![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
HTB limitare port
Last Updated: Jul 06 2005 10:53, Started by
attempt
, Jul 05 2005 11:57
·
0

Posted 05 July 2005 - 11:57

Un Slackware 10.1, cu HTB pt limitari. Limitarile functioneaza. Pentru a putea folosi DC++ am forwardat un port pe o statie, si acolo am conectat DC++ pe acel port.
Intrebarea mea este daca limitarile sunt valabile si in cazul download-ului si uploadului daca acest port a fost forwardat? Eu observ ca nu. Edited by attempt, 05 July 2005 - 11:58. |
Posted 05 July 2005 - 13:31

attempt, on Jul 5 2005, 11:57, said: Un Slackware 10.1, cu HTB pt limitari. Limitarile functioneaza. Pentru a putea folosi DC++ am forwardat un port pe o statie, si acolo am conectat DC++ pe acel port. Intrebarea mea este daca limitarile sunt valabile si in cazul download-ului si uploadului daca acest port a fost forwardat? Eu observ ca nu. De obicei clientul dc++ negociaza singur portul prin care va transfera date,dar poti sa restrictionezi si tu portul. Connection Setting, unde scrie Port(empty=random) scri un port, la searching scri un alt port. Forwardezi si limitezi cele 3 porturi (mai este si portul prin care conecteaza clientul dc++ la hub). De fapt e destul sa limitezi portul de transfel, pe hub si search nu este trafic mare. |
Posted 06 July 2005 - 10:42

mersi, dar eu ma refeream la limitarea benzii de internet pe care o consuma DC++. Pur si simplu as vrea sa limitez DC++,dar nu din win.
|
Posted 06 July 2005 - 10:53

attempt, on Jul 6 2005, 10:42, said: mersi, dar eu ma refeream la limitarea benzii de internet pe care o consuma DC++. Pur si simplu as vrea sa limitez DC++,dar nu din win. Pai asta am explicat mai sus numai ca trebuie sa setez si la client portul. Daca nu poti modifica setarile la client dc++ (ex nu e al tau) atunci cazul de mai sus nu e valabil , deoarece porturile se negociaza. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users