![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
avira 10..s-au tampit?rootkit?sophos descopera ciudatenii
Last Updated: Apr 25 2010 13:39, Started by
rebelrobert
, Apr 25 2010 12:48
·
0

Posted 25 April 2010 - 12:48

Sal, poate ma lamuriti va rog, nush ce-sa cred.pct.1. Avira 10 face figuri..ii dau sa scaneze si scaneaza, dar peste 10 min..apoi, nu mai scaneaza la inceput rootkit-uri cum e setat..am bagat atunci sophos si iata ce-mi da..Local hard drives
Description: Unknown hidden file Location: C:\Documents and Settings\DANA\Local Settings\Application Data\WildPockets\engines\1.5\1.5.10.15068\WildPocketsEngine.exe Removable: Yes (but clean up not recommended for this file) Notes: (no more detail available) Local hard drives Description: Unknown hidden file Location: C:\WINDOWS\Downloaded Program Files\FP_AX_CAB_INSTALLER.exe Removable: Yes (but clean up not recommended for this file) Notes: (no more detail available) Area: Local hard drives Description: Unknown hidden file Location: C:\Program Files\musicoasis_11272.exe Removable: Yes (but clean up not recommended for this file) Notes: (no more detail available) sa-mi spuna cineva daca le sterg...eu stiu ca musicoasis e un adware..ce alt AntiRootkit bun care sa nu dea fals po.stiti? nu-mi spuneti de gmer ca ala sta o zi pana scaneaza.Mersi, dator. Edited by rebelrobert, 25 April 2010 - 12:49. |
Posted 25 April 2010 - 13:39

Poti sa pui cele 3 fisiere intr-o arhiva si sa imi dai un PM cu ea ?
![]() Sa vad exact despre ce e vorba ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users