

MeVeryHigh

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 254
  • Înscris: 12.09.2005
Scuze daca am deranjat pe cineva, Insa descrierile de mai sus ale unor colegi de forum sunt rauvoitoare si neconforme cu ceea ce e in Parga. Nu, nu arata deloc ca dupa un meci pe 23 August, nu, culmea, n-am vazut turisti nemti gata sa bea si apa din rauri, nici meniuri in care preturile erau taiate cu pixul pentru a fi trecute altele mai mari. Faptul ca ai avut o experienta nasoala cu parcarea nu inseamna ca totul e nasol si overpriced. La niciun restaurant la care am fost nu am platit mai mult de 70 euro (2 adulti si doi copii), incluzand aici aperitive, fel principal si bauturi. Incercati orice restaurant mainstream din Bucuresti (sa zicem Hanul Berarilor) sau orice alt oras mare pentru o comparatie. Ca sa nu mai spun comparatii cu preturi la terase pe litoralul nostru unde anul trecut lasam la o cina peste 500 lei. Raportat la preturile din Grecia de acum 2-3 ani, da, sunt evident mai mari, dar raportat la ce iti ofera Grecia vs. litoralul de la noi sau alte destinatii din Europa, Grecia ramane totusi la un nivel rezonabil.

#774
destrug

destrug

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,348
  • Înscris: 03.08.2004

 Vulpoiul-Jhon, on 28 iunie 2023 - 15:10, said:

...
3. Din înșiruirea de locații se vede diferența între un bucurestean și un prăpădit de provincial care vrea doar să mănânce la aceleași localuri cu grecii de rând.
...
Ceva mai departe, dar merita, O Theios. Mai aproape To Dixtu.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate