![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Misto-ul in muzica romaneasca
Last Updated: Jan 12 2006 11:30, Started by
martzafoi_
, Jul 05 2005 09:59
·
0

Posted 05 July 2005 - 09:59

in acest topic as dori sa vorbim despre melodiile acelea interesante si amuzante care ne fac sa radem de fiecare data cand le ascultam...
asteptam exemple de la fiecare ![]() |
Posted 06 July 2005 - 09:23

am p@#a mare???? shobi, tu faci misto de noi sau chiar exista asa ceva?
![]() ![]() |
Posted 06 July 2005 - 13:01

exista si e chiar de CATERINCA
![]() ![]() |
Posted 06 July 2005 - 13:52

daca vrei , da mail ca ti-o trimit .. e penala , am ras cu lacrimi prima oara cand am ascultat-o ... asa face toata lumea cand le-o arat (adica le dau sa o asculte
![]() |
Posted 06 July 2005 - 15:08

am intalnit o fata , cu trupul perfect si suflet de copila , nu purta nici un regret , nu purta nici o vina ......
![]() ![]() ![]() |
Posted 06 July 2005 - 15:46

shobi, te rog sa mi-otrimiti la [email protected], pare misto melodia
![]() oricum, e manea??? nu prea pare ![]() |
Posted 08 July 2005 - 23:58

Parazitii au cea mai mare ktreink dupa parerea mea. Nu cerd ca exista melodie in care sa nu auzi niste perle si sa te umfle rasul.
|
|
Posted 10 July 2005 - 22:00

te umfla rasul, dar ar cam trebui sa bufnesti in plans cand iti dai seama ca ce zic aia e real despre romania, si nu zic chiar de bine
|
Posted 10 July 2005 - 23:27

Si chiar si asa tot razi! Inafara faptului k nu toate piesele sunt despre viata din romania
|
Posted 11 July 2005 - 08:21

"o s-o luam la m * * e in UE"
recunosc, au niste versuri cam pesimiste, dar ce sa-i facem daca asa va fi... macar ne mai pregatim si noi pentru ce o sa urmeze ( in UE) ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users