Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

curs valutar in access

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
adiharan

adiharan

    Oldest member. Probably

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,720
  • Înscris: 24.03.2002
Vreau sa  iau, intr-un form, cursul BNR direct de pe situl lor. Se poate?

#2
adirusu76

adirusu76

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 12.06.2007

 adiharan, on 3rd May 2010, 09:28, said:

Vreau sa  iau, intr-un form, cursul BNR direct de pe situl lor. Se poate?


la fiecare afisare de formular, il faci sa preia fisierul xml pus la dispozitie de BNR
link-ul nu-l mai caut acum, dar il gasesti la cursul valutar de pe pagina BNR-ului

#3
adiharan

adiharan

    Oldest member. Probably

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,720
  • Înscris: 24.03.2002
noa bine... da cum? cu ceva active x, sau cum?

#4
adirusu76

adirusu76

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 12.06.2007
cu ce vrei tu :)
cu ce te pricepi sau cu ce ai de gand sa inveti sate pricepi
stabileste-ti niste pasi
- ce vrei sa faci (parca ai zis ca un formular in care sa pui cursul valutar)
- cu ce limbaj de programare vrei sa faci treaba
- de unde iei informatia (de ex. d ela BNR d epe site)
- cum iei informatia (mai jos un ex de vbscript pt preluare curs de la bnr)
- in ce format e informatia (in caul asta xml)
- cum prelucrezi informatia pt a obtine rezultatul dorit


de ex., daca vrei sa folosesti un vbscript pt. preluare fisier, o idee ar fi:

'fisier get_curs_bnr.vbs
sub get_html (up_http, down_http)
dim xmlhttp : set xmlhttp = createobject("msxml2.xmlhttp.3.0")
xmlhttp.open "get", up_http, false
xmlhttp.send
dim fso : set fso = createobject ("scripting.filesystemobject")
dim newfile : set newfile = fso.createtextfile(down_http, true)
newfile.write (xmlhttp.responseText)
newfile.close
set newfile = nothing
set xmlhttp = nothing
end sub

get_html "http://www.bnr.ro/nbrfxrates.xml", "C:\temp\nbrfxrates.xml"
msgbox "gata"



Spor la butonat!

#5
ionut_y

ionut_y

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 836
  • Înscris: 21.06.2005
iti recomand sa arunci o privire aici,ai si exemple,le poti adapta usor la ce ai nevoie  :
http://www.infovalutar.ro/programatori

#6
adiharan

adiharan

    Oldest member. Probably

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,720
  • Înscris: 24.03.2002
hmmm... ma gandeam ca-i mai simplu. Da o sa incerc... danke.

#7
ionut_y

ionut_y

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 836
  • Înscris: 21.06.2005
Nu e greu,in ce programezi ?

 adiharan, on 8th May 2010, 09:02, said:

hmmm... ma gandeam ca-i mai simplu. Da o sa incerc... danke.


#8
adiharan

adiharan

    Oldest member. Probably

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,720
  • Înscris: 24.03.2002
in c#, da incepator...  Da chestia asta tre s-o fac in access. Ma gandesc ca vb. Credeam ca gasesc vreun activex gata facut la care sa-i dau numai calea... da o sa incerc in vb.

#9
ionut_y

ionut_y

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 836
  • Înscris: 21.06.2005
In josul paginii indicata de mine gasesti :

pentru C#.NET gasiti un exemplu  aici
pentru VB.NET gasiti un exemplu aici
pentru PHP gasiti un exemplu aici
pentru PYTHON gasiti un exemplu aici
pentru JAVA gasiti un exemplu aici
pentru Excel gasiti un exemplu aici
pentru VB6 gasiti un exemplu aici
pentru Sql Server gasiti un exemplu aici
pentru ASP.NET gasiti un exemplu aici
pentru FoxPro gasiti un exemplu aici
pentru Ruby gasiti un exemplu aici

#10
adiharan

adiharan

    Oldest member. Probably

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,720
  • Înscris: 24.03.2002
da, l-am vazut... e chiar simplu. Merci.

#11
adiharan

adiharan

    Oldest member. Probably

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,720
  • Înscris: 24.03.2002
hmmm... nu iasa. In c# l-am facut, in vb. nu vrea... deci am introdus un ActiveX - in access- "calendar control 10.0", pe care l-am numit theCalendar, si un textbox "cursvalutar", pentru ca am acolo cursvalutar.text = .... da nu prea se intampla mare lucru... decat niste "object missing" la definitiile de day, month, year...

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate