![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Vacanta in Bibione Italia
Last Updated: May 22 2022 10:35, Started by
cool2005
, Apr 17 2010 12:12
·
2

Posted 19 July 2021 - 13:43

Salutare,
Am si eu o intrebare ... pentru copii se solicita test PCR sau ajunge si un test rapid ? |
Posted 28 July 2021 - 09:54

depinde de varsta , este suficient test rapid . cred ca sub 6 ani nu este nevoie ....cred ,ramane sa mai cauti tu info .daca pleci dupa 6 August ai grija ca restrictiile sunt altele .
|
Posted 15 April 2022 - 19:07

Posted 24 April 2022 - 12:02

Ati fost,daca da cu ce impresii ati ramas,care restaurante merita? recomand Bibione , nu as putea sa recomand anumite localuri dar de multi ani merg in aceasta zona si mereu revin cu placere .in fapt locul de baza este Lido de Jesolo aflat la cativa km de Bibione dar anult trecut am facu o schimbare cu Bibione .Bibione este sigur , curat , civilizat , mereu plin de nemti si austrieci nu se fumeaza pe plaja , plaja pentru persoane cu handicap etc etc , se vorbeste aproape peste tot germana si engleza dar le restaurante sunt si multi romanii chelneri . daca iti doresti neparat o vacanta in zona iti recomand Lido de Jesolo , ai mult mai mute atractii plus Venetia langa si un Aqua park . In Iunie merg in Jesolo , cazarea e un pic mai scumpa ca in Bibione dar cu noroc gasesti ceva rezonabil . |
Posted 18 May 2022 - 19:56

recomand Bibione , nu as putea sa recomand anumite localuri dar de multi ani merg in aceasta zona si mereu revin cu placere .in fapt locul de baza este Lido de Jesolo aflat la cativa km de Bibione dar anult trecut am facu o schimbare cu Bibione .Bibione este sigur , curat , civilizat , mereu plin de nemti si austrieci nu se fumeaza pe plaja , plaja pentru persoane cu handicap etc etc , se vorbeste aproape peste tot germana si engleza dar le restaurante sunt si multi romanii chelneri . daca iti doresti neparat o vacanta in zona iti recomand Lido de Jesolo , ai mult mai mute atractii plus Venetia langa si un Aqua park . In Iunie merg in Jesolo , cazarea e un pic mai scumpa ca in Bibione dar cu noroc gasesti ceva rezonabil . |
Posted 21 May 2022 - 17:18

Lido di Jesolo este cu mult peste Bibione .ai mai multe atractii , poti merge la Venetia cu vaporasul , exista un aqua park foarte misto . plus f multe cluburi inclusiv de destrabalare , zilnic ai ce face . fara ezitare recomand Jesolo . Si la fel ,este foarte curat si sigur ,peste tot se vorbeste germana si engleza fara probleme , mai ales limba germana .
|
Posted 22 May 2022 - 08:54

Cred ca majoritatea familistilor nu vor în cluburi sau sa se destrăbălare.Vor zone linistite.
Si din Bibione Pineda poți sa mergi cu vaporașul la Veneția. Și la Bibione este agitație, în sezon.La Bibione Pineda, este mai liniște. La Rosolina Mare ai fost?Ce părere ai de aceasta stațiune în comparație cu Lido di Jesolo? Edited by max_01, 22 May 2022 - 08:56. |
Posted 22 May 2022 - 10:35

Eu m am referit ca in Jesolo ai totate optiunile in functie de gusturi , apreciez foarte mult curatenia si siguranta aici ca si in Bibione desigur . Este cea mai completa statiune din zona si renumita . nu am auzit pana acum de Rosolina .
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users