![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
pot recupera o poza stearsa din gresala?
Last Updated: May 19 2010 16:13, Started by
clauso
, Apr 16 2010 09:13
·
0

Posted 16 April 2010 - 09:13

Din gresala am sters o poza foarte importanta pentru mine....O mai pot recupera?Nu am facut alte poze cu el dupa ce s-a intamplat accidentul.......
|
Posted 16 April 2010 - 09:29

Din gresala am sters o poza foarte importanta pentru mine....O mai pot recupera?Nu am facut alte poze cu el dupa ce s-a intamplat accidentul....... baga cardul intr-un calculator/laptop si cauta cu recover files. sunt mai multe programe de recuperare fisiere sterse, dar cauta pe google dupa numele lor. ai 70-80% sanse sa o recuperezi. |
Posted 16 April 2010 - 15:34

Posted 16 April 2010 - 20:13

Am constatat ca-mi trebuie un cititor de carduri ......dar fac eu rost.....Mai am o nelamurire ....pot recupera si poze sterse in urma cu un an si ceva....sa zic ca am golit cardul de 4 ,5 ori de atunci si am tot facut poze.....
|
Posted 16 April 2010 - 21:22

Dar pot sa fac fotografii cu el in acest timp pana ajung sa iau un cititor de carduri.....?se pierde poza respectiva?
|
Posted 16 April 2010 - 21:31

DA, exista sanse mari sa se piarda! Nu face nimic cu cardul pana nu reusesti sa recuperezi datele de pe el.
|
Posted 19 May 2010 - 16:13

Uite ceva card-readere, ai de unde alege http://www.emag.ro/c...r/sort-priceasc .
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users