![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Rezidential Bacriului Rosu chiajna
Last Updated: Aug 23 2018 16:29, Started by
justmarried
, Apr 28 2010 12:22
·
0

Posted 28 April 2010 - 12:22

Buna.
Am descoperit de curand niste blocuri noi pe strada Bacriului, in Rosu, Chiajna.Sunt blocuri cu 2 etaje si mansarda.Doua blocuri sunt finalizate si vandute, acum se lucreaza la finisaje la al treilea, si s-a turnat deja fundatia pentru inca unul. Si-a luat cineva acolo apartament? |
Posted 29 April 2010 - 13:53

Buna,
Sunt vandute apartamentele si din al 4-lea bloc.Se misca foarte repede si sunt bine facute.Am inteles ca au in plan 20 de blocuri daca vand tot asa bine.In curand asfalteaza si drumul pe langa canal. |
Posted 30 April 2010 - 10:52

in sfarsittttttttttttttttt s-a deschis topic si cu bloculetele noastre!!!!!!
asa ca stimati vecini..bine ne am regasit eu locuiesc acolo de 3 luni asa ca va pot raspunde la intrebari Edited by xtine_bm, 30 April 2010 - 11:02. |
Posted 30 April 2010 - 12:22

woow, super! presupun ca stai in blocul 2,nu? esti multumit de alegerea facuta? cum e cu utilitatile? ai putut sa te muti imediat dupa ce ai facut VC? Cum e cu parcarea, noua ne-a spus ca vom avea un loc de parcare gratis, dar din cate vad nu mai fac alta parcare decat cea care e acum si care deja e cam plina.
|
Posted 30 April 2010 - 12:29

woow, super! presupun ca stai in blocul 2,nu? esti multumit de alegerea facuta? cum e cu utilitatile? ai putut sa te muti imediat dupa ce ai facut VC? Cum e cu parcarea, noua ne-a spus ca vom avea un loc de parcare gratis, dar din cate vad nu mai fac alta parcare decat cea care e acum si care deja e cam plina. pai fiecare bloc are 27 de locuri de parcare ce vezi tu in fata acolo e parcarea doar pt blocul 1 si 2 e cam nasol pt ca sunt unele ap cu 2 masini..dar sper sa o scoatem la capat eu m am mutat inainte de semnarea cvc ![]() utilitati ..pai ce pb sa fie..e ok...apa e chiar curata..mai ceva ca in bucuresti ![]() cu mici exceptii cred ca e cea mai buna alegere! sper ca in blocul 3 sa fie oameni mai normali ![]() Edited by xtine_bm, 30 April 2010 - 12:29. |
Posted 30 April 2010 - 12:47

Daca se tin de cuvant, pana la sfarsitul lunii mai ar trebui sa ne mutam si noi...de abia astept!!! Noi deja ne uitam dupa mobila
![]() "sper ca in blocul 3 sa fie oameni mai normali " ups, sa inteleg ca aveti probleme cu vecinii? ![]() |
Posted 30 April 2010 - 12:54

Daca se tin de cuvant, pana la sfarsitul lunii mai ar trebui sa ne mutam si noi...de abia astept!!! Noi deja ne uitam dupa mobila ![]() "sper ca in blocul 3 sa fie oameni mai normali " ups, sa inteleg ca aveti probleme cu vecinii? ![]() pai izolatia acustica lasa mult de dorit.. vecini care isi arunca gunoiul pe geam.... vecini care nu saluta neam venici care dau muzica la blana...sau gauri la 12 nopatea chestii de astea PS: sti ca in blocul 3 deja s-a mutat o familie..e un caz mai special..dar cinste dlui Smaranda! |
Posted 30 April 2010 - 13:02

AOLEUUUU!!! Speram ca macar acolo sa scapam de astfel de oameni, dar se pare ca nu. Pacat! Gunoi pe geam? Doamne!!! Si asa ca zona nu e foarte curata, mai ales pe langa garla.Si eu care speram sa gasesc sprijin in vecini si sa facem ceva in privinta asta, cu gunoaiele de pe langa garla....
Tu ce tip de apartament ai? |
Posted 30 April 2010 - 13:05

AOLEUUUU!!! Speram ca macar acolo sa scapam de astfel de oameni, dar se pare ca nu. Pacat! Gunoi pe geam? Doamne!!! Si asa ca zona nu e foarte curata, mai ales pe langa garla.Si eu care speram sa gasesc sprijin in vecini si sa facem ceva in privinta asta, cu gunoaiele de pe langa garla.... Tu ce tip de apartament ai? din pacate si eu am crezut la fel! dar nu! daca citesti pe la alte ansambluri e mai rau toti suntem tineri si unii dintre noi cred ca daca acum sunt proprietari gata sunt imparati ..si fac ce vor! e greu eu am 3 camere ![]() |
|
Posted 30 April 2010 - 13:51

Ah, si noi am vrut tot 3 camere, dar din pacate nu am mai prins. Inseamna ca ai doua camere, bucataria, baia si holul ca la noi.Mobila de unde ai luat-o?
![]() |
Posted 30 April 2010 - 14:00

Ah, si noi am vrut tot 3 camere, dar din pacate nu am mai prins. Inseamna ca ai doua camere, bucataria, baia si holul ca la noi.Mobila de unde ai luat-o? ![]() de la staer,,...nu am mobilat tot oricum bucataria am luat-o din practiker ( acum cam regret)... vezi ca pana azi au reduceri de 50% ![]() |
Posted 30 April 2010 - 14:08

Mda, stiu, si noi am facut configuratie la ei pentru bucatarie.Dar cred ca e prea devreme sa dam comanda acum de mobila, pentru ca nu stim exact cand ne mutam. Am fi avut reducere de vreo 3 milioane la bucatarie daca dadeam acum comanda.
Cablu TV si net aveti? |
Posted 30 April 2010 - 14:16

Mda, stiu, si noi am facut configuratie la ei pentru bucatarie.Dar cred ca e prea devreme sa dam comanda acum de mobila, pentru ca nu stim exact cand ne mutam. Am fi avut reducere de vreo 3 milioane la bucatarie daca dadeam acum comanda. Cablu TV si net aveti? cablu de la rds am bagat net nu inca pt am stick dar in bloc e |
Posted 06 May 2010 - 08:12

ieri au pus podul peste garla..pacat ca nu se poate trece si cu masina peste el
|
Posted 06 May 2010 - 11:58

Super, macar atat. Poate pe viitor asfalteaza si pe langa garla, ar fi perfect.Trecem si noi sambata dimineata pe acolo, ca ne-au terminat apartamentul.
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users