Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
"File Explorer" pentru un...

Inel de logodna

Ati auzit de scandalul in care es...

Iaz 12 m3
 Recomandare masina de tuns gazon

Recomandare rulouri/rolete/jaluze...

Zgarda capuse /pureci + hrana

Scula taiere plastic
 Definitie activitate continua

RC09 pentru camera A500s

Dren de fosa langa casa?

Panko lung
 plata la persoana juridica pentru...

Infiintare asociatie sprijin copi...

Recomandare pompa submersibila

Problema nerezolvata la relatii c...
 

Edius Grass Valley

- - - - -
  • Please log in to reply
175 replies to this topic

#1
artsvideo

artsvideo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 16.03.2006
Este cineva care lucreaza cu edius?
Vreau sa stiu daca se poate face captura mpeg2 RT cu Fire wire simplu fara placa DvStorm 2 ?

Multumesc anticipat

Fini lui Axinte de la "Vacanta Mare":
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Bvtp-_zfV4w?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by _DelSte_, 24 May 2012 - 23:25.


#2
nexland

nexland

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,631
  • Înscris: 15.09.2004
Din cate am citit, nu se poate.

#3
andjar

andjar

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 841
  • Înscris: 10.01.2006
mda,am incercat acum si eu ca am facut rost de edius pro3 acum cateva zile si nu merge.Toate butoanele din fereastra de "mpeg capture" sunt inacive ,asta in timp ce camera mea e conectata prin fire-wire si se afla in playback.

#4
artsvideo

artsvideo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 16.03.2006
Cred ca ar fi o solutie ma uit si pe alt forum it....

Edited by CristianAdrian, 24 June 2010 - 21:05.
scos citat inutil. regula 9 aria Video. citeste regulamentul


#5
nexland

nexland

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,631
  • Înscris: 15.09.2004
Intre timp am incercat si eu si am ajuns la acelasi rezultat ca si andjar, daca afli ceva te rog sa ne anunti si pe noi.

#6
artsvideo

artsvideo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 16.03.2006
Cineva foloseste filtrul storbo din edius imi place la nebunie?
Ce impostari folositi? :coolspeak:

#7
nexland

nexland

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,631
  • Înscris: 15.09.2004
Cineva foloseste Edius?

#8
bogdan88

bogdan88

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 72
  • Înscris: 01.04.2006
am facut doar un proiect in edius pro 3 (upgardat la 3.61) cu un dvstorm2. Deocamdata lucrez mai mult in premiere pro 2, dar vreau sa trec pe edius, avand in vedere ca am placi canopus. Inca sunt incepator in edius.

#9
nexland

nexland

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,631
  • Înscris: 15.09.2004
Si care sunt primele tale impresii, legate de folosirea Edius  comparativ cu Premiere Pro?

#10
artsvideo

artsvideo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 16.03.2006
Mie imi place sunt avantaje si dezavantaje:

Avantaje: Am mult de lucru si putin timp liber
Edius ma ajuta enorm de mult pt ca folosesc multe filtre si tranzitii in RT....

Desavantaje: de exemplu: comanda "automatic to timeline" cu tranzitie din Premiere imi lipseste mult ...
Si altele asemanatoare ;)  :confuzzled:

Edited by CristianAdrian, 24 June 2010 - 21:05.
scos citat inutil. regula 9 aria Video. citeste regulamentul


#11
artsvideo

artsvideo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 16.03.2006

View Postbogdan88, on Apr 8 2006, 15:01, said:

am facut doar un proiect in edius pro 3 (upgardat la 3.61) cu un dvstorm2. Deocamdata lucrez mai mult in premiere pro 2, dar vreau sa trec pe edius, avand in vedere ca am placi canopus. Inca sunt incepator in edius.

Stiai ca, pt. DvStorm 2  Canopus nu mai face plugin pt Premiere Pro 2 (...aproape ca suntem obligati sa tercem la Edius :confuzzled: )

#12
bogdan88

bogdan88

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 72
  • Înscris: 01.04.2006
eu am si un edius nx for hdv. le-am trimis un mail celor de la canopus ca imi trebuie un plugin pentru premiere pro 2 si mi-au raspuns ceva de genu: "treci pe edius pro 3", dar putin mai elegant :) ; au zis ca ofera asistenta prin mail pentru problemele peste care o sa dau pe parcurs.  Dar eu de obicei fac captura DV cu DVStorm 2, apoi o prelucrez in premiere pro 2, fara sa mai am treaba cu placa de captura si o pun pe dvd cu encore dvd, binenteles dupa ce am trecuto prin canopus procoder 2.0 sau express pentru encoding. Normal placa o folosesc doar pentru captura, iar daca vreau sa pun proiectul finalizat inapoi pe miniDV, il fac in premiere 1.5, ca pt ala este plugin canopus.

cat despre edius pro 3.61 , mi se pare greoi si complicat fata de softurile adobe premiere. Doar daca voi fi chiar nevoit voi lucra in edius.

Edited by bogdan88, 09 April 2006 - 18:41.


#13
artsvideo

artsvideo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 16.03.2006
Edius nu e complicat eu l-am invatat usor. La inceput si Premiere Pro parea complicat fata de Premiere 6,5....

Edited by CristianAdrian, 24 June 2010 - 21:06.
scos citat inutil. regula 9 aria Video. citeste regulamentul


#14
daacy1975

daacy1975

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 118
  • Înscris: 18.03.2006

View Postartsvideo, on Apr 9 2006, 02:06, said:

Mie imi place sunt avantaje si dezavantaje:

Avantaje: Am mult de lucru si putin timp liber
Edius ma ajuta enorm de mult pt ca folosesc multe filtre si tranzitii in RT....

Desavantaje: de exemplu: comanda "automatic to timeline" cu tranzitie din Premiere imi lipseste mult ...
Si altele asemanatoare ;)  :confuzzled:
Dar e ok si la Edius:pui ce vrei in timeline,selectezi de unde pana unde vrei sa ai tranzitii,te pui pe o tranzitie si o aduci la primele doua cadre de exemplu;automat se va pune tranzitia respectiva peste tot unde ai selectat(deci nu trebuie sa pui tu tranzitia manual intre fiecare doua cadre);dar cred ca stii asta;totusi,am zis sa ajut si eu...daca mai ai nelamuriri,intreaba

View Postartsvideo, on Apr 7 2006, 16:59, said:

Cred ca ar fi o solutie ma uit si pe alt forum it....
Un prieten a vrut sa-mi vanda un Canopus care zicea ca face si captura mpeg2,dar nu mai stiu ce model(probabil un Storm mai scump)si mi-a si aratat lucrul asta;poate ca trebuie instalat vreun codec,ceva...;daca n-ai descoperit inca,o sa-l intreb si va voi spune aici despre ce placa e vorba.Eu am o placa Pinnacle cu care capturez si lucrez (software,din pacate)cu Edius3.6;dar sper sa-mi iau pana la sfarsitul anului un Canopus RealTime;acum am alte prioritati(ap.foto Canon30D-56 milioane,ap.Sony Z1-3200 Euro-stie cineva mai ieftin?)

#15
artsvideo

artsvideo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 16.03.2006

View Postdaacy1975, on Apr 15 2006, 21:38, said:

Un prieten a vrut sa-mi vanda un Canopus care zicea ca face si captura mpeg2,dar nu mai stiu ce model(probabil un Storm mai scump)si mi-a si aratat lucrul asta;poate ca trebuie instalat vreun codec,ceva...;daca n-ai descoperit inca,o sa-l intreb si va voi spune aici despre ce placa e vorba.Eu am o placa Pinnacle cu care capturez si lucrez (software,din pacate)cu Edius3.6;dar sper sa-mi iau pana la sfarsitul anului un Canopus RealTime;acum am alte prioritati(ap.foto Canon30D-56 milioane,ap.Sony Z1-3200 Euro-stie cineva mai ieftin?)

Eu am un DVstorm 2 pro si pot captura mpeg2 RT Cu Mediacruse un program vechi Canopus nu reusesc sa fac cu Edius 3,6  :confuzzled: Vidocamere poti gasi in Germania, Austria ceva convenabil. ma informez si iti spun PM ;)

Edited by artsvideo, 16 April 2006 - 11:07.


#16
artsvideo

artsvideo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 16.03.2006
Vrea sa-mi fac un PC cu urmatoarele componente ce parere aveti? Voi avea RT si prestatii bune folsind EDIUS?

:P Asus P5WD2 Premium, P4 Dual Core 940, 1 G Ram dual channel, placa Video Sapphire X800GTO 256M 256 bit(modata X850 XT),DvStorm2 pro, XP SP 2, Edius 3,61  <_<

Edited by artsvideo, 30 April 2006 - 23:02.


#17
bogdan88

bogdan88

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 72
  • Înscris: 01.04.2006

View Postartsvideo, on Apr 9 2006, 14:33, said:

Stiai ca, pt. DvStorm 2  Canopus nu mai face plugin pt Premiere Pro 2 (...aproape ca suntem obligati sa tercem la Edius :confuzzled: )


    Am incercat sa fac captura HD1080i cu EDIUS NX for HDV in premiere pro 2 si merge. Deasemenaea si exportul inapoi pe caseta de pe timeline cu playback prin firewire. Deci inseamna ca la edius nx are plug-in, probabil se instaleaza cu driverele, sau cu alte softuri, desi cei de la canopus miau dat de inteles ca nu exista plugin pt ppro 2 la placile lor.

#18
artsvideo

artsvideo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 16.03.2006
Stiu pt DvStorm2 nu este plugin!
Dar nu prea conteaza ca lucrez in DV merge si fire wire simplu cu un P4 tare, Edius3 ....
HDV nu am experimentat. Sincer, stau cuminte pina scot astia ceva nou un format HDV sigur ca standard mondial...  
...astept sa vad edius 4 si alte noutati...

Cind mai ai noutati imi face placere sa le aflu si eu :D

Edited by CristianAdrian, 24 June 2010 - 21:06.
scos citat inutil. regula 9 aria Video. citeste regulamentul


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate