![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Timisoara - Cluj-Napoca
Last Updated: Apr 21 2010 11:30, Started by
astosil
, Apr 19 2010 15:54
·
0

Posted 19 April 2010 - 15:54

Salut,
Puteti sa-mi spuneti care este cea mai buna varianta de mers de la Timisoara la Cluj? Stiu ca prin Oradea este traseul mai scurt, dar am inteles ca drumul pe portiunea Arad-Oradea este foarte prost. Este mai buna varianta prin Sebes? A facut cineva traseul asta de curand? Mersi. |
Posted 19 April 2010 - 19:39

Cel mai bun traseu din punct de vedere al calitatii asfaltului e Timisoara - Lipova - Deva - Vintu de Jos - Alba Iulia - Turda - Cluj Napoca.
In afara de 16 km in apropiere de Lipova care sunt putin mai denivelati, dar fara gropi, acestea au fost astupate recent, drumul este foarte bun. Daca optezi sa mergi Timisoara _Lugoj - Deva drumul intre Lugoj si Sacamas, intersectia cu DN7, este destul de rau si cu denivelari. |
Posted 21 April 2010 - 11:30

Am fost in toamna pe acelasi traseu, si am ales sa merg spre Faged parca si lugoj.......... e dezastru drumul pe peortiuni destul de mari, dar atunci asfaltau in unele zone.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users