Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cand va deveni tehnologia 5G majo...

Fals pozitiv ?

Masina sprijinita pe 2 roti

Rant MediaGalaxy și alții
 Capriori direct pe centura

Easun SMV 8KV vs Growatt SPF 6000ES

FOSSIL vs FOSSLI Romania

Glande salivare infundate
 Interpretare consult oftalmologic

Cand se inlocuiesc bujiile?

Situatie ciudata Whatsapp

Exclusivitate: „Regele moar...
 Achizitie auto din Germania

Romanii vor putea intra in SUA fa...

Doresc estimare dimensiuni camera

Obtinere ip dedicat Romania

HTB limitare port

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

attempt

attempt

Member

• Grup: Members
Un Slackware 10.1, cu HTB pt limitari. Limitarile functioneaza. Pentru a putea folosi DC++ am forwardat un port pe o statie, si acolo am conectat DC++ pe acel port.

Intrebarea mea este daca limitarile sunt valabile si in cazul download-ului si uploadului daca acest port a fost forwardat? Eu observ ca nu.

Edited by attempt, 05 July 2005 - 11:58.

TES

TES

Junior Member

attempt, on Jul 5 2005, 11:57, said:

Un Slackware 10.1, cu HTB pt limitari. Limitarile functioneaza. Pentru a putea folosi DC++ am forwardat un port pe o statie, si acolo am conectat DC++ pe acel port.

Intrebarea mea este daca limitarile sunt valabile si in cazul download-ului si uploadului daca acest port a fost forwardat? Eu observ ca nu.

<{POST_SNAPBACK}>

De obicei clientul dc++ negociaza singur portul prin care va transfera date,dar poti sa restrictionezi si tu portul.
Connection Setting, unde scrie Port(empty=random) scri un port, la searching scri un alt port.
Forwardezi si limitezi cele 3 porturi (mai este si portul prin care conecteaza clientul dc++ la hub).
De fapt e destul sa limitezi portul de transfel, pe hub si search nu este trafic mare.

attempt

attempt

Member

mersi, dar eu ma refeream la limitarea benzii de internet pe care o consuma DC++. Pur si simplu as vrea sa limitez DC++,dar nu din win.

TES

TES

Junior Member

attempt, on Jul 6 2005, 10:42, said:

mersi, dar eu ma refeream la limitarea benzii de internet pe care o consuma DC++. Pur si simplu as vrea sa limitez DC++,dar nu din win.

<{POST_SNAPBACK}>

Pai asta am explicat mai sus numai ca trebuie sa setez si la client portul.
Daca nu poti modifica setarile la client dc++ (ex nu e al tau) atunci cazul de mai sus nu e valabil , deoarece porturile se negociaza.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate