![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Inscriere liceu seral
Last Updated: May 27 2018 10:15, Started by
Papadie2
, Apr 28 2010 17:51
·
0

Posted 28 April 2010 - 17:51

Buna ziua! am 20 de ani si as vrea sa ma inscriu anul acesta la un liceu seral din Bucuresti.Am dat capacitatea in 2004 si nu am luat-o...am facut 2 ani la sam si apoi am renuntat... as mai putea sa ma inscriu la liceu seral daca nu am capacitatea luata?am strans tot ce e necesar pt inscriere , dar nu stiu daca ma pot inscrie.Am auzit si de licee particulare la care poti plati si te inscriu fara capacitate sau altceva.Va rog frumos sa ma ajutati cu cateva informatii.
Mod edit: am rugamintea ca toate discutiile legate de inscrierea la liceu seral sa fie purtate doar in acest topic. Va multumesc!
Edited by Lucian_M, 09 May 2011 - 16:08.
|
Posted 09 May 2011 - 13:07

In anii 90 am inceput clasa 11 la seral.Am fost exmatriculat in clasa a12 a din cauza absentelor.Oare as putea relua sau trebuie sa o iau de la capat?Atunci se faceau 13 clase.Acum oare cate se fac?
|
Posted 10 May 2011 - 17:04

Cineva ,o informatie, ceva?
Chiar n-are nimeni la inspectorat? Edited by Lucian_M, 10 May 2011 - 19:56. |
Posted 12 May 2011 - 20:23

Poate te ajuta asta: http://www.edu.ro/in...p/articles/3552
|
Posted 21 May 2011 - 04:10

Am o intrebare si sper sa ma poata ajuta cineva.
Am un prieten care va incepe in toamna clasa a13a la seral.Din diferite motive e posibil sa se mute in Bucuresti in curand, dar nu stie ce sa faca cu scoala.Intrebarea e urmatoarea: se poate transfera la seral pentru ultimul an in Bucuresti? Si daca da, in ce conditii? Imi puteti recomanda un liceu anume? Mentionez ca el oricum a facut clasa a11a si a12a tot la seral,in orasul lui, si ca are 22 de ani. |
Posted 17 October 2011 - 21:03

Buna seara,
Deci, eu vreau ca anul acesta sa abandonez scoala, asta pentru ca sunt BOLNAV, si mai intai de toate trebuie sa imi rezolv problemele cu sanatatea. Deci vreau ca de la anul sa ma reinscriu din nou la scoala, dar datorita starii mele de sanatate as dori sa ma inscriu la frecventa redusa. Deci, cati ani as face la frecventa redusa? Asta este de fapt intrebarea. Sunt in clasa a 12a, am facut 3 ani de profesionala si acum am trecut intr-a 12-a fara sa intrerup scoala, deci am 18 ani. Daca ma inscriu pentru la anul, la frecventa redusa, cati ani as mai face? Am inteles de la un prieten ca a facut 14 clase la seral, de fapt a facut un semestru din a 12a si clasa 13a si a 14a, dar nu vreau sa pierd chiar atat, as dorii decat 13 clase. Tot de la cineva am inteles ca la frecventa redusa exista ruta directa si ruta progresiva, adica la ruta directa faci decat pana in clasa a 13a, pe cand la ruta progresiva faci pana in clasa a-14a. Deci este adevarat? Se poate gasii ruta directa la frecventa redusa, adica fac decat 13 clase? Multumesc, |
Posted 04 August 2014 - 14:04

Salutare.Din cauza unor probleme medicale am amanat mai multi ani la liceu la zi si acum vreau sa ma inscriu deoarece am depasit varsta de18 ani la seral sau la frecventa redusa..Cum este la liceu seral si cum este la liceu cu frecventa redusa?Ce sa aleg frecventa redusa sau seral..?unde e mai bine?cand se fac inscrierile?
|
Posted 01 September 2015 - 19:32

Aceleasi intrebari le aveam si eu cand am decis sa incep scoala din nou dar am fost respins datorita varstei, astfel am fost indrumat catre cursurile seral.Orice viitor elev interesat de aceste cursuri(seral/F.R.) il poftesc, rog chiar, sa adreseze intrebarile cuvenite.
Sunt proaspat absolvent al acestor cursuri, seral mai exact, cu BAC-ul luat din prima, inscris si acceptat la Facultatea de Fizica la buget. Indemn la curaj, indemn la atitudine pozitiva pentru ca se poate! |
Posted 27 May 2018 - 10:15

buna.
am un prieten care a ramas corijent in clasa a 12a si acum vrea sa termine scoala la fara frecventa. stiti cumva care sunt conditiile, perioada de inscriere, etc? |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users